Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 878
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,
Престанахте да казвате какво сте си намерили интересно и изпробвано, а само се оплаквате.
Аз вчера видях препарат за тоалетна Nature, но още беше в кашончето и не разбрах колко струва.

Не виждате ли какви акции правят.

Все имат нови списания с намаления и нови продукти. Пазарувайте изгодно!

Какво очаквате, като се оплачете в Германия. Ще ви кажат транспорт до България, горива, и пр.
Не се надявайте цените да станат като тези в Германия.
Аз съм учила в Австрия и там цените са доста по-високи от Германия.
А доколкото съм чувала централата на дм за България е в Австрия.

Хайде, не си разваляйте настроението! Пролет е, на Ариана ще има и днес празник на детската книга. Водете си малчуганите и следете промоциите на дм!  Simple Smile

Дано не съм прозвучала нравоучително, но пак ще кажа: тук качеството е гарантирано.

Евтини магазини има, но тогава се прави компромис с качеството.
Всеки може да избира.
Не си права,точно защото почти всеки втори българин така мисли-карай да върви ,да не си разваляме насторението сме на такъв хал,не е важно какво ще постигнем,а е важен принципа,че отстояваме позициите си и се опитваме да си надигнем главите.Този път да не стане,другия да не стане на третия ще ни обърнат внимание,и ще стане.Говоря образно не само за дадения ДМ.А що се отнася до промоциите,че техните промоционални неща са по скъпи от колкото в съседния козметичен магазин

# 346
Освен това био храните никога не са в промоция, а цените им скачат през 2 месеца..

# 347
Това се превърна в тема "Да оплюем ДМ".
Хайде не излизайте от смисъла на темата. Ако не сте доволни си направете отделна тема.
Само глупости чета напоследък тук.

# 348
  • Бургас
доволна съм от прахът за миялна и бебешкият им шампоан от глава до пети.

препаратът им за фаянс и детският им шампоан - син с едно мече на опаковката - са отвратителни

и аз останах неприятно изненадана от увеличението в цените. всички неща, които купувам обикновено бяха увеличени с 0.30 -0.60 лв  Confused

# 349
Освен това био храните никога не са в промоция, а цените им скачат през 2 месеца..

изобщо техните марки когато са на промоции не ги намалят. Намалят известните марки, които са по-евтини навсякъде.

# 350
  • Варна
Здравейте!
Вчера си купих препарат на DM-power-reiniger за почистване на котлен камък и сапуни-скептична както винаги,но реших да го пробвам.
Уточнявам,че исках да почистя теракотни плочки в банята,които имаха тъмни петна и остатъци от пръските вода.изглеждаха ужасно и до момента нищо не можеше да ги изчисти.Може би  доместоса,но за кратко и пак се образуваха-а и миризмата бе нетърпима.
Само напръсках и затворих вратата-не се надявах на резултат,обаче след две минути нямаше и помен от ужасните петна и плочките бяха чисти и полирани.

Плочките матирани ли са или гланцирани?

# 351
  • София
Здравейте!
Вчера си купих препарат на DM-power-reiniger за почистване на котлен камък и сапуни-скептична както винаги,но реших да го пробвам.
Уточнявам,че исках да почистя теракотни плочки в банята,които имаха тъмни петна и остатъци от пръските вода.изглеждаха ужасно и до момента нищо не можеше да ги изчисти.Може би  доместоса,но за кратко и пак се образуваха-а и миризмата бе нетърпима.
Само напръсках и затворих вратата-не се надявах на резултат,обаче след две минути нямаше и помен от ужасните петна и плочките бяха чисти и полирани.

Плочките матирани ли са или гланцирани?

И аз си купих препарата, който Галенна така нахвали тук......обикновен почистващ химич. препарат, нищо повече. Пробвах на плочките в банята, които са гланцирани  - същия ефект постигам с Бреф, Клийн....ще го дам на мама, дано й помогне при почистването на варовика Praynig Peace

# 352
  • Пловдив
Днес бях до ДМ. За пръв път нищо не купих: сапуните на Алверде са с нови цени от 2 и нещо, последно купих на около 1.60/бр..., шампоана, който купувам, също е с поне 50 -60 стотинки отгоре, даже дъвките са поскъпнали с 40 ст.... #Crazy И още, и още....
Влязох с доста голям списък, не купих нищо. Много им се ядосах!

Ще си търся други алтернативи...

# 353
  • Варна
Ясно.Мерси Мишле!
Моите са гланцирани и ми се искаше нещо хубаво за котления камък, че във Варна водата е много варовита и няма чистене.

# 354
Днес бях до ДМ. За пръв път нищо не купих: сапуните на Алверде са с нови цени от 2 и нещо, последно купих на около 1.60/бр..., шампоана, който купувам, също е с поне 50 -60 стотинки отгоре, даже дъвките са поскъпнали с 40 ст.... #Crazy И още, и още....
Влязох с доста голям списък, не купих нищо. Много им се ядосах!

Ще си търся други алтернативи...

Боже, колко са нагли тези в българския ДМ  #Cussing out
 В Германия Балеята струва жалки центове. Дезодорант на Балея е 65 цента, душ гел 500 мл- също. Течните сапуни на алверде мисрля, че са около едно евро, а нормалните сапуни алверде също са центове. Срамота е в българия на тия заплати да имат толкова високи цени. Как може например Лидл, които също са немски, да имат същите цени в Б-я и Г-я, а ДМ да не могат! Пълни измамници, аз оттам не купувам нищо  Crossing Arms

# 355
В Германия Балеята струва жалки центове. Дезодорант на Балея е 65 цента, душ гел 500 мл- също.

300мл е душ гелът.

# 356
В Германия Балеята струва жалки центове. Дезодорант на Балея е 65 цента, душ гел 500 мл- също.

300мл е душ гелът.

Ок, все тая. Цената му е 65 цента. В България е около 3 лева. В същото време на Дайхман и Лидл стоките са на същата цена и в двете страни. Значи може теоретично и на практика.

# 357
в Лидл цените се вдигат, вече са над тези в Германия на много неща.

# 358
Аз съм доволна от БИО пюретата и био сокчетата от ДМ.Друго не пазарувам защото или от Метро си взимаме или от Австрия ни кара родата.....затова не мога се оплача. Wink

# 359
  • Бургас
Наистина в темата се обсъжда повече ценовата политика на ДМ. Simple Smile Честно казано, след коментарите в темата ми направи впечатление, при следващото ми пазаруване в ДМ, че някои стоки са със завишени цени. Не се наемам да коментирам доколко е правилно, нямам и база за сравнение с други държави, но честно казано харесвам доста стоки, които са с много добро качество, според мен и нуждите на нашето семейство. Доволни сме от шампоаните на Алверде, пише, че няма силикон, което за мен е важно. На Балеа съм взимала само един шампоан, в който също няма силикон, между другото. Доволни сме още от дезодорантите против изпотяване, препаратите за почистване на под, препарат за почистване на камък, антикалк таблетки, пасти и четки за зъби, влажна тоалетна хартия, кухненска и тоалетна хартия, препарат за почистване на петна от мастило. Преди време сме взимали и памреси, пампрес-гащи, памперси за плуване, пюрета, бебешки шампоан/душ-гел - все с добро качество.
Веднъж купих сапун на Dove от Карфур, вместо от ДМ, и повече няма да повторя. Уж един и същ продукт, а разликата в качеството от земята до небето.  Simple Smile Закупеният от Карфур така изсушаваше кожата, че сякаш ползвахме правен сапун от баба:). С този от ДМ нямаше никакъв проблем. Ползвам сапуни на Dove от 1998, но такъв като този от Карфур, не бях използвала.
Последно, че стана много дълго, харесвам ДМ, защото има неща, които няма къде другаде да се намерят и не правят компромиси с качеството.

Общи условия

Активация на акаунт