Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
Вдигам ръце от детската им козметика! След като голямата ми направи алергична реакция към слънцезащитен крем, сега малката е с обрив след 2 дни употреба на лосион за тяло. Душ- гелът с принцесите е супер недъгав, не прави грам пяна, само дето мирише хубаво.

# 646
  • София
Ама те душ-геловете вече не трябва да правят пяна, поне ако са добри.

# 647
   Аз пък точно от слънцезащитните им съм безкрайно доволна. Тази година дори си взех гелчето с пантенол за след слънце.До сега все правех алергии към слънцето, откакто ползвам техните продукти за слънце не съм имала алергия вече 4 години. И на детето взимам от тях, доволна съм.

# 648
  • София

Thinking

Това не го знаех. А какво е обяснението? Аз все си мисля, че ако няма пяна, значи не мие/пере добре. Пък наскоро и за перилните препарати попаднах на мнение, че не трябвало да правят много пяна или дори хич  newsm78

# 649
# 650
а във варна никъде няма от Ам на Бейбилов, от 3 седмици вече  Sad а само него пие от няколко месеца и сега се чудя с какво да го сменя

И в София е същото. Мъжа ми си остави телефона в един от магазините, за да му се обадят като получат. Обадиха му се и той купил всичките 4 кутии които били получили. Направи и ти така иначе не е ясно кога ще успееш да намериш. Между другото млякото е в нова опаковка.

В периода в който нямахме купувах розов хип, хубаво е млякото със съвсем лек аромат на ванилия. Лошото е че ако е малко по-гореща водата става на буци, при Ам на Бейбилов не съм имала такъв проблем.
И ние сме с този проблем...в колко магазина ходих и никъде нямаха 3, в началото някоя и друга кутия 1 или 2, накрая и тях ги нямаше.
Дано наистина да го пуснат пак че и аз много го харесвам пък да видим цената каква ще е  #2gunfire
Не съм много наясно с АМ защото го почнахме късно, но да разбирам че няма проблем пак да минем на Байбилов, че ми бяха казали че не е хубаво да се сменя млякото
Ако някой види че са заредили моля да сподели...  bouquet

# 651
Има ли добър препарат за почистване на мебели  Rolling Eyes Някой ако е ползвал да сподели ...

# 652

Thinking

Това не го знаех. А какво е обяснението? Аз все си мисля, че ако няма пяна, значи не мие/пере добре. Пък наскоро и за перилните препарати попаднах на мнение, че не трябвало да правят много пяна или дори хич  newsm78
Пяната се прави от гадни пенители, които са вредни както за кожата, така и за природата.

# 653
  • София
Хмм. А сапунът защо се пени тогава? Не се заяждам, просто ми е интересно.

# 654
В шампоани и душгелове обикновено има съставки, които стабилизират пяната и я правят гъста и кремообразна, защото това са потребителските желания. Измиващите съставки в тези продукти мият идеално без много пяна.

Перилните препарати за автоматична пералня наистина не е хубаво да правят много пяна, затова съдържат силиконови антипенители. Колкото по-малко пяна прави един прах или гел за пране, толкова по-добре.

# 655
  • София
Благодаря ти!   bouquet

# 656
В шампоани и душгелове обикновено има съставки, които стабилизират пяната и я правят гъста и кремообразна, защото това са потребителските желания. Измиващите съставки в тези продукти мият идеално без много пяна.

Перилните препарати за автоматична пералня наистина не е хубаво да правят много пяна, затова съдържат силиконови антипенители. Колкото по-малко пяна прави един прах или гел за пране, толкова по-добре.
И в тази връзка душ-геловете и течните сапуни на Алверде почти хич не се пенят  Peace

# 657
Записвам се да ви следя, току виж се наканя да напазарувам от ДМ  Simple Smile

# 658
Аз взех слънцезащитно мляко на ДМ 20 фактор за детето,струваше 4.99лв и  два дни ходим на плаж без да изгори.А за мен си взех с каротин 6 фактор,също не съм изгоряла.Доволна съм и от качеството и от цената.Това с каротина струваше 4 лв.

# 659
  • Видин
Доволна съм от много от продуктите на ДМ. Само че не знам защо имат проблем с доставката на АМ  Tired и ходя през ден да ги питам и да им се моля  ooooh!
А днес ще ида да регистрирам бебето и да ползваме отстъпка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт