Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 750
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
15% намаление е супер - накупих памперси, мокри кърпички, АМ, каши....всичко, което ме дойде наум  Mr. Green
Party аз се заредих с тяхното АМ по 8,50 - да вметна че и аз съм от доволните, много добро АМ.

# 166
Аз да взема малко да разнообразя темата че 2 страници се изписаха кажи речи само за бебешки млека памперси и други бебешки атрибути.ДМ май не е магазина само за бебешки стоки

Ами форумът се казва BG Mamma, нормално е да си говорим за "бебешки атрибути".

# 167
Аз да взема малко да разнообразя темата че 2 страници се изписаха кажи речи само за бебешки млека памперси и други бебешки атрибути.ДМ май не е магазина само за бебешки стоки

Точно така,форумът се казва Бг мама,а не Бг бебе-както споменах аз също съм мама на вече пораснало човече,и има достатъчно теми където се споделят какви марки памперси и АМ се купуват и използват,а тази тема е все пак за продуктите от ДМ,и аз например искам да се осведомя какви продукти като цяло са качествени и кои не-а не 2-3 страници да чета едно и също и то за едно и също

# 168
  • Софиянка в Пазарджик :)
всеки си коментира каквото си иска  и каквото е пробвал от ДМ.

# 169
  • Варна
 Днес си взех акумулаторната електрическа четка за зъби, за първо ползване съм много доволна, единствената ми лека забележка е, че власинките на главата са прекалено меки, свикнала съм с по-твърди. Иначе за минутка четкане и имам идеално полирани зъбки  Peace

# 170
какво си купихте днес от dm?

# 171

Майка ми ходи днес. Естествено от котешките паучове за тлъстия ни котарак, душгел за детето, мокра тоалетна хартия, биосокове и биобульони. Както и различни видове от биопастата+биодомати.
Ех, ще се яде паста до припадък тези дни Heart Eyes.

# 172
  • Пловдив

Бебешки шампоан на Алверде, сапуни на Алверде, кристала на Балеа и дъвки Елма... Simple Smile

# 173
...
Ех, ще се яде паста до припадък тези дни Heart Eyes.[/b]

newsm22

# 174

Точно така,форумът се казва Бг мама,а не Бг бебе-както споменах аз също съм мама на вече пораснало човече,и има достатъчно теми където се споделят какви марки памперси и АМ се купуват и използват,а тази тема е все пак за продуктите от ДМ,и аз например искам да се осведомя какви продукти като цяло са качествени и кои не-а не 2-3 страници да чета едно и също и то за едно и също
Темата е за продуктите на ДМ, да, а Дм предлагат и продукти за бебета, така че ще си обсъждаме каквото и колкото искаме.Или се обърка нещо, че трябва да обсъждаме само това, което на теб ти харесва?Като не те интересува, подминавай.Твърде просто е!

# 175
...
Ех, ще се яде паста до припадък тези дни Heart Eyes.[/b]
newsm22

Заповядай ни на гости Simple Smile.

Момичета, не се заяждайте, моля ви!

# 176
Дъвките "Елмма" медицински ли са ?

# 177
Дъвките "Елмма" медицински ли са ?

Не. Но пък са напълно натурални, без аспартам и цикламат.
Има 3 вида, чудесни са Peace.

# 178
Днес си взех акумулаторната електрическа четка за зъби, за първо ползване съм много доволна, единствената ми лека забележка е, че власинките на главата са прекалено меки, свикнала съм с по-твърди. Иначе за минутка четкане и имам идеално полирани зъбки  Peace

Каква е цената?

# 179
От DM купувам за по-малко от 6 лв желирани мечета мултивитамини. Немски. Моето дете ги харесва.

Общи условия

Активация на акаунт