Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 757
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Доволна съм от серум за лице, в малка кутийка, не запомних как се казва, и серум за коса Балея в малко шишенце с помпичка, с авокадо. И двете са с цена около 2 лв

# 196
  • София
Ароматизаторът за миялна е хубав. Не е скъп, но е дълготраен. Моят вече почти месец кара, а има още . Купих си и крем за ръце с маслина на Балеа- също ми хареса. Мокрите кърпички за сушилна миришат много хубаво. Прахът за бяло пране не бих казала, че е нещо невероятно, както и таблетките за миялна- забелязвам, че ми остава един  такъв като мазен слой по някои чинии. И да се оплача- купих си кутийка със силиконови  ръкавици.  На кутията пишеше 10 бр. , вътре бяха 4 бр. Като купувате нещо в кутия и е определена бройка ,погледнете кутията дали е запечатана хубаво. Че на мен 4 ръкавици ми излезнаха като цена лев и нещо на ръкавица.

# 197
Ароматизаторът за миялна е хубав. Не е скъп, но е дълготраен. Моят вече почти месец кара, а има още .

И аз ползвам - портокол, наистина е хубав. Също и препарата за почистване на миялна - ами резултата е като с този на калгонит, но цената е далеч по-добра  Naughty

Купих си и крем за ръце с маслина на Балеа- също ми хареса.

Аз ползвам този с лайка, най-добър при теста на еко-тест, препоръчвам също.
...
Като купувате нещо в кутия и е определена бройка ,погледнете кутията дали е запечатана хубаво.

В нашия ДМ вече има стелаж със стока, която е отваряна и я продават намалена....аман от тарикати! Sad

# 198
Цитат
Мокрите кърпички за сушилна миришат много хубаво.
Може ли някой да ми покаже как изглеждат Praynig

# 199
Цитат
Мокрите кърпички за сушилна миришат много хубаво.
Може ли някой да ми покаже как изглеждат Praynig

http://www.preisvergleich.de/produkt/denk-mit-trocknertuecher-wa … hetraum/588011/1/

п.п. Трябва да се науча на поствам снимки  Embarassed

# 200
може ли да ми препоръчате някой крем за ръце? днес ще минавам покрай такъв магазин и мисля да си взема, но не знам кой е хубав.
Аз до сега съм ползвала само на Дав в тубите и съм много доволна, но ми идва скъп, та нещо от неговото качество дали има?

# 201
  • Пловдив
Има един лосион за ръце на Балеа пише лимитед едишън около 4лв-страхотен е!

# 202
може ли да ми препоръчате някой крем за ръце? днес ще минавам покрай такъв магазин и мисля да си взема, но не знам кой е хубав.
Аз до сега съм ползвала само на Дав в тубите и съм много доволна, но ми идва скъп, та нещо от неговото качество дали има?

балеа лайка  Peace 

# 203
благодаря ви момичета, ще го взема този да го пробвам   bouquet

# 204
Вчера изпробвах и препоръчвам препарата им за фурни и грилове. Става дума за този:

Няма абсолютно никаква миризма (нито на парфюм, нито на химикали), не съдържа сода каустик, прави хубава пяна, която се задържа по вертикалните стени на фурната - доста обилна, но се изплаква лесно. Най-важното: чисти перфектно много стари загорели мазнини. Там, където е по-наслоено, иска леко търкане с абразивното на гъбата, но всичко пада без проблем.

# 205
Досега ползвах за целта К2R, но ще пробвам и този.

# 206
Вчера изпробвах и препоръчвам препарата им за фурни и грилове. Става дума за този:

И аз го ползвам и препоръчвам, доволна съм.

# 207
  • София
Доволна съм от препарата за миене на съдове със сода ефект на Denkmit  Peace

# 208
Пюретата и кашите Baby Love - малката омита всичко.

# 209
Моят син пие био млякото на ДМ Babylove с голяма страст, за разлика от Лактана и Хип био. Много държах на Лактана, защото е с много високо качество, но той това си избра. Пюретата също му харесват, по-нататък ще пробваме и кашите. Взимала съм бадемовото олио и шампоан за коса и тяло Babylove, както и мокрите кърпички. Останах доволна.

Общи условия

Активация на акаунт