Вятър духа, дъжд вали, Февруарчето усърдно все напред върви! (21)

• 23 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Grinning Ние отново сме си трима newsm44 толкова съм щастлива!
Едвам издържах,честно!Тази сутрин дори филийката и намазах ooooh!Почина си,уши си гоблена,изкара ме извън нерви и си се прибра по-живо по-здраво!
Любезна честит племенник!Да ви е жив и здрав и дано скоро го видиш!Честит рожден ден!Да си жива и здрава и много щастлива!Прекрасен подарък са ти направили Simple Smile
Мяу  Hug добре,че е била вързана Люската!
Ники разсмя ме отново!А шапката на Макс е супер  Heart Eyes и интересна Simple Smile
Танче Алечка е прекрасна Heart Eyes
Елфи честито зъбче!
Юхуу имаш си и ти един сладък бонбон вкъщи Heart Eyes
Стефи дългоска е толкова сладкааа! Heart Eyes
Рали радвам се,че Йо е по-добре!
Бела Жорко как е?

Аз отивам да се видя с мъжо на спокойствие Simple Smile
Какво връхно мислите да вземата на децата за зимата?Аз не искам да и вземам космонавт,но се чудя дали да и взема само яке или от този вид яке в комплект с панталонки?Но пък нали съм и взела ватирани джинси и панталони,та се чудя дали има смисъл от този комплект?

# 256
Любезна, закъснях, но от сърце ти желая честит рожден ден.  Hug   bouquetМного щастие и радост да ти носят Ради, Тин и Миото Hug  bouquet

# 257
Еееее, Пухич, баем теб дантъ мислим  Hug
Мили момичета, благодаря, че така ме зарадвахте тук и във фейса  Hug сутринта едва изпълзях от леглото, но цял ден се хилих кат тиква на болните си Домашни, за дето сте намерили време в тази дива въртелешка да ме поздравите  Heart Eyes   bouquet   bouquet   bouquet
Лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 258
Момичета, тук съм, изчетох ви, но вече нямам сили за каквото и да било...

Днес беше много натоварен ден - в добавък към обичайните дела, водих да слагат на Деа ваксини, после я водих в баба й (свекито), пък аз ходих на среща с шефовете, малката издържа героично без мен 3 часа, освен че не е яла...

Беше неспокойна вечерта, с лека Т, дано спим през нощта...

На всички ви пожелавам спокойна и дълга нощ, да си отпочинете, мами...

# 259
Честит рожден ден на патерици и на Слънчоглед  bouquet Hug и Сияна  bouquet Hug.
Мяуче, добре, че е бил малкия дявол. С твоите 30 кила сигурно не ти е лесно да мъкнеш, не е лошо да приемаш понякога помощ, вместо да се мъчиш самичка Hug Относно пошляпването на Калина, и на мен ми се е случвало, с Никола Embarassed
Радост76, радвам се за добрите резултати
Слънчи, нашата астрална близначка, красивата Калина май не ти дава много мира, а? Споко и моятя така Mr. Green Шегата настрана, но с тази алергия не ти е лесно Hug
Любезна, честит ти племенник, да е живо, здраво, щастливо и палаво дете.
Ника, Макс е разкошен, да ти е жив и здрав пу-пу.
Ралипо да се оправя бързо Йони Hug Бела, Жорко също Hug Мери, същото важи и за Тин Hug Съни и Диманка да се оправя вече душицата Hug
Тани, Алекса е страхотна, а с тази шапка е толкова сладка, да я нацелуваш по сладките бузки Heart Eyes
Елфи, честито зъбче Simple Smile 
Юху, искам специално да напиша колко много ми харесва Диди с тези голееми очи.
Пухче, честита ти свобода Hug
Силвъри, за гърнето моето дете ходи горе долу по едно и също време на деня и горе долу сме на принципа на дебненето, като я усетя и я слагам. Пробвай да и дадещ и някаква играчка докато седи bowuu
Мики и ние засега сме на качулки
НЕВИ Hugотдай се на заслужена почивка
Ние днес бяхме на консултация и ни поставиха последния Синфлорикс. Остава ни хепатитната другия месец.
Девойката е с мерки 8,300/71см
Лека нощ Ви желая момичета и всички болнички да се оправят по-бързо! Hug

# 260

или
  newsm19

Спокоен ден момичета Hug

# 261
  • София
ДУ!  Grinning
Теди, аз ще си взема от второто, не ме мисли за нелюбезна, ама третото си го задръж!  Joy
Слънчи, жената се държа учудващо адекватно този път, даде ми инфото което търсех и се разделихме.  Laughing
Юхуу, много е сладка Диди с тоя шапок!  Heart Eyes
Неви, дано всичко е наред у вас!  Hug
Мики, солети не давам.

Леле, silvery, това твоето дете ми събра очите в точка!  ooooh! ooooh! Браво на нея!  Crazy

Аз си пия кайвето, Макси току що се събуди. Минавам през банята и отивам на място в магазина, в който ме ядосаха - ей ся ш фърчат перушина и жалби. Twisted Evil

# 262
Добрютро! Hug
Мерси за кафенце и екстри (и аз ще пропусна третата). Joy
Вчера нямах време да се весна, но да не забравя:
Честит рожден ден, Любезна госпожо!
Всичко най-най-най ти желая - все така прекрасна мама, съпруга и форумка да си!
Heart Eyes
Честит рожден ден и на Мушмулче - късмет, любов, здраве, щастие - от всичко по много!

Почерпка за осмия месец на Алекс днес:

# 263
ДУ !

Честити ви пораснали деца  Grinning !

Теди , мерси за..... аааа.....всичко  Laughing ! Много си щедра !

Ника , Танче , Юхуу , хубави шапоци сте показали  Flutter ! Децата със здраве да си ги носят !

Пухче , честито  Wink !

# 264
За анкетата кажете какво да правим.
Цикленето го оциклихме, пардон дискутирахме преди време, зъбите - също, но ако държите да дадете отчет... Grinning
Като казах отчет, днес сме на консултация след пропуск от 2 месеца (Синфлорикс + мерки и теглилки), та очаквайте прясно инфо. Wink

# 265
ДУ  Heart Eyes!

При Йо разстройството продължава (явно има чат пат подобрение, но само временно  Tired), хремата е по-добре и спа цяла нощ, но вече кашля  Crazy Rolling Eyes. Следобяд ще го водя при педи за всеки случай, че не го е прегледала, а само по телефона не става...

Стефи, Ели е уникална, спор няма. Висш пилотаж владее сладурката  Flutter  Hug.
И на мен ми е любопитно кой ще проходи пръв. Може да е някоя скрита лимонка обаче  Wink.

Ника, раздай правосъдие, с теб сме  Peace.

# 266
  ДД!
Теди,щедра си определено  Laughing Laughing Laughing

Рали да го преборвате тоя вирус вече!Явно поне донякъде си овладяла положението,което е добре,че Ника каквато картинка описваше...
Не смятам и аз,че Ели ще е първата проходила,защото все си мисля,че трябва по-спокойно да се подходи към това,а тя е толкова нетърпелива,че точно както го описва Слънчи,ще иска да почне направо да тича лидетината Mr. Green и ще пада съответно.Някое по-спокойно детенце,мисля,че ще ни изненада първо

Ника много се смях вчера,като описва как Макси поседел,поседял на 4 крака,пък решил,че не е за него и пак си полегнал  Heart Eyes Душица! Ама е прав,толкова има да се бъхта цял живот,сега му е паднало да си почива!Що ли и Ели не гледаше така на нещата

Коте,честита ви месечинка и чакаме отчет после.Вечно ще съм ти благодарна,за дето ни пропоръча вашата педка!!!
За анкетите-те тия са все актуални,та може да ги пускаш от време на време,да сверяваме часовниците  Wink

Lothlorien браво на вас за чудните мерки!

Пухче,айде честито!!!!!!!!  Mr. GreenДано не се сеща скоро свеки за вас  Mr. Green

Диваненцето ме зове....опитвам се да я накарам да заспи сама в леглото,но май не ми се получава  Crazy

# 267
  • offshore & overseas
Здравейте, мацки!

Тази сутрин изпаднах в цайтнот, защото съм принудена да си приготвям закуска, и то при наличие на много малко продукти и един мини тайфун, та затуй забавих включването (добре че бях си скътала малко бозичка)...

Елфи, честито ви зъбче! Дано другите избият по-лесно! Сега със сигурност вече може да се каже, че подсичането се е дължало на него, колкото и нелогично да е на пръв поглед. То всъщност си има логика, но вие я знаета, та няма да навлизам в излишни подробности.

Стефи, браво на Дългокоска!! И Калината ми беше така, най-рано пропълзя от февру 2007 групата, най-рано се научи да слиза от спални и дивани, най-рано взе да се изправя и... най-късно проходи. Laughing Вероятно поради майсторското пълзене, се пусна свободно и тичешком чак на година и половина, а това мнооого ме разочарова и притесни (с което не искам да кажа, че и при вас ще е така).

Аз непрекъснато я натисках да ходи душата, за да не бърше непрестанно подовете, а тя може би взе да ми прави напук, ошлайфа тука и паркет и чудо, обаче не ще и не ще да се изправи на крака. Един уокър имахме (имаме го още и е привлякъл вниманието на Пебълс вече) и него го караше на колене.  #Crazy

Всичко туй ме докарваше до бяс (бяс наум, не смеех да се обаждам, че да не ме помислят за луда жаба). От онова време е и прословутата реплика на Лъвю „Всички хора ще си имат ходещи деца, а ние ще си имаме пълзящо.“ Идеше ми да го удуша, ма що не го направих, и аз не знам... Тогава имах мерак и правех клипчета, та ще открия някое да ви покажа, някои са доста любопитни, особено едно, дето пълзи с чорап в уста, маминото песче.

Както виждате, случки всякакви и... неведоми са пътищата Божии...

И аз като Lothlorien я дебна мойта мамуна за гърнето. Като усетя, че се напъва, стрелвам се със скоростта на светлината, събарям няколко стола, настъпвам и троша няколко играчки, но се добирам до заветното гърне и я поставям на него, ако имаме късмет -- неизакала се. Laughing

Танче, много нежно шапо (браво на бабето ти, моето вече не мой да плете, ръцете я болят)!! Очакваме и останалите модели. Алята е прекрасна синеочка, но ти си знаеш, де. Надявам се, че свикваш със свеки ти и я туряш на място. Не се оставяй да те притеснява и да те поставя в положение на гостенка в собствения ти дом (да, знам, че живеете у тях, но нищо). Naughty

Люсил използва превъзходните шапки на Калина. Превъзходни, щото аз съм ги купувала в по-голямата им част. Mr. Green

Пухче, много се развам, че възстановихте семейната идилия! Twisted Evil

Диди ми е слабост!! Толкова е хубава и нежна, а пък тия маслинени очи! Като едно зайче е с тая пухкава бяла шапчица!!

Неви, днес по-добре ли са нещата. За пръв път ти така да не пишеш, откак летоска прекарваше време на село. Некакси не ми допада така.  Crossing Arms

Съни скай, и ти си доста лаконична. Как върви нАуката? Стискаме палци! Hug

Никич, мушни една камера в деколтето, та да погледаме и ние сеир, де! Браво на личната, че не те е Едосала. То си е за нейно добро, де.

Аз искам от притурките на Котича. Някоя полянка, някое езерце, някое моренце. И хамачето на Криси също ме влече.

Криси, златен е свекър ти, браво на него. У нас баща ми е детегледач и доста добре се справя, ако и да го навиквам.

Рали, съжалявам, че не сте спали, но съм сигурна, че си взела всички мерки и скоро Йо ще бъде кукуряк. И аз като тебе мисля, че ще настъпи часът на скритите лимонки. Така се случи във февруари 2007. Точно затова го подозирам Максо аз, но ще видим. То и Йони може да е, та яко ти дупе. Тъй или инак, няма да се отървем от погрома вкъщи, по-рано или по-късно...

Винаги ще искам трето момиче, но след 5 години ще преценя дали е разумно и ако е, ще действаме. Резервирам си за нея неродения момък на Ники, щот съм сигурна, че тя дЕвойка не мож пръкнА, както и аз няма да имам никога син.

И сега, да преминем към злободневието:

Вчера привечер преди да изляза за Калина, се възползвах от наличния самопочистваш парцал „Тайфун“. За да си осигуря няколко минутки за подготовка, го пуснах да мине подовете със сух накрайник, после свалих перящите се части, облякох нови и потеглихме. Е, има си и недостатъци -- например, не мога да го програмирам да минава само веднъж по замърсените участъци, та често ефектът е разнасяне на мръсотията, но това да му е кусура, дет се вика. Лъвю тъкмо се беше зарадвал, че имало по-малко от половин пералня в долапа за мръсното пране, та набързо му осигурих около 1 и половина -- 2. Twisted Evil

Иначе малкия дзвер по-скоро иска да  ходи, отколкото да пълзи, но... да видим. Rolling Eyes

Родителската среща е минала добре. Лъвю естествено побърза да ме подразни с разказите си, както и с това, че почти нищо не е запомнил. Изморен бил, туй бил, онуй бил... Така и не разбрах за каква сума иде реч, но тя ще е + 30 лв. за ламинат, че много прашен бил паркета. Струва ми се приемливо. Еле па, че Халюша може би е алергична към прахТЪТ или поне той за нея е сериозен дразнител.

Благодаря на всички ви за съчувствието! Hug Действително падането беше доста неприятно, но мина и замина и не го мисля. Е, търкулнах се като камилско яйце и си понатъртих дъртите кокали, но нищо ми няма, а самата Люсил вече се е изчистила от хубавката си цицина (те тия са ден со пладне, слава Богу). То, поради качеството ми на лоша майкиня, пада многократно и все на глава, но аз я оставям, защото такъв е естественият ход на човешкото р-тие. Не се става лесно човек, то се знай. В тази връзка, немой да ги натискаме децата, сакън, погрешно сте ме разбрали. Аз имах предвид, че природата си знае своето и си натиска, та някои просто ще изпреварят други и ние тук се пънем да предвиждаме кои са тези някои. Пък и насила проходилите ще бъдат дисквалифицирани.

Не поВнА казах ли ви, че тенджурата, дето я загорях предпоследно, биде спасена не от кой да е, а от лъв ми, който реши, че може да се използва още и се зае да я почисти... доста добре, м/у другото. Има качества Лъвю, трябва да му се признае... но има и сериозни недостатъци... то пък кой ли няма... Ся за тая тенджура ще го похваля, че само той може да ги чисти такива, ще се смиря и ще се призная за много виновна, та белким вземе да я позатърка и нея... че нямаме пАри за нови.

Лъвю днес се включва в едно клинично изпитване, което малко ще ни лиши от редовното му присъствие, че ще трябва на 2-3 пъти да влиза в болница за следене на показателите. Дано всичко да бъде наред!!

Сутрешен поздрав от нас:

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:58 от Мяуче

# 268
  • София
Така, завърнах се, разтоварила 100 тона отрицателни емоции. Човечеца от рекламациите упорито се опитваше да се крие от мен последните дни, ама къде ще идеш бе, пиле шарено? Разбра какво е побесняла домакиня в майчинство и ще го държи известно време. Разбрахме се другата седмица да ми е свършил работа, че инак пак ще му се явявам.

Рали, така беше и при Макси - тамън се успокоя, че е преминало и айде пак в банята да го къпя.  Mr. Green Иначе за 3 дни и малко премина. Кашля и той все още, точи бистър секрет също.
Мяу!  Crazy
Успех на Лъва в изпитанието!  Peace

Като заговорихме за бащи-детегледачи - пресно, пресно отпреди малко... оставил го нашия да си седи на предната седалка - нито вързан, нито нищо и излезнал от колата да си пуши. Добре, че чавето е кротко, иначе щяхме да го вадим изпод таблото.

# 269
  • някъде тук
Привет Hug
 Ходихме до педката ,че  Жорката имаше температура цяла нощ, силно зачервено гърло на АБ сме Аугументин, взех Биогая да не се подриска от АБ.

Общи условия

Активация на акаунт