Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
AP, за съжаление увеличаването на цените го практикуват постоянно. Аз живея до ДМ и го посещавах често и наблюдавах цените. Вече станаха двойни на Германия.
Чух, че и Rossmann ще влязат на българския пазар, но не знам кога. Поне малко конкуренция да има.
Иначе в Германия аз също посещавах и Rossmann, имаха хубави седмични промоции, нещо което ДМ в Германия не практикуват, даже не издават брошура с намаления, а само месечното си списание.

За първи път чувам, че и rossmann ще отварят в БГ , но ще е супер. Аз пазарувах само от намаленията докато бях в Германия - без значение от дрогерията, все пак rossmann и  müller дълго имаха същите eigenmarke.

А относно увеличението на цените - при последната актуализация се оказа, че всичко, което купуваме е с нова цена. Може би вдигат цените на оборотните стоки, за да си увеличат оборота и така печалбата - жалко за "българския" мениджмънт!

# 151
  • Пловдив
Ами те цените ги вдигат стремглаво от около година. Аз на по задните страници бях дала пример с душ гела, чиято цена започна от около лев и малко, сега е 2,69. А в Германия същия душ гел е ,065 цента.

За Rossmann ми спомена продавачката в един магазин за перилни и почистващи препарати внос от Г-я.  Но дали е достоверна информацията не знам... ще почакаме и ще видим.

# 152
Някой да сподели цени на АМ babylove 1.Milumil за пореден път го увеличиха и съм решила да го сменям.

# 153
Някой да сподели цени на АМ babylove 1.Milumil за пореден път го увеличиха и съм решила да го сменям.

10.49 струва. На моя бебо много добре му понася, разтваря се лесно и не е много подсладено - препоръчвам ти го!

# 154
Еее вдигнали са го, имам спомени, че беше 8.50 ??? Ама аз взимах тройка.  newsm78

# 155
  • София
Еее вдигнали са го, имам спомени, че беше 8.50 ??? Ама аз взимах тройка.  newsm78
1 и 2 бяха 9.99 лева и станаха 10.49 лева, тройката беше 8,49 и стана 8,99 лева! Ние пихме 1 и сега пием 2, ако има 3 ще взема следващия път, аз съм много доволна от качеството.  bouquet
Изказвам и едно мнение, което не е потвърдено, но мисля че млякото го правят в заводите на Топфер, където се произвежда и Лактана Био....Не е потвърдено обаче Peace Wink

# 156
1 и 2 бяха 9.99 лева и станаха 10.49 лева, тройката беше 8,49 и стана 8,99 лева! Ние пихме 1 и сега пием 2, ако има 3 ще взема следващия път, аз съм много доволна от качеството.  bouquet
Изказвам и едно мнение, което не е потвърдено, но мисля че млякото го правят в заводите на Топфер, където се произвежда и Лактана Био....Не е потвърдено обаче Peace Wink

аз някъде бях чела, че се прави от производителя на HUMANA  newsm78 беше преди да започна да го давам на бебо, но помня къде...

# 157
    Я, това не го знаех. Но е факт, че се разтварят много добре дори и в по-хладка вода. За сравнение - на Хип абсолютно всеки път оставаха бабуни, които запушваха биберона и съм го разбивала с мини миксер.  Tired

# 158
Аз да взема малко да разнообразя темата че 2 страници се изписаха кажи речи само за бебешки млека памперси и други бебешки атрибути.ДМ май не е магазина само за бебешки стоки-та крема за бръснене на Балея за чувстителна кожа е по-добър от такъв на Нивея и Ейвън(по думите на мъжа ми който е с капризна чувствителна кожа),същото важи и за пяна за бръснене от същата серия.От детския душ гел съм доволна (детски не бебешки един оранжев с дъх на портокал),още съм взела за малкия една цветна пяна за вана,малкия е в див възторг всеки път като се къпем(тя е като пяна за бръснене и отдавна търсехме такава след един подарък от Англия).Обаче от пастата за зъби не съм доволна(не пуска пяна)

# 159
Аз да взема малко да разнообразя темата че 2 страници се изписаха кажи речи само за бебешки млека памперси и други бебешки атрибути....

мда... Blush
НЕ-бебешки, които ми харесват и не съм споменала в предния си пост са декоративната козметика essence. Имам едни сенки за очи, двуцветни - много съм доволна.Хубавото е, че имат и подходящи моливи за очи към сенките (имам в зелено и лилаво, съответно сенки и молив, много добре хармонират като цветове). Ползвам и техния mouse make-up, минерална пудра и руж. Нещо, което засега само при тях съм виждала е бял лак с много тънка четка за оформяне на ноктите за френски маникюр - много прецизно може да се "рисува" по нокътя.

# 160
Утре 29.01 ще има 15% НАМАЛЕНИЕ,по случай рожде ден на магазините,днес пазарувах и ме информираха Peace

# 161
Утре 29.01 ще има 15% НАМАЛЕНИЕ,по случай рожде ден на магазините,днес пазарувах и ме информираха Peace

това за всички магазини ли важи?! започвам да правя списък с покупки Joy

# 162
Аз вече пазарувах. Има отстъпка от 15%. Купих си доста памперси  Mr. Green

# 163
15% намаление е супер - накупих памперси, мокри кърпички, АМ, каши....всичко, което ме дойде наум  Mr. Green

# 164
  • София
Къде около Витошка има ДМ. На сайта им май ги няма всички магазини?

Общи условия

Активация на акаунт