Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Вчера ходих за пюренца за Малчо и отново забелязах увеличени цени  smile3515 Скоро наистина ще се огледам дали мога да си пазаря на по-ниска цена. Става въпрос за кутиите с кърпични от рециклирана хартия, вече са по 2,29.
А сега да похваля - купих си гланц за устни на марката s-he (бяла марка на магазина) - доволна съм. Няма много брокат вътре, гъстичък, доста време остава на устните. Стуваше 2 и нещо (загубих саковата бележка). Купих го, защото като минах покрай козметиката видях, че целия щанд е намален - такова нещо аз не мога да подмина  newsm47
Купих и олио за мазане на бебче, зелената нова опаковка - ок е, но няма да повторя.
И още една похвала - спрея oxi energy  изчисти петната от морков по (белите) дрехите на дечко  newsm10

# 286
  • София
От скоро и в нашия квартал имаме ДМ и съм редовен клиент. Има както масова козметика, така и по-различна, тяхна марка. Купих си доста неща, това, от което съм доволна е декорат. козметика с марка Алверде- имат едни сенки за очи с опушен ефект- невероятни са, както и гланца за устни, в малка квадратна кутийка, в 2 нюанса. Не мога да дам добри отзиви за базата за сенки на Алверде- без нея грима ми се "държеше" като че ли по-добре. Доволна съм от ФДТ и пудрата Афинитон на Мейбълин, но тях ги има във всеки уважаващ себе си козмет. магазин.....
От био-щанда си купих ментово масло..... страхотно усещане за свежест и релакс ми доставят само няколко капчици. А една капка на върха на езика действа супер ободряващо....
Дано са постоянни в ценовата си политика, а не всяко чудо за 3 дни......

# 287
  • София-в сърцата на моите деца
А за колко си купи маслото, Мишле?

# 288
Какво представлява това масло? Аз не съм го виждала на био щанда в нашия магазин Thinking

# 289
Не разбирам защо не се връщате като забележите такова нещо - аз обикновено едва у дома гледам бележката, но ако забележа на изхода на магазина веднага ще си кажа.
Да споделя друго - понеже покрай бебко доста пазарим вече ни познават в нашия магазин и последния път ми направиха подарък на касата - балсам за коса и още нещо, не помня какаво. А предния път, когато само мъжа ми е пазарил еднократни опаковки от някакви шампоани са ми дали. Не е кой знае какво, но когато ходим някъде не нося цяло шише шампоан и т.н. та тези неща ще влязат в употреба.
Аз също виждам чак вкъщи или в колата,ако се загледам.Иначе си знам и ще гледам следващия път.
А за подаръците-на мен веднъж ми дадоха някакви таблетки прах за бяло пране.Хубав беше. Simple Smile

# 290
  • Бургас
Момичета,спомням си,че някой беше похвалил био-бульони. Аз два пъти се лутам из нашия магазин и не мога да ги открия. Къде точно са сложени?  Embarassed Rolling Eyes

# 291
  • София
Какво представлява това масло? Аз не съм го виждала на био щанда в нашия магазин Thinking
А за колко си купи маслото, Мишле?
Маслото е тъмно кафеникаво шише с бяла капачка, сложено на картонче с надписи,30 мл. струваше 5лв. и стотинки. Прекрасно е, особено добра работа ще върши в летните месеци Wink

# 292
Момичета,спомням си,че някой беше похвалил био-бульони. Аз два пъти се лутам из нашия магазин и не мога да ги открия. Къде точно са сложени?  Embarassed Rolling Eyes

Там, където аз пазарувам са наредени до зърнените гризки, семена, чайове и кафета.

# 293
  • София
В момента има био ядки в шоколадова обвивка на промоция по 2 лв. Срокът на годност им изти4а към 20-ти април. Страхотни са Crazy Колкото пъти мина покрай ДМ, толкова пъти влизам да си купувам.

# 294
  • Mediterraneo
2 лв какъв грамаж?

# 295
  • София
Някой може ли да ми каже цената на тази влажна тоалетна хартия и колко рула са в пакет?

# 296
Някой може ли да ми каже цената на тази влажна тоалетна хартия и колко рула са в пакет?

Те не са рула, а опаковки като мокри кърпички  Peace

# 297
  • София
Сто. Пробвала съм дотук бадем, макадамия и кашу, ммммм Crazy Да не те плаши, 4е кувертюрът изглежда леко побелял - не се отразява по никакъв на4ин на вкуса, може би шоколадът си е такъв или е заради изти4ащия срок на годност, не знам, но са супер.

# 298

Вчера купих от детската - 4.39 за пакет от 60 кърпички с кутията.
Мисля, че около 3.60 струваше пълнителя.
Давам силно положителна оценка и за домакинската хартия.

# 299
Здравейте!
Вчера си купих препарат на DM-power-reiniger за почистване на котлен камък и сапуни-скептична както винаги,но реших да го пробвам.
Уточнявам,че исках да почистя теракотни плочки в банята,които имаха тъмни петна и остатъци от пръските вода.изглеждаха ужасно и до момента нищо не можеше да ги изчисти.Може би  доместоса,но за кратко и пак се образуваха-а и миризмата бе нетърпима.
Само напръсках и затворих вратата-не се надявах на резултат,обаче след две минути нямаше и помен от ужасните петна и плочките бяха чисти и полирани.
Сега цялата баня е като нова и съм мнооого доволна.
Сега да попитам случайно да има препарат,с който да запечатам плочките-четох за такива,които образуват тънък филм,но нямаше показан продукт.
Надявам се на помощ от вас.

Общи условия

Активация на акаунт