Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 810
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Че цените няма как да са като Германия е ясно. Но поне да не вдигат толкова много цените. И ние купувахме преди често от тзи вафли и разни други, но при тази цена няма да взимам. Като се откажат още хора, не виждам как увеличението ще им компенсира по-малките продажби.
Що пък да няма как да са като в Германия, значи аз мога да си поръчам тенджера от германския магазин (германците също от него пазаруват) и да ми я пратят на същата цена както и за Германците, а цял магазин не може да продава на същата цена.
Поръчвах си и козметика Веледа за бебето даже и за доставка не ми взеха щото взех за около 50 евро, а в ДМ съм оставяла повече от 50 евро.
По моята логика, в Германия пазаруват повече хора следователно по-голям оборот и може да пускат нещата на по-ниски цени. Освен това от Германия транспортните разходи нали трябва също да си ги покрият..

# 256
Че цените няма как да са като Германия е ясно. Но поне да не вдигат толкова много цените. И ние купувахме преди често от тзи вафли и разни други, но при тази цена няма да взимам. Като се откажат още хора, не виждам как увеличението ще им компенсира по-малките продажби.
Що пък да няма как да са като в Германия, значи аз мога да си поръчам тенджера от германския магазин (германците също от него пазаруват) и да ми я пратят на същата цена както и за Германците, а цял магазин не може да продава на същата цена.
Поръчвах си и козметика Веледа за бебето даже и за доставка не ми взеха щото взех за около 50 евро, а в ДМ съм оставяла повече от 50 евро.
По моята логика, в Германия пазаруват повече хора следователно по-голям оборот и може да пускат нещата на по-ниски цени. Освен това от Германия транспортните разходи нали трябва също да си ги покрият..

Аз бойкотирам българските ДМ,и никога не пазарувам в тях  Naughty В Германия нещата са 3 пъти по-евтини отколкото тук. Харесвам ДМ,но този в Германия. Душ геловете Балея са 65 цента,което прави лев и тридесет. Знаейки това отказвам да дам 3 лева. Сори,ДМ,но номерът не минава. Дайхман например са едно към едно същите цени. Лидл са същите цени. Пени маркет са същите цени. Само ДМ е трикратно по-скъп. Бойкот! Щом другите могат да са на същата цена,не знам защо ДМ да не може.  Crossing Arms

# 257
JeniB Маркетинга е малко по сложен от твоята логика и от моята също, би трябвало да се подчинява на сериозна стратегия, вероятно е много сложна стратегията на ДМ в БГ, толкова че и най великите маркетолози не биха я разбрали.

# 258
Ясно ми е Simple Smile Все пак аз съм инженер, а не икономист Simple Smile

# 259
Не е нужно да сме икономисти за да разберем търговската политика на ДМ !
Бойкот е истината,както казваше един бивш премиер "За Бога братя,не купувайте!"

# 260
Не е нужно да сме икономисти за да разберем търговската политика на ДМ !
Бойкот е истината,както казваше един бивш премиер "За Бога братя,не купувайте!"

Както написах,аз ги бойкотирам от самото им откриване в България. Но минавайки покрай ДМ ми прави впечатление,че и без това магазините им са празни,което искрено ме радва. Дано преосмислят политиката си, и спрат с безбожните надценки. Просто са нагли.  #Cussing out

# 261
Както написах,аз ги бойкотирам от самото им откриване в България. Но минавайки покрай ДМ ми прави впечатление,че и без това магазините им са празни,което искрено ме радва. Дано преосмислят политиката си, и спрат с безбожните надценки. Просто са нагли.  #Cussing out

Трябва да съм честна, че откакто се роди малчо не мога да обикалям и сравнявам цените в различните магазини, но смятам, че безбожни надценки няма! Naughty
Пример - кърпички в кутия 100бр/4 пластови са с цена 2,09 (преди 1,89) от рециклирана хартия - това е най-добрата цена за кърпички в кутия и ги купивам също таказаради това, че са от рециклирана хартия - много е трудно в България да правиш дори и такива малки неща за околната среда. Може мамите от Германия да кажат колко струват там, би ми било интересно.
Но съм сигурна, че едно време (в Германия) си купувах спрей за обувки за 99 цента - тука под 3-4 лева спрей няма - е какво толкова му вдигат цената, това се пръска в обувки!!!!!!! #Cussing out

# 262
  • София
Аз съм доволна от кърпичките за очила, 52броя за 2.65 или 2.95, забравих  Embarassed

# 263
АР,подобни кърпички и на по-ниска цена има в "Пени" и "Лидл".
Цените като цяло са високи в ДМ,а все пак е дрогерия,
което предполага по-ниска цена .

# 264
АР,подобни кърпички и на по-ниска цена има в "Пени" и "Лидл".
Цените като цяло са високи в ДМ,а все пак е дрогерия, което предполага по-ниска цена .

Възможно е, аз правя сравнение с магазините, от които си пазарим....все пак ако за едни кърпички пратя мъжа ми до друг магазин те надали ще излизат евтини.  Peace Mr. Green Факт е, че 4пластови кърпички са рядкост, а 2 пластовите за нищо не стават или пък ще изразходя 1 кутия на ден. Засега си оставам техен клиент, защото съотношението качество/цена за мен е ОК. Нали и затова е тази тема  Peace

# 265
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък си купувам бои за коса, които са малко по-евтини от навсякъде... Peace

# 266
  • София
Някой беше похвалил препарата с оцет преди няколко страници. Аз си купих но не останах доволна. Ваната ми не е блестящо бяла както става с един друг препарат който не е на ДМ. Купих и този с лимона но ...същата работа. Хромните части на смесителите обаче се измиват много добре.
 Някой дали има от акумулаторната четка за зъби. Моля да сподели  Grinning

# 267
Някой дали има от акумулаторната четка за зъби. Моля да сподели  Grinning

Подариха я на сина ми за рожденния му ден миналата година. Според него мие много добре и батерията държи много. Минусът бил, че главите бързо се износват (то на коя ли марка не се износват бързо), но пък са много по-евтини от Орал-б или Филипс. От самите глави можеш да си избираш по-интензивно или по-нежно действие.

# 268
Мокрите детски кърпички с аромат на ябълка са много хубави.
Големи, не са прекалено мокри и са плътни Peace.

# 269
От кой серум за лице сте доволни?
 Някой беше споменал на предишните страници ,но не разбрах кой точно серум похвалиха.

Общи условия

Активация на акаунт