Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 814
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
 Аз на престиж от ДМ оня ден си купих шампоан-балсам за боядисване с перлен цвят,моята коса е руса и друг път съм си купувала от тази марка шампоани оцветители само че от други места и винаги са ме хващали и цвета е ставал наситен,а този не ми оцвети дори един кичур каквато си бях такава си и останах и то след 1 час стоене

# 271
Някой беше похвалил препарата с оцет преди няколко страници. Аз си купих но не останах доволна. Ваната ми не е блестящо бяла както става с един друг препарат който не е на ДМ.
Кой е този препарат?

# 272
  • София
Подариха я на сина ми за рожденния му ден миналата година. Според него мие много добре и батерията държи много. Минусът бил, че главите бързо се износват (то на коя ли марка не се износват бързо), но пък са много по-евтини от Орал-б или Филипс. От самите глави можеш да си избираш по-интензивно или по-нежно действие.

Благодаря за информацията   bouquet

savina_h препаратът е ето тази паста, но за съжаление вече не мога да си я поръчам  Sad. Иначе е невероятна.

# 273
  • София
На мен пък вече два пъти ми се случи да взема нещо на промоция,а после да си ми маркират нормалната цена.Ама нали нямам навика да гледам бележката там,после вкъщи чак виждам.Последния път беше един бебешки сок на Babylove.На щанда пишеше 1,99лв.,после гледам в бележката 2,49 или 59,сега не помня точно,т.е. колкото си струва по принцип. Rolling Eyes Предишния път беше с мокри кърпи на Памперс,пак същата история.Следващия път умишлено ще си купя нещо на промоция и ще гледам какво ми пише на бележката,щото не съм за 30 или 50ст. ,ама като те правят на глупак,а и явно си им е практика,щом аз ходя рядко и ми се случва за втори път.... Naughty
ДМ имат  "гаранция каса". Ако в касовия бон стой цена,различна от тази на рафта,получавате тази стока безплатно. Това го преписах дословно от новото им списание. Възплозвайте се, търсете си правата!
Абсолютно подкрепям!
Казвала съм го преди това и в темата в Красива мама, в която обсъждаме продукти-козметични, продавани в ДМ.
Търсете си правата и ги отстоявайте!
Тук, в Бизнес парка, са ми подарявали 2х неща, заради тяхна грешка,
Вторият път, беше-дребно-за един лак за нокти-и се опитаха да ми обясняват, как на 300 артикули нямало как да сменят етикетите. #Cussing out
Срязах я още на втората дума и я посъветвах, да не подронва авторитета на ДМ в България.
Имам от тях термозащитен спрей за коса и последно лака за нокти, така получен, заради тяхна грешка.
Но, аз не допускам, някой да си разиграва магарето под носа ми! Naughty

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 10:20 от kopche

# 274
Явно се случва често това 'объркване' на цените.Вече ще го имам впредвид и ще гледам още там,на място.Благодаря,че споделихте! Peace

# 275
  • Mediterraneo
Аз скоро научих за тази гаранция. Веднъж платих по- висока от указаната на етикета цена за едни витамини, разликата беше около 60 ст.

# 276
ами вярно, че са качили цените, ама в магазините е доста приятно и има адски голям избор. аз докато обиколя два други магазина за разликата и то си губи смисъла. Пробвайте течния препарат за бяло - той е зелен на цвят- за мен е идеален.

# 277
АР,подобни кърпички и на по-ниска цена има в "Пени" и "Лидл".
Цените като цяло са високи в ДМ,а все пак е дрогерия, което предполага по-ниска цена .

Вчера влязох в ЛИДЛ и се сетих да погледна кърпичките в кутия - поправи ме ако греша, но аз видях само т.нар. козметични кърпички, т.е. 2-пластови, на цена около 1,20-1,30 (не я запомних точно) - ами това е ПО-СКЪПО отколкото в ДМ, защото техните са 4-пластови и струват 2,09 (тези от рециклирана хартия, които си купуваме у дома)  Peace

...ама в магазините е доста приятно и има адски голям избор. аз докато обиколя два други магазина за разликата и то си губи смисъла...

така мисля и аз  Peace и когато си доволен от качеството на стоката, дали е 10-20 стотинки повече няма да промени мнението ми

# 278
АР,не грешиш!
Не винаги зареждането е редовно,дори един артикул може да липсва
седмица/напр.дамските превръзки в "Пени" и "Лидъл"/
Правя това сравнение защото са ми квартални магазини и почти ежедневно пазарувам
разни дреболии.Ако трябва да се разхождам за 20/30 ст. по-ниска цена - не бих го направила.

# 279
  • гр.Пловдив
и аз съм фен на дм и хоп и тук

# 280
За да съм осведомена и аз Flutter
Връщам се да чета.

# 281
Аз купих гел за лице,на етикета на който пишеше 4,15 лв,а на касата платих 8,90 лв.Не се усетих веднага,защото купих доста неща,излизайки от магазина погледнах бележката и видях,че пише 8,90,но предположих,че съм объркала цената на щанда,въпреки че доста добре изчетох всички цени и сравнявах продуктите.Нямаше да го купя на тази цена  Naughty защото е ДМ-ската марка. Така и не се върнах,но вече ще знам,че се случва често  ooooh!

# 282
Не разбирам защо не се връщате като забележите такова нещо - аз обикновено едва у дома гледам бележката, но ако забележа на изхода на магазина веднага ще си кажа.
Да споделя друго - понеже покрай бебко доста пазарим вече ни познават в нашия магазин и последния път ми направиха подарък на касата - балсам за коса и още нещо, не помня какаво. А предния път, когато само мъжа ми е пазарил еднократни опаковки от някакви шампоани са ми дали. Не е кой знае какво, но когато ходим някъде не нося цяло шише шампоан и т.н. та тези неща ще влязат в употреба.

# 283
  • София
Да се запиша и да кажа, че съм супер доволна от Balea Young Soft & Clear Fluid

# 284
  • София

Купих си го и останах много доволна. Наистина почисти мърсотия, която иначе слизаше само с мноооого търкане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт