Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 758
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Мила родна картинка. Харесват ми много кашите и пюретата на babylove, но тъй като им вдигнаха цените за пореден път, се разочаровах много.  Tired

# 211
И аз изпробвах препарата за чистене на фурни.
Хареса ми, доволна съм.
Единствено стъклото не можа да се изчисти. Дайте идея с какво да го измия  Praynig

# 212
С препарат за стъкла/прозорци  Peace  Така правя аз и чисти идеално  Peace

# 213
Стъклото на фурната можеш да почистиш с обезмаслител и грапавото на гъбата.
Няма да го надереш.

# 214
С какъвто и да е препарат,включително и веро и с шпатулата за керамичните котлони.

# 215
 Много харесвам веригите ДМ и Росман. Но не съм доволна от ДМ в България,че цените им са доста по-високи от цените в Германия. За справка- рол он Балея в Германия е 0,65 цента,или 1,30 лева,а тук е около 3 лв. Двойната цена важи за всички продукти на Балея в България.

# 216
Много харесвам веригите ДМ и Росман. Но не съм доволна от ДМ в България,че цените им са доста по-високи от цените в Германия. За справка- рол он Балея в Германия е 0,65 цента,или 1,30 лева,а тук е около 3 лв. Двойната цена важи за всички продукти на Балея в България.

Същата работа е и с гъбките за душ гел, в Германия са по 65 цента, тук са малко над 3 лв. Мислех си, че специално в България е по-скъпо, докато не влязох в ДМ във Виена. Там цените почти отговарят на тези тук. Явно просто в Германия продуктите са евтини.
А за темата - почти няма продукти, от които да не съм доволна. Пазарувам си редовно от dm Simple Smile

# 217
И аз ще се оплача от поредното увеличение на био храните. Вчера бях връчила един списък за пазар на мъжа ми и като се върна, какво да видя на бележката, всичко по-скъпо с 40-50 и нагоре сторинки..

# 218
И аз ще се оплача от поредното увеличение на био храните. Вчера бях връчила един списък за пазар на мъжа ми и като се върна, какво да видя на бележката, всичко по-скъпо с 40-50 и нагоре сторинки..

Така ли? Кое по-точно е с нова цена?

# 219

Така ли? Кое по-точно е с нова цена?
Явно всичко Simple Smile Ето от бежката, а съм сигурна, че преди това бяха на по-ниски цени: Зеленчуков бул.он 2,09 ; тръстикова захар - 3,49; спагети 2,75 ; кус кус 4,59 ; макарони от спелта 2,75; сос болонезе 4,59; домати консерва 2,39 .

# 220
Много съм доволна от крема Мама против стрии. Докато бях бременна ползвах две скъпи марки и нямам стрии. Като спрях да кърмя видях, че имам на гърдите съвсем нови. Продължих да се мажа с крема на ДМ и те се заличиха.

# 221
Много съм доволна от крема Мама против стрии. Докато бях бременна ползвах две скъпи марки и нямам стрии. Като спрях да кърмя видях, че имам на гърдите съвсем нови. Продължих да се мажа с крема на ДМ и те се заличиха.

и аз съм го ползвала и нямам стрии, макар че качих доста килограми Embarassed

# 222
И струва само 6 лв.

# 223

хм, това не помня вече...но е хубав! не вярвах да има ефект, защото имам съвсем малко стрии на хълбока и си мислех, че през бременността ще се разнесат, но не....затова го препоръчвам с 2 ръце, дори да му вдигнат цената Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 224
  • Пловдив
Искате да кажете,че ви е заличил вече съществуващи стрии ли?

Общи условия

Активация на акаунт