Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 766
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм страшно доволна, че в ДМ са пуснали гел очна линия на Ессенс  Party Издирвам такава то поне 6мес. Освен това е и много готина и стои страхотно. Вече забравям за всякакви размазващи моливи за очи  Flutter

Днес гледах на Слаейков - на Ессенс  имаше няколко очни линии, но не разбрах коя е гел.
Може ли да препишеш какво пише на нея?

# 541
Аз съм страшно доволна, че в ДМ са пуснали гел очна линия на Ессенс  Party Издирвам такава то поне 6мес. Освен това е и много готина и стои страхотно. Вече забравям за всякакви размазващи моливи за очи  Flutter

Днес гледах на Слаейков - на Ессенс  имаше няколко очни линии, но не разбрах коя е гел.
Може ли да препишеш какво пише на нея?

Пише точно gel eye liner  Wink Но тя, по подразбиране, не продава с мъничко бурканче /ако си гледала стандартните очни линии/ и се нанася с четка. До бурканчетата с геловете, има и четки  Grinning Аз си взех черна и сребриста. Черната вече я пробвах и стои убийствено  Flutter Но трябва да се внимава много с количеството, защото цвета е доста силен  Wink

# 542
Гес, 0.85 стотинки са.
Майка ми обикновено зарежда оттам за лакомото, аз рядко ходя. Последният път, в който пазарувах бяха 0.75 стотинки, затова днес като видях цената реших, че е от скоро.
И на тази цена дано останат, но повече да не ги повишават, защото вече ще е нахално.
Гранулките с трева капризник ги яде. Явно са хубави, затова препоръчвам.

И моята котана ги обожава Laughing
Но Череш, Гес, не се ядосвайте за цените. Ще достигнат един праг, след който няма да купуваме Laughing
Още при откриването казах, че оборотите в обем на магазините няма да са достатъчни за покриване на разходите и или цените ще се повишават постоянно, или ще се затварят магазини. Засега е първото.

Всъщност,ако става въпрос за котешките и кучешките Dein Bestes  цената миналата година им беше 85 ст,а на някои видове 1,20 ,после всички  ги свалиха на 75 ст и явно сега пак са ги качили.Определено са много добри и тъй като аз купувам по 6-8  броя вече спрях да им  гледам цените

# 543
  • Бургас
Момичета, да попитам, някой ползвал ли е тези памперс-бански в ДМ?
Какви са ви впечатленията?
Тази година мисля за първи път да заведа малкия на плаж и се чудя как ще го докарам  newsm78

# 544
  • В полите на Витоша :)
Току-що бях в дм. Вафлите с мед вече са 6,15! А миналата седмица бяха 5,99  Stop
Може би около месец щанда на s-he стоеше празен и слагаха разни други продукти по него, но сеа видях, че го зареждат със s-he, но опаковките са нови. Явно затова бяха пуснали -50% на всичко. Предполагам, че не само опаковките, а и цените ще са нови...

# 545
  • Пловдив
Това с вафлите с мед е вече прекалено. Бяха ми от любимите, но вече си намерих по-евтин вариант от Пикадили!!!
Цените им започнаха от 2 и нещо лева.

# 546
  • Mediterraneo
Днес видях някакви нови памперси, пак марка на ДМ, но не Бейби лов  Thinking Някой нещо за тях да каже. 44 броя бяха около 19.50 лв

# 547
Това са биопелените им вероятно.
Моето дете вече не ползва, иначе моменталически бих купила за проба.

# 548
  • Пловдив
И мен ме интересуват тези пелени, марката e ALANA и следващите които ще купя са те,.Дано са хубави, че са единствените освен wiona , биоразградими пелени в Пловдив   Peace

# 549
  • София
Здравейте. Някой дали знае от пастите им за зъби DontoDent да има някоя с по-силен ментов вкус. Купих тази за чувствителни зъби, но ми е слаба и не толкова ментова колкото евкалиптова.

Някой беше писал по-горе за бебешкото мляко на Babylove 3. За съжаление и ние пием него, а вече го няма. Ще следя тук ако някой вземе че пусне инфо кога ще получат.

# 550
  • София
искам да питам някой взимал ли е това кремче? става ли за цялото тяло  и дали е хубаво(петото)
http://www.babylove.de/cgi-bin/babys_pflegekoefferchen.pl?id=bab … amp;hp=1305116908
понеже другото детско все са   олиа...изобщо не видях да имат мляко, крем , лосион за бебета и деца...честно казано това доста ме учуди...

иначе си взех и това кремче - харесва ми
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/a … ndel_teerose.html не посмях да си взема олио,  все пак идват топли дни и нещо....имам опасения колкото и да е нежно, че ще  запушва кожата...
 и крема с макадамия ме блазнеше...може да си взема тези дни тестерче от него...поне от него имаше Simple Smile

# 551
  • София
Вчера забърсах едни очила от ДМ на Красно село - 15.55 лева. Искам да благодаря още веднъж на жената, която ми даде мнение кои ми стоят най-добре, ако чете тук (снощи около 18 часа беше).  bouquet Имаше много симпатични модели детски очила също.

Тия дни ще мина през някоя оптика и ще ги тествам дали наистина UV защитата отговаря на написаното на етикета.

Взех още детски шампоан-душ гел на Балеа с един папагал (не мога да намеря картинка). Ухае много приятно, ще го тествам няколко пъти аз и после ще го приложа и на детето. Взех си олиото за тяло на Алверде за масаж и спорт с екстракт от арника, миризмата му е доста остра, но и това, както предишното с касис, ми действат страхотно на кожата, така че тук две мнения нямам.

Мислех да забърша и някой друг лак, ама рекох да не прекалявам със сметката за момента. Blush Видях голяма палитра бързосъхнещи лакове и следващия път ще пробвам и ще докладвам непременно.

# 552
  • София
това детското и аз го гледах, но пак взех от мечите с ягода и киви този път Simple Smile
и това с папагала ли е такова мазничко, като  мечешките душ-гелове...аз май това им харесвам най-много Simple Smile

# 553
  • Пловдив
А, това папагалското и ние го ползваме Simple Smile Ползваме и едно друго на бейби лъв Simple Smile И детския сапун с помпичка оранжева опаковка с  праскова и маракуя - излиза разпенено и децата се мият по-лесно. Доволна съм Simple Smile

# 554
  • София
това детското и аз го гледах, но пак взех от мечите с ягода и киви този път Simple Smile
и това с папагала ли е такова мазничко, като  мечешките душ-гелове...аз май това им харесвам най-много Simple Smile

Ами не съм пробвала до сега нищо детско и не мога да направя сравнение дали е толкова мазничко. На първо четене ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт