Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 683
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Препаратът се казва Power Reiniger в червено шише. Подходящ е за душ кабини, бани, мивки и керамика. На шишето пише също DenkMit.

# 616
Момичета,направих един експеримент,купих си Дав от ДМ и от кауфланд-абсолютно еднакви са и по аромат и по не много кремавата си вече консистенция,на кутиите надписите са еднакви,а имам и един залежал Дав от Кипър-това вече е нещо друго,така че не се залъгвайте,купувайте си нещата които има в Кауфланд,разлика в цена има а в качеството не.Пак са си същите боклуци с изключение на техните си продукти АЛверде и Балея

# 617
Не съм доволна от омекотителя на ДМ. Нямат аромат дрехите след пране с него. Много ми харесва препарата им за душ кабини. Също и препарат за паркет и ламинат, той обаче не е на ДМ и се казва Оникс.
Не ползвам омекотител или каквото и да е за пране с аромат, предпочитам да мирише на чисто без ароматизатори с по малко химия по тази причина омекотителя на ДМ (ползвам за деца) за мен е най добрия.
Писах че взех балсама на алверде за кафява коса, много ми харесва.
Много зависи от това какво търси човек аз не очаквам от биопродукт светкавичен резултат и лъскава коса от едно измиване, мирише си на билки без никакви ароматизатори ако вярваме на етикета няма грам химия в тоя балсам така че много ми хареса.

# 618
И аз ще го пробвам този балсам, моята коса е светлокафява.
Аз не прекалявам с омекотителя, нито за нас, нито за детето, но този на ДМ няма никакъв аромат.

# 619
  • Mediterraneo
Аз пък пробвах преди време някакъв омекотител с праскова. Миришеше доста приятно, в смисъл усещаше се аромат.

# 620
  • София
Може ли някой да сподели, знае ли дали ДМ имат накакъв препарат за бърсане на прах аналог на Пронто антистатик?

# 621
Направих талон на дъщеря си, за отстъпка от 20 % до навършването и на 2 години. Получих подарък душ-гел на babylove и мостра на течен персил. Погледнах срока на годност и на двата продукта. На персила пише 19.01.2010 г. На етикета пише: срок на годност 3 години от датата на производството. Та въпроса ми е как да разбера дали е с изтекъл срок на годност този подарък или тази дата е датата на производството  newsm78

# 622
  • София
по-точно е дата на производство. иначе то преди тази дата трябва да пише каква е.

# 623
Az  нещо съм изтървала. Какъв е този талон за отстъпка? Какъв документ трябва да се носи, за да ти издадат такъв?

# 624
На персила пише 19.01.2010 г. На етикета пише: срок на годност 3 години от датата на производството. Та въпроса ми е как да разбера дали е с изтекъл срок на годност този подарък или тази дата е датата на производството  newsm78

19.01.2010 година е датата на производство.
Мострата, която са ти дали е годна до 19.01.2013 година.

# 625
Az  нещо съм изтървала. Какъв е този талон за отстъпка? Какъв документ трябва да се носи, за да ти издадат такъв?

Някаква карта за отстъпка на бебешките неща и то май не на всички, а на избрани продукти, поне това разбрах от листовката, която ми дадоха днес.
За да се издаде такава карта, трябва дасе носи се копие от акта за раждане на детето, което трябва да е под 2 годишна възраст. Издаването става на касата  Peace

# 626
Доволна съм от крем след раждане  Матерн Програм. За съжаление бързо свършва и за сега съм го виждала само в ДМ в подлеза на Ялта.

# 627
  • Хасково
В ДМ Хасково има 15% намаление на всички продукти, но не знам дали важи за всички градове.

# 628
а във варна никъде няма от Ам на Бейбилов, от 3 седмици вече  Sad а само него пие от няколко месеца и сега се чудя с какво да го сменя

# 629
да ви следя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт