Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе

Изчетох цялата тема, по принцип съм голяма претенция относно миещите и перилни препарати, но съм фен на това да опитам нещо ново, така разбирам кое за мен а кое не.
  Ще чакам  Simple Smile

# 121
  • велико търново
Доволна съм от маската за руса коса на Велея .В опаковка за еднократна употреба е и много добре ми действа на изтощената дълга боядисана коса. Simple Smile

# 122

Изчетох цялата тема, по принцип съм голяма претенция относно миещите и перилни препарати, но съм фен на това да опитам нещо ново, така разбирам кое за мен а кое не.
  Ще чакам  Simple Smile
И аз съм голям претенций, заедно ще чакаме Simple Smile

# 123
Последния път купих течен перилен препарат за цветни дрехи-мога да споделя,че дрехите нямаха никакъв аромат после,но как изпира не мога да кажа.Нямаше много замърсени дрехи.

# 124
Последния път купих течен перилен препарат за цветни дрехи-мога да споделя,че дрехите нямаха никакъв аромат после,но как изпира не мога да кажа.Нямаше много замърсени дрехи.

Ами кажи как се казва , да не перем безароматно.

# 125
Ето този течния:

# 126
Това е непарфюмирания модел, препоръчва се на алергици и хора с кожни заболявания. Т.е. не е недостатък на самия продукт, по-скоро ти не си прочела хубаво етикета  Wink

# 127
ДМ - дрогерия магазини ,съответно качество.
Дедо много добре е обяснил или с "трици маймуни не се ловят"

# 128
ДМ - дрогерия магазини ,съответно качество.
Дедо много добре е обяснил или с "трици маймуни не се ловят"

Е не е чак толкова трагично. Имат и много хубави неща - пелените например.
Биощандът също предлага интересни нещица. Храната за котки е любима на моя тлъст красавец Simple Smile.

# 129
Биощандът също предлага интересни нещица. Храната за котки е любима на моя тлъст красавец Simple Smile.

От коя храна купуваш за котката?

# 130
понеже съм бремена и не искам да има в праха парфум и не само, затова точно този прах загледах в един немски форум, говорят за него като за нещо много добро.
Дали е така?

# 131
понеже съм бремена и не искам да има в праха парфум и не само, затова точно този прах загледах в един немски форум, говорят за него като за нещо много добро.
Дали е така?

Аз прах с него когато детето ми беше бебе. Върши работа, то тук принципно почти няма бебешки прахове, та може и за това да се котира толкова много  Wink  защото подобни продукти в био-магазините или -щандовете струват значително повече.

# 132

От коя храна купуваш за котката?

Купувам от паучовете и от пастетите и хапките в малките кутийки.
Роналд много ги обича.
Храната от нормалните консервни кутии не я яде.
Всъщност той само паучове яде и от другите марки, както и малките кутийки с хапки. Друго не харесва.

# 133
Явно наистина не съм прочела етикета на перилния препарат ooooh! ,може и да пише,ще погледна. Ама така е,като все бързам...Нищо де,няма да остане. Wink
И аз също съм много доволна от памперс-гащите,а и обикновените,които ползвах за малката преди. Peace Също и кашите вземам.
Но последния път забелязах,че са качили цените с по 30-40ст.,което не е кой знае какво,обаче нали тука коментирахте,че им е за пореден път,та сега и аз обърнах внимание.  Rolling Eyes

# 134
  • Пловдив
Аз пазарувам в Бг магазина от март 2009, когато го отвориха в Пловдив. Преди това съм пазарувала 5 години в Германия пак в него.
Но тук с тези безбожни цени надминаха и най- големите ми представи. Например душ гела на Балеа започна от цена около1,20. В момента е 2.69 (като последното увеличение с 0,10 стотинки беше преди Коледа) Преди Коледа бях в ДМ в Германия, и знаете ли колко струва там същия душ гел- 0,65 cent. Ееее благодаря, това тук е двойно.
За тоалетната хартия и за нея не искам да говоря- от 3 и нещо, сега е 8,39лв. Аз лично смятам вече да огранича пазаруването си от там, защото нямам толкова излишни пари да давам за стоки, която стойност е много  по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт