Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 714
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днес ДМ откриват 2 нови магазина в София и пак ще има намаление от 15% в магазините им. 

Да,но само в новооткриващите се магазини http://www.dm-drogeriemarkt.bg/fileadmin/user_upload/pdf/journal … nal_Mai2011_1.pdf

# 601
15-те % и върху промоционалните цени ли са.

# 602
Днес ДМ откриват 2 нови магазина в София и пак ще има намаление от 15% в магазините им. 

Да,но само в новооткриващите се магазини http://www.dm-drogeriemarkt.bg/fileadmin/user_upload/pdf/journal … nal_Mai2011_1.pdf

Хмм, явно са го промени вече при предишното откриване на обект беше за всички магазини! Отстъпка е върху крайната сума на касовата бележка - 15 % . Но в Скай сити нищо интересно, някой продукти изобщо не са ги зареждали. 

# 603
  • София-в сърцата на моите деца
Е, има разни неща, но като общо усещането е ,че е доста сбутано-на малка квадратура, там където беше"Бонжур" да се разпределят много артикули.. ThinkingАми няма как да стане и да е комфортно! Днес отидох  и имаше наколко детски колички  с бебенца и просто не можеше да се мине по тясните пътечки..., а нямаше мнаго хора...А ако има??? newsm78

# 604
  • Mediterraneo
Днес взех крем Sun dance kids 30 фактор. Голямата ми направи алергична реакция... Миналата година така стана със слънцезащитен на Ейвън, много се надявах, че с тази марка няма да имам проблеми, но...  Confused 10 лв на вятъра...

# 605
Днес взех крем Sun dance kids 30 фактор. Голямата ми направи алергична реакция... Миналата година така стана със слънцезащитен на Ейвън, много се надявах, че с тази марка няма да имам проблеми, но...  Confused 10 лв на вятъра...
Те имат слънцезащитни за алергична кожа.В едни бели шишета.Трябвало е от тях да си вземеш.

# 606
  • Mediterraneo
Нямаше в нашия магазин нищо друго  ooooh!

В брошурата гледах за някакви карти, които ще се издават на деца до 2 години. С акта за раждане ти правят карта, после се ползват някакви намаления на определени артикули. Смятам да си направя другата седмица.

# 607
Купих  си пяната за бебета на Алверде, много ми хареса, също така си купих и маска за коса още не съм я пробвала ще пиша после.
Имат ли слънце защитен крем?

# 608
  • In The Middle Of Nowhere
Днес гледах едно интересно кремче за крака с блестящ ефект, някой ползва ли го.. отзив?  Flutter

# 609
Купих  си пяната за бебета на Алверде, много ми хареса, също така си купих и маска за коса още не съм я пробвала ще пиша после.
Имат ли слънце защитен крем?

Имат много голям избор от слънцезащитни продукти, марката е Sun Dance.
Ползвам детските продукти за малкия и съм доволна. За морето мисля да си купя и за мен от бялата серия, която е за склонна към алергии кожа.

А акo питаш специално за Алверде, не съм обърнала внимание дали имат слънцезапитни с тази марка.

# 610
  • София
май имат алверде и слънцезащитни.

# 611
Не съм доволна от омекотителя на ДМ. Нямат аромат дрехите след пране с него. Много ми харесва препарата им за душ кабини. Също и препарат за паркет и ламинат, той обаче не е на ДМ и се казва Оникс.

# 612
  • Варна
Много ми харесва препарата им за душ кабини.
Кой е препарата им за душ кабини ?

# 613
Някой ползвал ли е продуктите на Dr.Scholl и по-конкретно тези за мазоли и кремчето за гладки пети да даде отзиви?

# 614
  • София
кремчето е хубаво, да...

Общи условия

Активация на акаунт