Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Има ги тези масла, и против целулит и само масла за тяло. каня им се отдълго време, но още не съм си купила.
Някой има ли впечатления от тях?

# 511
  • София
оо ако има и не само за целулит може и да пробвам тогава...мерси, тези дни като по-малко вали ще мина да си избера нещо за мазане Simple Smile а те нямат ли някой магазин по-близо до лозенец, иван вазов...някъде може ли да видя адресите на магазините? понеже сега чак до университета ходя....

# 512
# 513
  • София
  bouquet благодаря

# 514
  • Бургас
Поправям се - има и други масла. Просто от тези на линка, който беше пуснала съм виждала само това против целулит. Извинявам се, че не съм се изразила правилно.
А ползвали ли сте слънцезащитните им продукти за възрастни и деца и какви са горе-долу цените? Пак за Alverde говоря.
Днес пак даваха предаване за био-козметиката и ми прави впечатление, че доста от продуктите на Alverde имат този знак за гаранция BDIH, а цените им са доста достъпни и по-ниски в сравнение с други масови марки, които съдържат какво ли не.

# 515
  • София

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/a … igung_pflegeoele/ а такива продават ли? хубави ли са? всъщтност олио ли е това или ? и ако продават какви цени са Simple Smile

Ползвам този Aroma Pflegeöl Patchouli Cassis. Има малко остра миризма, но кожата ми се чувства много добре с него, по принцип е доста суха. Попива бързо, не оставя мазни петна, кожата изглежда здрава и не ми излизат никакви или съвсем малко пъпчици при епилиране.

Последно го купих на цена около 8 лева. Сега ми свършва и мисля да ползвам някой от другите видове.  Peace

# 516
  • София
Ним, много ти благодаря, значи може и някой от тях Simple Smile особенно щом не мазнеят и нямаш проблеми с обриви от запушени пори, мен това най-много ме тревожи при олиата и маслата....

# 517
  • Пловдив
Аз се интересувам за слънцезащитни продукти за бебета и деца, някой ползвал ли е?

# 518
  • София
аз напред писах, че ползваме сън денс 30 фактор за дечко, пази, малко трудно се маже, оставя леко  като филм известно време по кожата...приличен - без парабени, съвсем приемлива цена.

# 519
  • Пловдив
аз напред писах, че ползваме сън денс 30 фактор за дечко, пази, малко трудно се маже, оставя леко  като филм известно време по кожата...приличен - без парабени, съвсем приемлива цена.

А дали оставя следи по дрехите,миналата година,това което ползвахме доста цапаше.
Някой ползвал ли е Еvelin slim extreme,от утре е на промоция и му се чудя.
Някой да е забелязал промяна в качеството на мокрите кърпички с маргаритките,вече 2ри пакет ми се струва корено различен,доста силна миризма в сравнение с преди.

# 520
  • Пловдив
А има ли други фактори? По-големи Simple Smile

# 521
  • Пловдив
Има 50 фактор за лице,малка опаковка. Млякото 30 фактор е 300мл, и е 15.59.

# 522
  • Пловдив
Има 50 фактор за лице,малка опаковка. Млякото 30 фактор е 300мл, и е 15.59.
Малко ми идва, аз обмислям какво да си купя, поне 300мл в опаковка, иначе няма смисъл за мен. Мажа всичките деца и се замислям да купя някоя голяма фамилна опаковка. В Дания съм виждала млека за слънце в разфасовки по един литър, нещо такова ми трябва.

# 523
  • Бургас
Миналата годна бях взела на Babylove 50+ фактор. Нанасяше се също трудно, но аз така и не се наложи да го използвам за да споделя впечатления. Мисля че опаковката беше поне 200ml, а цената около 10 лв. Не можах да го намеря на сайта им, но ето тук го има на снимка http://www.codecheck.info/baby_kind/gesundheit_pflege/sonnencrem … nmilch_LSF_50.pro за да добиете представа.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 19:10 от kojo

# 524
  • Пловдив
Искам да попитам дали в пловдивското ДМ има от еко пелените на Алана? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт