Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Янтра - ако имаш меден вазелин помага за такива неща много.
Само вазелин става ли или утре да отида в аптеката за меден вазелин? От аптеката ли се купува?

# 586
  • София
ми може би и с чист би станало, меденият е по-хубав, да от аптеката(може би и от медар,  или билкар ако прави специално, но аз от аптеката си го купувам) струва 1,50-2 лв...

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 13:09 от Angel_Dust

# 587
  • Пловдив
Благодаря, ще пробвам Simple Smile

# 588
Angel_Dust  и на мен след седмица две ми свършва почти всичко от серията на Веледа, понеже много пъти четох че alverde я спрягат за натурална козметика търся мнение за ето тези продукти

# 589
Г-жо бедствие, всички тези ги ползвам за бебето, откакто се  е родило.
Успокояващият крем ( в кутийката) още не се е изразходвал. Както писах става и за разранена кожа, с екстракт от маргаритки е.
Кремчето против подсичане също е хубаво. Не е сухо, като Нивеата, например. Оставя много тънък филм, никога не сме имали зачервени части.
Шампоанът всъщност е измиваща пяна за цялото тяло. Оказва се, че пяната е най-икономичната и най-лесна за нанасяне структура досега. За 8 месеца съм изразходвала мисля 4 опаковки, в момента мием с 5-тата, което идва горе-долу по една опаковка на два месеца.
За олиото казах вече каква става кожата. Освен това остава един много лек и приятен аромат.
Ако те интересува още нещо...  Simple Smile
П.П. второто не се вижда добре, но мисля че е подсичащото кремче. Обаче, ако е шампоан за коса и тяло - от него пък съм взела за баткото. Това е първият шампоан, от който казва, че не му пари на очите.

# 590
  • София
ама това в кутийката само успокояващ ли е? не е ли крем за цялото тяло за ежедневна употреба? или аз нещо съм се объркала тотално?

# 591
БиРенкА Heart Eyes  bouquet

# 592
Ейнджъл, на вреведения етикет пише "успокояващ бебешки крем с екстракт от маргаритки. Нежна грижа за бебешка кожа.................След почистване намажете нежно засегнатите части. За ежедневна употреба"
Кутийката е малка - 75мл.

# 593
  • Пловдив
Аз имам от този крем на алверде wund-schutz-creme (ползвам при зачервено под памперса) и съм много доволна. Има свеж лимонов аромат и помага при зачервено (аз не мажа постоянно, а когато се зачерви).

# 594
Радвам се че бебешките неща на Алверде са хубави,защото от злополучния скъпия серум за сухи краища хич не съм доволна,както си бях сухи такива си и остават след нанасянето,не се омекотява косъма и не се изглажда

# 595

би трябвало да е това... мен ми се стори, че видях такъв, като бях преди няколко дни в ДМ
Точно този шампоан за коса не мога да го хваля. Имаше точно обратен ефект при косата на дъщеря ми - трдуно се срешеше, нямаше никакъв блясък, изобщо много недоволни останахме. Изхвърлих го почти пълен.
И при нас ефектът беше същия,цялата серия е ефектна на външен вид с тези брокати,но иначе не е добра.

# 596
Момичета някоя от вас беше похвалила препарат на ДМ, който премахва петната от рол-оните, немога да е намеря с търсачката. Може ли малко помощ

# 597
Момичета, не съм сигурна дали тук му е мястото, но намерих във фейсбук страница на дм и там пише, че днес се откриват два магазина - в Скай Сити (на мястото на Бонжур) и на Ботевградско до Джъмбото.
Ще има 15% отстъпка на всяка покупка от днес до 21 май. Освен това има една игра - отиваш до новия магазин само днес, вземаш си балонче, закачваш го на бебешката количка или на велосипед, разхождаш се и се снимаш. Качваш снимката на страницата и печелиш много яки подаръци - все скъпи ми изглеждат (парфюми, комплекти с кремове и пр.)

Аз съм се засилила към Скай днес. Само да не вали!

# 598
Аз също видях, че навсякъде са подредили червилата, лаковете и гримовете на тяхната марка s-he. Даже си имат и нова страница www.s-he.bg
Не съм гледала цените, но ми изглеждат много шик.
Аз си купих на 50% от старата серия и все още не съм търсила нищо.

Видях и новата им брошура - у нас в Гео Милев я бяха раздали по пощенските кутии - страаашна е! Има я на българския сайт!

# 599
Днес ДМ откриват 2 нови магазина в София и пак ще има намаление от 15% в магазините им. 

Общи условия

Активация на акаунт