Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
За съжаление цените тук са в пъти по-скъпи не само в ДМ,но и Лидл,Пени .....

# 136
  • Mediterraneo
За съжаление цените тук са в пъти по-скъпи не само в ДМ,но и Лидл,Пени .....

Да, това си е побългаряването. Не може собствена марка в даден магазин да е по- скъпа от останалите на рафта...

# 137
Днес се засилих да изхвърлям препарата за петна Oxi Energy на Denk mit, който, както знаете петна НЕ вади, но случайно се зачетох че и за тапицерии става, та свърши работа, тапицериите на столовете са ми като нови, само дето пак няма да си освободя  място на полицата с препаратите Grinning
И наистина цените са станали #Crazy Почти година не бях влизала и еднин детски сапун-пяна за ръце ми се стори на двойна цена.

# 138
Взех си много неща, но мнение ще казвам след март месец, щото основно са за след раждане.
Прах за пране
превръзки за бремени
мокри кърпи
тоалетна хартия (5 пластовата е страхотна)
пелени тип памперс за еднократна употреба
гащи за еднократна употреба
течност за измиване на мивки (тип целит) много ми хареса щото не мирише на нищо
хапчета за тоалетна биват
памперси за бебо (аз съм взела на 3-4 марки) да видим дали ще ги хареса
Много неща купих и ако са евтини може да се взимат не са лоши но не знам как са в сравнение с едентични продукти на друга марка.

# 139
Някой има ли впечатление от млеката им за кърмачета.
Иначе съм доволна от памперсите и козметиката серия babylove.

# 140
Какво представляват хапчетата за тоалетна ? Цена ? Заслужават ли си ?

# 141
Какво представляват хапчетата за тоалетна ? Цена ? Заслужават ли си ?

Слагат се във водата, за да премахнат котлен камък или замърсявания. Никаква работа не вършат тези таблети за тоалетна, даже ако ги оставиш по-дълго време, боядесват фаянса в синьо. Не играе ли четката...

# 142

Лични впечатления нямам. В една друга тема доста майки се изказаха като доволни.
Формулите са био.

Не играе ли четката...

Яко при това.
Търкане си иска.

# 143
и з мисля, че хапчетата само боядисват, нито чистят, нито ароматизират. Но това се отнася за всички, не само за ДМ. А те наистина ли са вдигнали още цените? Отдавна не съм пазарувала там.

# 144
Моите хапчета са бели, така че не ми боядисаха нищо.
Не съм търкала въобще нищо,  сложих хапчето и след 10 мин пуснах водата. но може би защото нямам никакъв котлен камък, слагам ги за профилактика и премахване на миризмата.

# 145
Памперсите им ги открих късно за първото ми дете за съжаление. Изключително доволна съм и от тях и от мокрите кърпи. Смея да кажа, че ако е имало някакво зачервяване от нещо без да мажа, само с измиване и смяна на памперса на следващия път го няма.
Пюретата пък бяха едни от малкото, които дъщеря ми хапваше с кеф и до край.  Peace
Купила съм и един препарат за под, ама упорито още и чистя само с вода. Пише, че е безвреден, има снимка на малко детенце седнало на пода, ама все пак  Rolling Eyes
Препаратите за тоалетна също са ми от там. Нямам забележки.  Peace
Купувах си и шампоан и балсам, ама не забелязах нещо кой знае какво в него.

# 146
Доволна съм най-вече от пюретата и кашите Бейбилав.
Но от бебешкия душ-гел хич не съм доволна... Някой по-напред в темата е пуснал снимка (синя опаковка, 500мл). Дъщеря ми не е с кой знае каква чувствителна кожа, но от този душ-гел се изрина. Няколко пъти я мих с него през няколко дни, за да видя дали наистина той е причината. Оказа се, че да.
Някой по-напред беше писал, че АМ е по-евтин в ДМ (не говоря за АМ с марка Бейбилав). Специално розовия Хип е по-скъп там, отколкото в Ремедиум-а, откъдето редовно купувам. Разликата е около левче.

Последно си купих от там течен перилен препарат ДМ без аромат, ОК е. Дрехите си миришат просто на чисто, а качеството му на изпиране е като на Персил Сензитив. А пък и е по-евтин от Персил-а.

# 147
В Германия предпочитах rossmann пред dm, но май само защото на всеки 2 седмици имаха намаления  Sunglasses Но още като отвориха магазините си в БГ им станах редовен клиент.
Като че ли съм доволна от всичко, което купувам от:
- почистване - верото им, както и течния препарат против петна; не ми харесват таблетките за миялна машина - най-обикновените имам предвид, направиха ми петна по стъклените чаши;
- бебешките продукти:
     - по-скоро случайно минахме на тяхното АМ, малчо го понася много добре, (като започнем пюренцата) ще пробваме и тях; соковете ги пия аз, вкуса на ябълковия е като на прясно изцеден;
     - ползваме шишетата им, вече и чашката (тя е всъщност е nuby);
     - козметиката babylove избрах, защото много неща са получили най-високата оценка на ökotest - ползваме душ гела в синята опаковка и бебешкото олио в бялата опаковка;
     - купих на малчо една дървена играчка за количка - стори ми се малко скъпа, но пък дървена и той я обожава;
     -залъгалките и кутията за тях също са много хубави според мен;
- носните кърпички - пакетчета и кутии - май всички видове вече съм купувала и нямям оплаквания;
- тоалетна хартия - ползваме само 4ри пластовата им;
Ами това се сещам, сигурно ползваме и други неща, които сега ми убягват. За съжяление ми липсва едно нещо - имат един ментов чай bleib gesund, който обаче не се продава тук  Cry
И е малко дразнеща "актуализацията" на цените им. Надявам се да не го правят толкова често!

# 148
Иначе съм доволна от памперсите и козметиката серия babylove.

Ние ги ползвахме доскоро млеката, съжалявам, че не ги открих по-рано, а давах луди пари за Хип и Аптамил ! Много добре се разтварят, миришат хубаво и са вкусни. И на много добра цена, макар да са БИО. Кашите също са страхотни, особено оризовата ни беше любима. Simple Smile

# 149
  • Пловдив
AP, за съжаление увеличаването на цените го практикуват постоянно. Аз живея до ДМ и го посещавах често и наблюдавах цените. Вече станаха двойни на Германия.
Чух, че и Rossmann ще влязат на българския пазар, но не знам кога. Поне малко конкуренция да има.
Иначе в Германия аз също посещавах и Rossmann, имаха хубави седмични промоции, нещо което ДМ в Германия не практикуват, даже не издават брошура с намаления, а само месечното си списание.

Общи условия

Активация на акаунт