Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
г-жа Стихийно бедствие,сещам се какво ми казваш,ама не знам дали е така и другия път ще гледам внимателно. Simple Smile Дано да е както ти казваш,че иначе и там ако са мошеници.....

# 241
В ДМ до "Била" /"Х.Димитър"/ - това е най- редовно.
Оправданието "не е коригирана цената".

# 242
В такъв случай бих се обърнала задължително в КЗП

# 243
  • Пловдив
И аз вчера бях в ДМ да купя любимите ми вафли с мед и какво да видя- 5,99, а миналата седмица бяха 4,39... А преди 2 месеца бяха 3,49... Не е нормално увеличение с такива суми. Много са хубави тези вафли, ама спирам да ги купувам от тях.
Купих си един крем за околоочния контур на Алверде за нормална кожа, цел хидратиране и освежаване. След нанасянето ми седеше леко мазно около очите , по -скоро сякаш кремчето не успяваше така бързо да попие в кожата.
Ще споделя как ще е след няколко дена ползване.

# 244
  • Бургас
Мъжа ми е много доволен от шампоана им п/в пърхут. Но не помня дали беше от серията на Балеа или някоя друга.

За малката съм купувала пюрета и каши на Babylove, харесва ги.  Peace

# 245
Много жалко, ча така главоломно вдигат цените. За съжаление типично БГ, а пък и тук за разлика от Германия и другите страни, в които имат магазини, нямат пряка конкуренция (Шлекер, Росман, Мюлер и т.н.) и могат да си го позволят... Naughty

# 246
  • Пловдив
Така е, няма конкуренция и си правят каквото си искат.
Каня се да им напиша един мейл и да изразя мнението си и сравнението за цените между България и Германия например, но на българския сайт няма никакъв имейл за контакт относно въпроси и критика.
Май ще се пише до Германия... там поне е посочен адрес.

И за да не са само оплаквания, защото тема е за препоръки от продуктите им, да похваля торбичките за смет 20л, с дръжка, много са удобни за коша и се завързват много добре. Марката е Denkmit.

# 247
Така е, няма конкуренция и си правят каквото си искат.
Каня се да им напиша един мейл и да изразя мнението си и сравнението за цените между България и Германия например, но на българския сайт няма никакъв имейл за контакт относно въпроси и критика.
Май ще се пише до Германия... там поне е посочен адрес.
...
newsm10 newsm10 newsm10

# 248
Че цените няма как да са като Германия е ясно. Но поне да не вдигат толкова много цените. И ние купувахме преди често от тзи вафли и разни други, но при тази цена няма да взимам. Като се откажат още хора, не виждам как увеличението ще им компенсира по-малките продажби.

# 249
и аз спрях да купувам от там. Oляха се, цените станаха двойни и е точно заради липсата на конкуренция, както казват АР и gabrielade.

# 250
...
 Като се откажат още хора, не виждам как увеличението ще им компенсира по-малките продажби.

Точно на това му казвам аз "БГ мениджмънт" - но да ви кажа често ми се е случвало в Практикер да виждам как немския им шеф идва на оглед и след това бързичко нещата си идват на място, дано и тук скоро им направят "ревизия". Иначе моята граница на търпимост още не са я стигнали, редовен клиент съм им, мъжа ми каза, че вече го познават в "нашия" магазин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 251
На мен пък вече два пъти ми се случи да взема нещо на промоция,а после да си ми маркират нормалната цена.Ама нали нямам навика да гледам бележката там,после вкъщи чак виждам.Последния път беше един бебешки сок на Babylove.На щанда пишеше 1,99лв.,после гледам в бележката 2,49 или 59,сега не помня точно,т.е. колкото си струва по принцип. Rolling Eyes Предишния път беше с мокри кърпи на Памперс,пак същата история.Следващия път умишлено ще си купя нещо на промоция и ще гледам какво ми пише на бележката,щото не съм за 30 или 50ст. ,ама като те правят на глупак,а и явно си им е практика,щом аз ходя рядко и ми се случва за втори път.... Naughty
ДМ имат  "гаранция каса". Ако в касовия бон стой цена,различна от тази на рафта,получавате тази стока безплатно. Това го преписах дословно от новото им списание. Възплозвайте се, търсете си правата!

# 252
Момичета,просто както всичко в Б-я първо зарибяват с по-ниските цени,а после като сме балами хората и продължаваме да си купуваме и те се въсползват,качат цената оборота не спада,пак качат-пак не спада-а като спрете да купувате от там и като спадне оборота ще почнат едно големи промоции тогава и спад на цените,наблюдавала съм го в някои други вериги магазини.Аман от наглост вече,аз лични спирам да купувам от там че има станаха продуктите вече дори по-скъпи от тези в малките магазини

# 253
Че цените няма как да са като Германия е ясно. Но поне да не вдигат толкова много цените. И ние купувахме преди често от тзи вафли и разни други, но при тази цена няма да взимам. Като се откажат още хора, не виждам как увеличението ще им компенсира по-малките продажби.
Що пък да няма как да са като в Германия, значи аз мога да си поръчам тенджера от германския магазин (германците също от него пазаруват) и да ми я пратят на същата цена както и за Германците, а цял магазин не може да продава на същата цена.
Поръчвах си и козметика Веледа за бебето даже и за доставка не ми взеха щото взех за около 50 евро, а в ДМ съм оставяла повече от 50 евро.

# 254
  • Софиянка в Пазарджик :)
Аз да се оплача от шампоана на Алверде за мазна коса.Не сапунисва,косата ми остава мръсна с него,дори да я измия 3пъти няма ефект. ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт