Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 785
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Не знам как да благодаря на момичетата от темата, които препоръчаха препаратът за предпране и този за баня. Възхитена съм и от двата! Ползвах Доместос за банята, но 1 ден след това нямах обоняние, дращеше ме гърлото, просто ужас Sick сега с този мия всичко - баня, кухня, прозорци, при това без търкане  Laughing
Ще пусна линковете в темата в Нашия дом Peace

# 526
А кой беше препарата за банята?
Става ли за ПВЦ дограмите?

# 527
Страшно съм доволна от латексовите ръкавици за еднократна употреба. В кутия са 10 броя, цената е около 2 лева и нещо.
С тях чистя коприва, за да не ми пари, чистя из къщи, садя цветя и пр.
За разлика от дебелите домакински ръкавици, които не понасям, а по тази причина и не купувам, тези са прилепнали плътно по ръката и почти не с усещат при работа.

# 528
Аз съм страшно доволна, че в ДМ са пуснали гел очна линия на Ессенс  Party Издирвам такава то поне 6мес. Освен това е и много готина и стои страхотно. Вече забравям за всякакви размазващи моливи за очи  Flutter

# 529
  • Бургас
и аз се интересувам кой е препаратът за баня който хвалите и универсалния?
бях взела преди време един за баня марка ДМ, но беше просто ужасен. само се мажеше и с 300 зора го изплаквах от плочките  ooooh!

# 530
Невероятен е препарата за фурни, изчисти стъклената купа на инфрачервената ми тенджера, а я бях докарала до такова състояние, че нямаше чистене - запечена мазнина върху стъкло Sick, нищо не се виждаше през стъклото Embarassed

# 531
и аз се интересувам кой е препаратът за баня който хвалите и универсалния?
бях взела преди време един за баня марка ДМ, но беше просто ужасен. само се мажеше и с 300 зора го изплаквах от плочките  ooooh!

Ето го препарата за баня:

Универсалният не знам кой е.

# 532
  • София
Точно този препарат е универсалният, съдържа оцет.
Препарата за баня изглежда на пръв поглед същия, жълт, но е с помпа и не пише Apfel Duft, ябълков оцет.

# 533
Мацата, Sourcherry , благодаря  bouquet

# 534
Момичета от три седмици следя за адаптираното им мляко Babylove 3 и никъде не го зареждат, също така и пелените им 4. Проверявам редовно в магазина на околоврстното, в Кауфланд в Овча Купел и на Мария Луиза и няма. Въобще не зареждат. Питам...нищо не знаят...не им карали. Оставам с впечатление че ще ги спират...някой да има инфо???

# 535
Гес, 0.85 стотинки са.
Майка ми обикновено зарежда оттам за лакомото, аз рядко ходя. Последният път, в който пазарувах бяха 0.75 стотинки, затова днес като видях цената реших, че е от скоро.
И на тази цена дано останат, но повече да не ги повишават, защото вече ще е нахално.
Гранулките с трева капризник ги яде. Явно са хубави, затова препоръчвам.

И моята котана ги обожава Laughing
Но Череш, Гес, не се ядосвайте за цените. Ще достигнат един праг, след който няма да купуваме Laughing
Още при откриването казах, че оборотите в обем на магазините няма да са достатъчни за покриване на разходите и или цените ще се повишават постоянно, или ще се затварят магазини. Засега е първото.

# 536
на мен ми е любопитно да разбера какво са отговорили Германците на писмото на Портокалчето?

# 537
  • София
Днес купих малка опаковка от слънцезащитно мляко 30-ти фактор Sun Dance от детската серия за 3,29лв. Мисля да й стигнат 50мл на моята щерка за 7 дни  Tired Неми се дават почти 10лв за голямата опаковка, при положение че със сигурност ще остане от нея.  newsm78

И новата спирала на Мейбълин си купих, на промоция е в момента 9,89лв.

А и детски слънчеви очила си избра госпожицата ми, пак Sun Dance, за 5,75лв.

# 538
Момичета от три седмици следя за адаптираното им мляко Babylove 3 и никъде не го зареждат, също така и пелените им 4. Проверявам редовно в магазина на околоврстното, в Кауфланд в Овча Купел и на Мария Луиза и няма. Въобще не зареждат. Питам...нищо не знаят...не им карали. Оставам с впечатление че ще ги спират...някой да има инфо???
Във Варна имаше памперси в едни големи кашони и млека,но незнам номера какъв беше.Заредено си беше.На една приятелка купувах скоро.

# 539
Днес видях, че са заредили слънчеви очила. Някой има ли мнение дали са качествени? На етикета пише само одобрени спрямо някакъв закон.

Общи условия

Активация на акаунт