Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 756
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Днес си взех акумулаторната електрическа четка за зъби, за първо ползване съм много доволна, единствената ми лека забележка е, че власинките на главата са прекалено меки, свикнала съм с по-твърди. Иначе за минутка четкане и имам идеално полирани зъбки  Peace

Каква е цената?

26 лв. редовна цена.  Peace

# 181
Тази седмица забелязах, че са махнали автоматите за вадене на снимки (дм в Кауфланд и Гарнд-мол във Варна) - и в другите магазини/градове ли е така?! Напоследък (допреди няколко седмици де) само там си вадех снимки....мноооооооооооооого жалко, че ги няма вече!!!
 Weary newsm45 smile3514

# 182
  • София
Аз от ДМ пазарувам козметика за мен, предимно на  Essence, много съм доволна от Фон Дьо Тена, Зелената спирала, Руж, Пудра за лице, Автоматичен молив за очи и лаковете им за нокти  - май изброих почти всичко newsm47
От там взимам и един сапун за лице от който съм изключително доволна, "CD" - жълтия (има и зелен) и ухае страхотно, да не говорим колко хубаво измива.

# 183
От там купувам мляко Бейби Лъв 3 и Памперси Бейби Лъв. И от двата продукта съм доволна. Не съм доволна от това, че мноооого рядко намирам тези продукти за подходяща за детето ми възраст. Не е гот като ходиш за точно определено нещо често да си се разкарвал и хабил бензин на вятъра.

Имат и добра бебешка секция. Купих едни чашки за игра, които в друг бебешки магазин не бях виждала.

# 184
А дали имат памперси за възрастни ?
Налага ми се за мама.

# 185
А дали имат памперси за възрастни ?
Налага ми се за мама.

Мисля, че да - при превръзките, които се ползват ако се изпускаш (незнам как се казва на български, на немски е Inkontinenz). Дано си ме разбрала  Blush

# 186
Уринарна инконтиненция.
Има пелени за възрастни. В Пикадили, ако имаш път натам също има.

# 187
Благодаря ! При възможност тези дни ще мина.

# 188
Препаратът за почистване на бани с оцет избели 30-годишната ни вана, която си мислех, че е за боклука, беше адски потъмняла.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 19:26 от savina_h

# 189
  • Софиянка в Пазарджик :)
кой е този препарат?

# 190
# 191
  • Софиянка в Пазарджик :)
 Hug мерси

# 192

аз съм фен на този препарат, мирише на обикновен сапун.

# 193
Не помня дали вече похвалих пестото на Алнатура - мнооого вкусно! smile3521

# 194
  • София
Препаратът за почистване на бани с оцет избели 30-годишната ни вана, която си мислех, че е за боклука, беше адски потъмняла.
АУ,това ще го пробвам,че докато изтъркам нашата вана  newsm61 душата ми излиза,а никога резултата не ме удволетворява.
Аз да продължа да си хваля влажната тоалетна хартия-пробвахме и тази в розово,кашмир.

Общи условия

Активация на акаунт