Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Искате да кажете,че ви е заличил вече съществуващи стрии ли?

При  мен като се мажех с него не ми се появиха стрии по време на бременността, не е заличавл съществуващи стрии  Peace

# 226
А пробвали ли сте препарата DenkMit за бебета?

# 227
При мен заличи, но стриите бяха съвсем нови.

# 228
  • Русе/София
Не съм пазарувала още от тези магазини,но се записвам с информация/може и да е стара/.На 7 март ще отворят нов магазин в Красна поляна 1/точно зад спирката/.

# 229
А пробвали ли сте препарата DenkMit за бебета?
аз, но не съм възхитена от изпирането, вярно че прах наши дрехи, аз всъщност със всички препарати така правя ползвам първо за нас и ако ми харесат оставям за бебо, не са лоши но не е нещо за което си заслужава да се ходи специално.

# 230
много уважавам прахът им за пране

# 231
Имам един въпрос към мамите, които използват пелените на ДМ - днес гледах каква е цената им и това, което видях или е доста странно ценообразуване или грешка от моя страна.... 4-ката в опаковка от 42 броя имат цена 15,49, а кашон 84 броя (2 пакета по 42 бройки) е с цена 35,40 - вярно ли е това или не съм гледала където трябва?!   
 smile3506

# 232
  • Пловдив
До колкото имам спомен тази цена от 35.40 е за три пакета, а два пакета беще около 26 лева и стотинки. Но промоцията с трите пакета я уцелвам рядко, иначе е най-изгодно. Аз ползвах Хагис, но от близо половин година ползвам ДМ и съм доволна.  Peace

# 233
Цената от 35лв е за кашон с три пакета по 42бр.
Аз до сега съм уцелвала веднъж само такава промоция.
Купувам кашони от 2 пакета по 42 памперса и цената е 26лв и стотинки.

# 234
Аз много харесвам тези магазини. Преди нямах някой наблизо и рядко влизах. Но откакто отвориха този в Бизнес Парка, съм там поне веднъж седмично  Mr. Green
Аз мога да похваля четворката сенки в зелената опаковка alverde. Имам и сивите и кафявите. Страхотна плътност, цвят, трайност, аромат  Peace Много ми харесват.
Също много харесвам нещата им от диетичните храни. Купувам си редовно от кръглите блокчета от разни зърна. Купувам си различни шокладово-протеинови блокчета в сините опаковки. Купувам си и от чайовете с разни комбинации. Всичките неща са много хубави  Peace
Купила съм си и от сапуна за петна, но още не съм го побвала. Купувала съм и от памперс-гащите им, но от тях определено не съм доволна  Rolling Eyes Пропускаха ужасно.

# 235
Пак увеличиха цените на някои продукти от собствените им марки. Миналата седмица някои видове котешка храна (в малките консерви по 100 г) беше 0,69 лв., а други - 0,75 лв. Днес всички видове бяха по 0,85 лв. Спреят за крака също е увеличен. Конците за зъби ги нямаше няколко месеца, а днес гледам - по-скъпи.  newsm78

# 236
Язък за котешката храна Confused. 10 стотинки на пауч не е толкова малко.
Като знам и моето тлъсто котараче колко изяжда дневно Crazy...

Гащите им последният път бяха намалени. Всички номера.

# 237
И аз днес ходих в ДМ и разгледах био щанда. Ами всичко е по-скъпо..Едни биксвити с мед харесва детето, в началото бяха 4.20, а сега са 5.99. Мюсли взимахме за 6.99 сега е 8.50. На ежедневните, натурални превръзки от тяхната марка също са вдигнали цената. Друго не разгледах, че бързах.

# 238
На мен пък вече два пъти ми се случи да взема нещо на промоция,а после да си ми маркират нормалната цена.Ама нали нямам навика да гледам бележката там,после вкъщи чак виждам.Последния път беше един бебешки сок на Babylove.На щанда пишеше 1,99лв.,после гледам в бележката 2,49 или 59,сега не помня точно,т.е. колкото си струва по принцип. Rolling Eyes Предишния път беше с мокри кърпи на Памперс,пак същата история.Следващия път умишлено ще си купя нещо на промоция и ще гледам какво ми пише на бележката,щото не съм за 30 или 50ст. ,ама като те правят на глупак,а и явно си им е практика,щом аз ходя рядко и ми се случва за втори път.... Naughty

# 239
pebs не са пали, че и аз предния път така, ама аз съм шантава та се върнах в магазина и жената ми показа на бележката, беше нещо от рода мокри кърпи ----------1.56----------отстъпка 30%-----------1. (да не смятам сега).
Нали разбираш какво се опитвам да ти обясня.

Общи условия

Активация на акаунт