Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Не вярвам твой котьо да понася дезодорантите им.
За храната и аз я харесвам. Купувам си едни комплекти Глюкс моменте Laughing

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 00:19 от Дедо

# 61
Не вярвам твой котьо да понася дезодорантите им.
За храната и аз я харесвам. Купувам си едни комплекти Глюк моменте Laughing
Каква храна продават в ДМ?? newsm78

# 62
За глезени котки.
 А какви са тея комплекти, Дедо?

# 63
За глезени котки.
 А какви са тея комплекти, Дедо?
Ах, невероятни  bowuu- 6 са - от три вида по два пастета. По-изгодно е, отколкото да ги купиш на бройка. В жълта картонена кутийка са.

# 64
Mr. Green.

Имам си страшно капризен котарак. Не яде каквото и да е.
Но пастетите на ДМ омита за секунди.
Живи да са!

# 65
Само като прочете "Деин Бестес" и изпълнява команди като овчарка Grinning
Трябва да видя и комплектите...

# 66
Ама вие за котките ли ги купувате Mr. Green
И те четат немски??

# 67
Смеееш се ти... Grinning
Ето как се моли някой да му отвори кутийката

И за да не се отклонявам от темата бях купила от там няква немска вакса за коса /не помня марка Embarassed/
Дето едва не им окапаха косите на момчетата ми. Аха!

# 68
  • София
Мократа тоалетна хартия е добра.

Всъщност там е единственото място където има мокра тоалетна хартия. За инфо - разгражда се, мокрите кърпички не трябва да се пускат в тоалетната!

# 69
  • Пловдив
Аз не смея да да ползвам нищо от марката, което е за коса или кожа. Последната партида памперси на Хагис, която купих бяха ужасни, а Памперс, Пуфис и другите марки съм купувала по веднъж и не повторих. Затова са престраших да взема от тяхните памперси и съм доволна и то много. Съжалявам, че не прочетох по-рано за тях. Ароматизаторът за съдомиялна, двуцветния: жълто и зелено е добре. Оранжевият мирише на вкиснато. Цветоулавящите кърпички също ги препоръчвам, слагам по две за по-сигурно. Май с това се изчерпват покупките ми от там. Иначе крем Нивея в тубичка е на добра цена при тях, кърпички за сваляне на грим, ако много съм уморена, понякога ги ползвам. Ще пробвам домакинската хартия, прочетох че е хубава.

# 70
Мократа тоалетна хартия е добра.

Всъщност там е единственото място където има мокра тоалетна хартия. За инфо - разгражда се, мокрите кърпички не трябва да се пускат в тоалетната!

Не е. В големите вериги има Зева, 2 вида - обикновена и сензитив. Може да се пуска в тоалетната, разгражда се.
Зева не е по-добра. Опаковката й само е малко по-удобна, от тази на ДМ.

# 71
Днес ходих до ДМ и купих от тази тоалетна хартия.Видях,че има и детска, ще взема и от нея за детето следващия път,ако тази ми хареса. Simple Smile Казвате-разгражда се.Да не се притеснявам.  Peace
Купих и носни кърпички от рециклирана хартия,че децата са сополиви-хубави са.
За сапуна за петна-аз съм доволна,изпра петно от моторно масло,но може би трябва веднага да се натърка.Иначе ако е старо петното,май нищо не помага.  Rolling Eyes
Търсих препарата за котлен камък,но не видях.Имаше само Калгонит Финиш или както беше там.

# 72
Аз също ходих до ДМ и видях, че са вдигнали цените на голяма част от био храните. Close

# 73
Тоалетната Хартя Хебра... Е най- добра, срещу хемороиди!

# 74
Аз също ходих до ДМ и видях, че са вдигнали цените на голяма част от био храните. Close
Те го получиха като прогноза в един анализ това/и си го спазват/ Mr. Green А аз съм го писал тук в теми за ДМ през септември 2009.
Цените са вдигани вече за четвърти път. Има продукти, които са вече два пъти по-скъпи от Германия. Мамите от немските теми могат да дадат примери.

Росааа Blush

Общи условия

Активация на акаунт