Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София

би трябвало да е това... мен ми се стори, че видях такъв, като бях преди няколко дни в ДМ

# 571
  • София
Благодаря! Със сигурност снощи нямаше такъв продукт в Хаджи Димитър. Над 10 минути разглеждах целия щендер.
И понеже я излъгах, моята лисица, че ако се съгласи да подстрижем косата ще купим принцески шампоан, след фризьора отлетяхме към ДМ. Ама нямаше и купихме душ-гел с брокатени частички вътре и пяната за ръчичките  Joy

# 572
Точно този шампоан за коса не мога да го хваля. Имаше точно обратен ефект при косата на дъщеря ми - трдуно се срешеше, нямаше никакъв блясък, изобщо много недоволни останахме. Изхвърлих го почти пълен.

# 573
  • София
Tatjana  - а ползвали ли сте  козметиката на babylove Simple Smile

то всъщност с козметиките  всичко е малко относително как ще понесе на конкретен организъм...

# 574
Tatjana  - а ползвали ли сте  козметиката на babylove Simple Smile

Май не  Thinking  Ползваме много на Хипп и Алверде, а шампоан за коса на Бюбхен, момическия който е 2 в 1, с балсам.

# 575
  • София
 понеже след   няколко дни ще ми предстои нещо за след баня да купувам, крем, лосион, мляко...и се чудех дали да пробвам жълтият крем на бейбилов...
а този на Алверде хубав ли е...май друго за мазане на тяло не виждам тяхно да има
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/a … _pflegecreme.html

хипп ползвам чат-пат, но му идва леко, понеже е с мн суха кожа и  не може да му хидратира добре...

# 576
Не съм ползвала този крем на Алверде, но от същата серия имат един душгел, който е много хубав. И дъщеря ми е със суха кожа (с АД е, но вече в много лека форма) и при нея лосиона на Хипп пък се оказа много добър - разни организми, разни впечатления  Peace

# 577
Момичета,може ли една снимка на тази влажна тоалетна хартия с аромата на горски плодове,че не съм я виждала за да взема ,предварително благодаря   bouquet

Ето я http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/s … er_waldbeere.html

# 578
  • София
Tatjana - мерси, той и моят е така с лек АД... значи на късмет ще го карам пък после ще споделям мнение за мазилата Simple Smile

# 579
  • Mediterraneo
Показаният шампоан ползваме от 2-3 седмици. Досега беше с един на Ейвън за лесно разресване. Сравнявайки с този, не откривам разлика в поведението на косата на детето. Доволни сме.

# 580
Сега използвам крема за тяло с кокос,но следващото което ще си купя за тяло ще е ето това:http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/b … _fresh_melon.html
Много хубаво миришеше.

# 581
Ейнджъл, кремчето на Алверде ползавам основно за бебето.
Леко е, не оставя мазна следа върху кожата и се разнася много добре. Нанасям го основно върху лицата на децата и върху моите ръце  Simple Smile За ръцете съм по-доволна от крема с карите и масло от макадамия, но бузите на децата стават много хубави.
Във ваната на бебето капвам по няколко капки от бебешкото олио на алверде и така си спестявам последващо мазане. Кожата става много мека, без да е "тлъста", както става, ако нанесеш олито директно върху кожата.
Подчертавам, обаче, че децата ми са с нормална кожа, нямат дерматити.
Също с посоченото кремече третирах една гънчица на крачето, която се беше разранила. За 3-4 дни раничката заздравя.

# 582
  • София
Мерси Биренка,  аз олио никога не съм ползвала, само кремове... звучи добре за лято...

# 583
  • Пловдив
Също с посоченото кремече третирах една гънчица на крачето, която се беше разранила. За 3-4 дни раничката заздравя.
Това ме заинтригува, защото на Юлиан му се е разранило ухото, отдолу на меката част, където се свързва с кожата на главата. Мазах с крем, но не минава. Ще взема от този да пробвам.

# 584
  • София
Янтра - ако имаш меден вазелин помага за такива неща много.

Общи условия

Активация на акаунт