Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 883
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Последно, че стана много дълго, харесвам ДМ, защото има неща, които няма къде другаде да се намерят и не правят компромиси с качеството.

Подкрепям горното! Пазарувам от DM продукти, които се отразяват добре на кожата ми и които няма от къде другаде да купя. И двойно да им вдигнат цената, пак ще си заслужават качеството за мен и няма да се откажа.

За другите неща - тоалетна хартия, препарати - купувам ги от друго място, което за мен е удобно като локация и изгодно като цена.

# 361
Някой ползвал ли е кремовете за ръце от техните марки? Някакви мнения?

# 362
Някой ползвал ли е кремовете за ръце от техните марки? Някакви мнения?

Използвам balea hand&nagel balsam kamille, зелена тубичка...доволна съм - попива добре, не омазнява, за мен е по-добър от червения (интензивна грижа или нещо такова) на garnier, който ползвах преди това.

# 363
Здравейте!
Вчера си купих препарат на DM-power-reiniger за почистване на котлен камък и сапуни-скептична както винаги,но реших да го пробвам.
Уточнявам,че исках да почистя теракотни плочки в банята,които имаха тъмни петна и остатъци от пръските вода.изглеждаха ужасно и до момента нищо не можеше да ги изчисти.Може би  доместоса,но за кратко и пак се образуваха-а и миризмата бе нетърпима.
Само напръсках и затворих вратата-не се надявах на резултат,обаче след две минути нямаше и помен от ужасните петна и плочките бяха чисти и полирани.

Плочките матирани ли са или гланцирани?

И аз си купих препарата, който Галенна така нахвали тук......обикновен почистващ химич. препарат, нищо повече. Пробвах на плочките в банята, които са гланцирани  - същия ефект постигам с Бреф, Клийн....ще го дам на мама, дано й помогне при почистването на варовика Praynig Peace
Споделих моите впечатления от това как се справи с петната в банята.
Никъде не съм написала,че не е химически препарат,а еко.
А и разликата във варовитостта на водата между Варна и София е огромна и резултата за мен  е чудесен.
Използвах го и за матирани и гланцирани плочки и намазах и ваната-всичко блести.Бреф, Клийн-пробвала съм и освен разранена кожа друг ефект не видях.Споделих мнение и никой не карам да направи моя избор или да ми се довери на 100%-колкото потребители толкова и мнения.

# 364
Кърпичките за бърсане на прах - супер са за ежедневно почистване набързо!

# 365
  • Пловдив
Кърпичките за бърсане на прах - супер са за ежедневно почистване набързо!

Тези в синята опаковка ли ползваш?
Ако са те аз не съм доволна от тях, не успяват да избършат, а се замазва праха.
С обикновена мокра кърпичка сякаш става по-добре.

# 366
За прах ползвам кърпите йм в жълта кутия, не са влажни, сухи са. Доволна съм!

# 367
Веднъж купих сапун на Dove от Карфур, вместо от ДМ, и повече няма да повторя. Уж един и същ продукт, а разликата в качеството от земята до небето.  Simple Smile Закупеният от Карфур така изсушаваше кожата, че сякаш ползвахме правен сапун от баба:). С този от ДМ нямаше никакъв проблем. 

Peace Съгласна съм с това.
Бях спряла да използвам Dove от известно време, но видях в ДМ тази новата серия душ гелове, които са като мус. Имаше разфасовка от 400 мл.
В последствие купих от Карфур уж същия, но... въпреки, че се мажа обилно след като си взема душ сърбежът е ужасен Rolling Eyes

# 368
Веднъж купих сапун на Dove от Карфур, вместо от ДМ, и повече няма да повторя. Уж един и същ продукт, а разликата в качеството от земята до небето.  Simple Smile Закупеният от Карфур така изсушаваше кожата, че сякаш ползвахме правен сапун от баба:). С този от ДМ нямаше никакъв проблем. 

Peace Съгласна съм с това.
Бях спряла да използвам Dove от известно време, но видях в ДМ тази новата серия душ гелове, които са като мус. Имаше разфасовка от 400 мл.
В последствие купих от Карфур уж същия, но... въпреки, че се мажа обилно след като си взема душ сърбежът е ужасен Rolling Eyes

според мен това е невъзможно. Доставките за двете вериги са от една и съща фирма-вносител.Остава за Карфур да пробутват по-нискокачествена стока?

# 369
енито аз също така мислех и затова когато пазарувах в Карфур купих оттам въпросния душ гел  33uu

# 370
  • Варна
И аз да споделя за разликите в продуктите закупени от различни вериги. Наскоро имаше промоция в ДМ шампоан+балсам+лосион на Шварцкоф, взех си комплектчето и понеже ми свърши балсама щях да ходя пак да си купувам, но видях същия балсам в кауфланд на доста ниска цена и си взех от там. Ами да ви кажа няма нищо общо единя с другия, нито на консистенция, нито на аромат. Този от кауфланд е отвратителен, повече няма да купувам такива неща от там.

# 371
Аз идвам с питане.. Дали ДМ има хубав препарат за почистване на дамаски?  Rolling Eyes

# 372
Бисера,сподели !
Какво точно намираш в ДМ и като качесто,цена ?Благодаря !

# 373
  • София
А, пробвали ли сте марципана. Невероятен е! Не го бях виждала до сега там, но определено си заслужава или просто аз харесвам марципан.

# 374
Здравейте, вчера получих техния каталог и ходих да си купя за хлапето еко-заек. Купи си и на Alnatura, био марка от Германия (дм си я внасят) едни шоколадови заек и бисквити и бадеми, направени като яйца. Много са вкусни бисквитите. Изядохме ги в офиса.
Препоръчаха ми и за малки момиченца едни прахчета за вана на Prinzessin ... , с които водата пука. Купих, ще пиша пак.

Препарата за тоалетни Nature, за който споменах е супер приятен, не щипе на очите или не мирише в тоалетната. Харесва ми и струва ми се чисти.

Общи условия

Активация на акаунт