Изпробвано и препоръчано от магазини ДМ

• 104 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Бургас
  bouquet

# 662
Познатия летен аромат на диня. Хареса ми:

# 663
А днес ще ида да регистрирам бебето и да ползваме отстъпка  Thinking
Би ли споделила за какво точно искат копие от акта за раждане?! При тях ли остава?!

# 664
  • Mediterraneo
А днес ще ида да регистрирам бебето и да ползваме отстъпка  Thinking
Би ли споделила за какво точно искат копие от акта за раждане?! При тях ли остава?!

При тях остава копието. Ти го носиш, за да докажеш възрастта на бебето, както и че е твое бебе. А остава при тях за някаква отчетност, предполагам.

# 665
Отстъпката важи за всички бебешки продукти, нали?

# 666
  • Видин
Не, за определени продукти само. Всеки месец са различни.
В момента са продуктите на Ойлатум, течен прах Персил и омекотител Силан  Peace

# 667
Супер! И аз отивам Peace.

# 668
Похвалвам универсалния препарат за почистване

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/d … 47E300D.hpworker4

Първоначално ми се стори скъпичък, но после си преоцених мнението, защото наистина измива само с една капачка и то с лекота, а е и без фосфати.

# 669
Купих 4 пакета мокри кърпички по 80 бр. за 14 лв. Не са избелвани с хлор и нямат парабени. Много хубаво миришат, мекички са и достатъчно мокри. Душ гелът на Балеа диня е страхотен!!!

# 670
Похвалвам универсалния препарат за почистване

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/d … 47E300D.hpworker4

Първоначално ми се стори скъпичък, но после си преоцених мнението, защото наистина измива само с една капачка и то с лекота, а е и без фосфати.
това не го разбрах newsm78

# 671
За фосфатите ли, замърсяват водите, и то основно фосфатите от почистващите препарати, ето да прочетеш
http://www.ekomakc.com/ecology.php?list=18

# 672
и каква е цената на персила като занесеш акта за раждане?

# 673
  • Някъде на път....
Аз взех слънцезащитно мляко на ДМ 20 фактор за детето,струваше 4.99лв и  два дни ходим на плаж без да изгори.А за мен си взех с каротин 6 фактор,също не съм изгоряла.Доволна съм и от качеството и от цената.Това с каротина струваше 4 лв.
Точно за тези и аз се чудех....  Thinking

# 674
А днес ще ида да регистрирам бебето и да ползваме отстъпка  Thinking

При тях остава копието. Ти го носиш, за да докажеш възрастта на бебето, както и че е твое бебе. А остава при тях за някаква отчетност, предполагам.
на мен пък ми е много неприятно като почнат по магазините заради разни карти и др глупости да ми искат личните данни, че и адрес, и подпис....само нот.акт на апратамента дето не ми искат  ooooh! тез пък сега ново 20 - да им оставя копие от акта за раждане с егн и всичко....как пък не  Crossing Arms заради някаква отстъпка от 1-2 лв. и после що имало толкова злоупотреби с лични данни.
това малко оф-топик, сори  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт