Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 752
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Пяната за ръце в оранжевата опаковка и моето дете я харесва Peace Както и влажната тоалетна хартия с аромат на горски плодове.
Ще следя за впечатления от душ геловете, защото и аз им се чудя Wink

# 556
  • Пловдив
Пяната за ръце в оранжевата опаковка и моето дете я харесва Peace Както и влажната тоалетна хартия с аромат на горски плодове.
Пробвай и принцесешко(=прасешко) розовата, моите момчета я харесват защото мирише сладко Simple Smile
Имаше и бананова - жълта, ама вече не я виждам.

# 557
Пробвай и принцесешко(=прасешко) розовата, моите момчета я харесват защото мирише сладко Simple Smile

Благодаря, ще я опитаме.
Преди купувах пяна на Бюбхен, но нещо напоследък много са й надули цената, а пък тези са също много хубави.

# 558
  • София
Видях, че има мокри кърпички за хладилник, които почиствали и премахвали миризмите. Някой да ги е ползвал?

# 559
Купих си хваленият препарат с оцет - и честно казано не съм доволна. Водата при нас е много твърда и с други продукти против варовик имам по-добри резултати.

# 560
  • Бургас/Пз
Какво е качеството на бебешката козметика Бейбилав? Дали си заслужава да се пробва??

# 561
Останах много доволна от тази термо маска:  Peace

Почиства чудесно лицето.

# 562
  • София
И аз купих днес детската пяна в оранжевата опаковка.
Търсих и шампоан от принцеската серия, тази с коронките на капачките, обаче не видях.
Има ли по принцип? Все ми се струва, че съм виждала  newsm78

# 563
  • В полите на Витоша :)
Вчера забърсах едни очила от ДМ на Красно село...............

Къде на Красно село има ДМ? Пропуснала съм го този момент Simple Smile А и в адресите на филиалите в сайта не го откривам  newsm78

# 564
  • sofia
Аз също... newsm78

# 565
  • София
Вчера забърсах едни очила от ДМ на Красно село...............

Къде на Красно село има ДМ? Пропуснала съм го този момент Simple Smile А и в адресите на филиалите в сайта не го откривам  newsm78

жк. Красна поляна, бл. 132 А

Извинявам се, моя грешка.  Embarassed

# 566
  • Mediterraneo

Търсих и шампоан от принцеската серия, тази с коронките на капачките, обаче не видях.

Ние такъв ползваме в момента  Peace

# 567
  • Пловдив
Някой ползвал ли е препарата за петна от дезодорант,дали върши работа.

# 568
  • Бургас
Момичета,може ли една снимка на тази влажна тоалетна хартия с аромата на горски плодове,че не съм я виждала за да взема ,предварително благодаря   bouquet

# 569
  • София

Ние такъв ползваме в момента  Peace

Може ли да ми покажеш как изглежда - снимка от нета или да снимаш вашия, ако не те затруднявам разбира се  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт