Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Toва с рождения ден е готино. Веднага преброих кой от родата кога има РД  Mr. Green

# 421
  • София-в сърцата на моите деца
В момента има и 15% и 20% намаление до 5.05. в магазина на Видима Идеал на  Патриарха.Който има нужда от батерии или каквито ида е неща от Видима Идеал ,сега е момента... Peace

# 422
  • Mediterraneo
В момента има и 15% и 20% намаление до 5.05. в магазина на Видима Идеал на  Патриарха.Който има нужда от батерии или каквито ида е неща от Видима Идеал ,сега е момента... Peace

И най- вероятно си сбъркала темата, или  newsm78

# 423
Toва с рождения ден е готино. Веднага преброих кой от родата кога има РД  Mr. Green
Само трябва да пазарувате заедно и да си покаже личната карта. Едно талонче също ми дадоха да попълня.

# 424
  • Mediterraneo
Само трябва да пазарувате заедно и да си покаже личната карта. Едно талонче също ми дадоха да попълня.

А за деца важи ли? Аз вчера не видях нашият магазин дали е включен в промоцията с РД.

# 425
ДА,течния сапун на Балея с манго е на нивото на Тео,очаквах повече,омекотителя наистина се оказа боклук,обаче чая на биосет с арония и ягода е страхотен и евтин,пяната за бръснене е много хубава плътна и за чувствителна кожа,и лосиона за след бръснене също,аз говоря за на Балея нещата-купувам от там само на Балея и Алверде нещата,които няма по други магазини

# 426

А за деца важи ли? Аз вчера не видях нашият магазин дали е включен в промоцията с РД.
Промоцията важи за всички ДМ до 6 април 2012г.Днес и аз пазарих и ми обясниха момичетата всички условия.Имам още 3 дни в които мога да пазаря тази седмица.

# 427
Промоцията важи за всички ДМ до 6 април 2012г.Днес и аз пазарих и ми обясниха момичетата всички условия.Имам още 3 дни в които мога да пазаря тази седмица.

И какви са условията накратко, моля? Аз имам рожден ден на утре и ми е интересно дали в неделя ще мога да пазарувам с 15% отстъпка, защото магазинът ми е много далече и съчетавам dm с ходенето до Карфур. Важи ли намалението за всички стоки?

# 428
За промоцията с РДто ще чакам до догодина  Rolling Eyes

И аз съм взела чай арония, доста е приятен  newsm10

# 429
Розова маска за спане   bouquet

# 430

И какви са условията накратко, моля? Аз имам рожден ден на утре и ми е интересно дали в неделя ще мога да пазарувам с 15% отстъпка, защото магазинът ми е много далече и съчетавам dm с ходенето до Карфур. Важи ли намалението за всички стоки?
Да, на всички. Цяла седмица Peace

# 431
Снощи бях в ДМ и доста се почудих за маска и бустер на Балеа с хиалуронова киселина. Някой ползвал ли  е двата продукта ?

# 432
До 6 април 2012г.ще напазарувам поне няколко пъти с 15% отстъпка.... Grinning

# 433
  • София
Може ли да дадете мнение за самобръсначка Балеа Ман (със сменяеми глави)?! Peace

# 434
Аз идвам с питане.. Дали ДМ има хубав препарат за почистване на дамаски?  Rolling Eyes

С две ръце препоръчвам ето този препарат за дамаски

Изключително съм доволна, почисти бялата дамаска на дивана ми безупречно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт