Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Кърпичките за очила са 2,65. Наистина са хубави.
Днес ходих до магазина в подлеза на Софийския университет и съм доста разочарована от цените. Например гел на Bref вчера взехме от Кауфланд за 3,80 някъде,в ДМ-около 5,80.Същото важи за Персил Голд-разлика от около 3 лв в полза на Кауфланд.Иначе много го харесвах тоя магазин,ама това с цените ще ме спре да го посещавам...

# 481
....Иначе много го харесвах тоя магазин,ама това с цените ще ме спре да го посещавам...
Да, в ДМ цените на другите стоки, които не са тяхна марка, са по-високи. Но от техните марки има качествени неща на прилични цени. Тя и темата е затова, де.

# 482
  • София
Днес си купих препарата с оцет, който похвалихте, води се универсален. А иначе същото жълто шише, но с помпа, е за баня. Но на него не пише че съдържа оцет. Та универсалният препарат е страхотен, наистина чисти много добре.
Взех си и препарата за предпране, в бялото шише с помпа. След като спре сушилнята ще кажа дали съм доволна.

Редактирам се.
Перфектен е препарата за предпране!!!
Взех го защото, въпреки всички хвалби на рол-оните и стиковете против изпотяване, че са инвизибъл и незнам си какво още и черното си е черно, да ама не. Винаги преди да пусна блузите в пералнята ги натърквах с Тест, защото няма излизане на тия стикове от дрехите. Страшно ми беше досадна процедурата, ама няма начин, защото иначе все едно не съм ги прала.
А сега с този препарат, само ги напръсках и ги бутнах в пералнята, след 10 минути я пуснах да пере и са перфектни. Няма бели следи, изпрали са се чудесно.
Притесняваше ме само дали няма да избелеят, но не, тъмно синя и кафява блузка пробвах.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 16:23 от Мацата

# 483
  • Mediterraneo
Поредната изненада в цените вчера. Най- обикновеното им опаковъчно фолио, което ползвам редовно, от 1.89 е вдигнато на 2.29...

# 484
Да им похваля мокрите кърпички за очила. Стават за всякакви - и диоптрични, и слънчеви.
Почистват добре, не оставят мъхове и следи.
Удобна и мъничка е опаковката, може да се носи и в дамската чанта винаги по една.

Точно от тях изобщо не съм доволна. Мъжът ми има спрей от оптика, който чисти перфектно. Кърпичките много замазват. Единственото им предимство е, че са в удобна и малка опаковка и могат да се носят навсякъде.

Още един глас от мен за пюренцата с месо от пуйка - моята злояда госпожица много ги харесва. Както и плодовите от по 250 гр.  Peace

# 485
Не са ми размазвали досега очилата - и слънчевите, и очилата с диоптър, с които шофирам.
Майка ми пък носи суперспециални стъкла с диоптър, тя също не се е оплакала.
Но не мога да отрека, че спреят е вероятно по-добър.

# 486
  • Пловдив
Може ли снимка на препарата за предпране? Има два в бяла туба, а ми се иска да взема изпробван.
За кърпичките за очила- последния път попаднах на кутия, в която половината кърпички вече бяха почти изсъхнали. Иначе аз също съм доволна от тях, компактни и почистват добре.

Получих отговор на писмото ми до ДМ, относно цените. Надявам се днес вече  да имам време да го преведа на български, както и да напиша накратко какво им бях писала.

# 487
  • Пловдив
Сигурно е коментирано, но нямам време да чета назад  Embarassed , та направо питам, някой ползвал ли е биоразградимите пелени за еднократна употреба и какви са отзивите?
  bouquet

# 488
Днес цените на котешката храна - паучове и мънички кутийки, беше покачена с 10 ст.
Душ-геловете за деца са много хубави. Боровинковият беше коледен едишън и вече за съжаление го няма.
Серията - душ-гел, пяна, шампоан и пр. за момиченца - някаква си принцеса май, също са разкошни.
Купих подаръчен комплект за кръщелницата ми, очарована е.

# 489
  • София
Може ли снимка на препарата за предпране? Има два в бяла туба, а ми се иска да взема изпробван.
За кърпичките за очила- последния път попаднах на кутия, в която половината кърпички вече бяха почти изсъхнали. Иначе аз също съм доволна от тях, компактни и почистват добре.

Получих отговор на писмото ми до ДМ, относно цените. Надявам се днес вече  да имам време да го преведа на български, както и да напиша накратко какво им бях писала.

Не мога да намеря снимка на поя препарат. Но е в шише като този , само че шишето е бяло и на етикета има нещо розово, както на това. Не пише Oxy Energy със сигурност. В момента не е пред мен за да го снимам. Довечера ще го щракна.
Предпочетох го пред синия, защото отзад в указанията беше посочено че изпира мазни петна, петна от фон дьо тен и още нещо имаше.

# 490
# 491
  • София
Може и да сте го коментирали, но влизам, за да похваля душ - гела и млякото за тяло "Мед и мляко". Много ми харесаха. Страхоотнии...

# 492
  • София

Не е съвсем същия, има розова дреха на етикета, а не шарени хавлиени кърпи. Ще го снимам довечера.

# 493
Доволна съм от това масло за тяло с макадамия и масло от карите
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/a … karit_butter.html
Купих си малката опаковка от 50 мл., да го пробвам, но ще си го купя пак като ми свърши. Кожата на краката ми беше станала много суха напоследък. Ужасно ме сърбеше, чак ми ставаха рани. Не ми помагаше нито лосион, нито мляко за тяло. Малко ме успокояваше само олио. От 10-ина дни се мажа с това масло, не усещам никакъв сърбеж. А кожата на ръцете е страхотно мека.

# 494
Днес цените на котешката храна - паучове и мънички кутийки, беше покачена с 10 ст.

Какво?! Вече са 95 стотинки малките кутийки, любими на моя хубостник? А, не. Могат да си гледат работата вече. Собствената им марка, която би трябвало да е по-евтина, стана по-скъпа от марковите Уискас, Киткет и т.н. 85 стотинки бях склонна да давам, но 1 лев за 100 г котешка храна собствена марка не давам. Никой да им я купува и да хвърлят на боклука - това заслужават.

Използвах и препоръчвам крем Балеа против изпотяване на дланите. Също така и солите за крака Балеа са хубави.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 19:17 от Guess Who

Общи условия

Активация на акаунт