Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 677
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дедо, ама ти си бил и шегаджия  Laughing

Чакам някой да сподели за витамините, които се продават в ДМ

# 106
Детските четки 1-7г. са с безобразно твърди косъмчета, неадекватно голяма глава.
От глупост купих, добре че са евтини. Не препоръчвам.

# 107
Sourcherry, каква е тази мокра тоалетна хартия?  Crazy

# 108
Sourcherry, каква е тази мокра тоалетна хартия?  Crazy

Продава се в пакети, като мокрите кърпички.
Отделно има пакет+кутия за съхранение и отделно само пълнители.
Аз я харесвам, купувам с лайка. Зева също имат 2 вида (в преден пост писах за нея) - син пакет - обикновена и розов пакет - сензитив.
Пакетът на Зева е с капаче и също е удобна за ползване.

# 109
  • Варна
Аз да попитам за отзиви от зарядната им ел. четка за зъби. Отдавна и се чудя дали да я взема. Има ли я някой от вас, високооборотна ли е , това е главното което ме интересува.  Hug

# 110
Аз да попитам за отзиви от зарядната им ел. четка за зъби. Отдавна и се чудя дали да я взема. Има ли я някой от вас, високооборотна ли е , това е главното което ме интересува.  Hug

Имаме детската. Избрах я пред тази на Орал Б, именно защото е по-високооборотна. Има и режим сенситив, на по-ниски обороти. Никакви забележки нямам, пък е по-евтина от Орал Б  Peace Препоръчвам!

# 111
Peace Слагаш батерията и нЕмаш грижа

# 112
  • Варна
Благодаря, ще си я купя   bouquet

# 113
  • София
Мнение за влажната тоалетна хартия с НЕВЕН!?Майка ми купила освен с лайка,коята е в мека опаковка,но се отваря Wink и една в кутия с невен.Има време,докато стигнем до него,ама за портокаловата пишеше,че е неподходяща за деца,защото е много силна миризмата,а за тази нищо.

# 114
Инка, и тази с невен е хубава.
Ако искаш подходяща със сигурност за малко дете, купи Зева сензитив - розовата опаковка. Синята също става.
На етикета е описано, че е подходяща за деца над 3 години.

# 115
  • София
Имам синята ЗЕВА,"льозовата" я намаше в Била като пазарувахме,иначе дъщеря ми нямаше да остане равнодушна.Та от ЗЕВАТА дупето на щерката нещо не е доволно и затова пак сме с тази на ДМ.От тази с лайката съм доволна.

# 116
  • София
Детските четки 1-7г. са с безобразно твърди косъмчета, неадекватно голяма глава.
От глупост купих, добре че са евтини. Не препоръчвам.

Изненадана съм от това мнение Confused И аз купих, главичките са малки - колкото и предната четка на двегодишния ми син и два пъти по-малки от предната четка на шестгодишния, на опаковката пишеше "софт" и наистина са си софт Rolling Eyes Аз препоръчвам Peace А може и да говорим за съвършено различни четки Laughing

# 117
Тези, които купих аз са 2 броя в опаковка.
Пише Донтодент кидс 1-7 години.
Правя сравнение с четките на Орал Би и Елгидиум, за възрастта от 1 година до 7 години.
Повече няма да купя, със сигурност Naughty.

# 118
  • София
Май са същите Rolling Eyes Изхвърлила съм си опаковката, но май са същите.

# 119
Изчетох цялата тема, по принцип съм голяма претенция относно миещите и перилни препарати, но съм фен на това да опитам нещо ново, така разбирам кое за мен а кое не.
Тази седмица съм в Пловдив ще видя какво ще купя и ще пиша за резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт