Вятър духа, дъжд вали, Февруарчето усърдно все напред върви! (21)

• 23 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Ники, би ли ми дала линкче към тоя сайт на Малена, та да хвърлим един поглед с мойто бабе?

# 241
  • София
Танче, тя преди си имаше собствен сайт, но гледам, че го няма вече в подписа и, оставила е само това
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/
и ще трябва повечко снимки да разгледате за да видите шапки тук-там, но има много свежи попадения - шалове също и одеалца.  Peace Както и невероятно снимки!  Crazy Crazy Уф, сега се загледах и аз - тази Малена е страхотна - и като идеи, и като изпълнение на снимките изобщо, много ме кефи.

# 242
  • София
Добър ден!   bouquet

Честит рожден ден на Любезна! Да е жива и здрава, духовита и щастлива!   newsm51

Браво на всички с успехи в гърнетата. Аз не съм купила гърне, а и не ми се занимава май...  Crazy

Аз само да ъпдейтна, че Диди няма зъби, а аз пък нямам цикъл. Нито едно от тези неща не щЪ да ме навестява скоро!  Mr. Green Иначе дребната си седи стабилно от известно време (не знам дали съм се хвалила тук  newsm78 ), пълзи си, прескача препятствия и така. Нощно време си се буди, нищо ново там.  Crazy А, много важно е да отбележа, че у нас сме здрави, само мъжът ми нещо се опитва да се сополеви, ама той да се оправя!  Naughty

Мяуче, много кофти инцидент с количката! Дано не се повтаря!  Rolling Eyes И следващия път не отказвай помощ!  Peace Кофти и за лещата, много мразя да не ми се получи манджа (и затова все едни прости ги готвя  Whistling ). А тенджерите ми са кът, пари за нови няма, та ги пазя.  Peace

Сиянче, Павли е много готино зверче! Нашата и тя така се опитва все да се завира където ѝ падне, най-вече на най-неподходящите места. Засега я опазвам. Проходилка нямам и няма да купувам, сама да се оправя (в живота  Whistling ).

Ника, момчетата ти са много хубави!  Heart Eyes Язък, че са заети. Ти пък като пусна муха, че имаш мераци за трето и Мяучето веднага и тя си направи устата за трета девойка, сакън да не изпусне някое от златните момчета.  Crossing Arms Та останалите от простолюдието не можахме и да си помечтаем даже.  Crazy А твоите родители са нямам думи! Големи заплеси!  Mr. Green

Много са готини шапките на Макс и на АлятаHeart Eyes Я и аз да покажа шапката на ДидиRolling Eyes

Пухче, айде дано тази вечер вече сте сами, тоз' гоблен не се ли уши най-накрая!  Whistling

Радост, аз стисках палци за прегледа и се радвам, че всичко е наред вече!  Peace

Плами, да ти е жива и здрава Лорката, хич не я мисли за наддаването!  Hug

Слънчи, теб мислено те оплаквам на всяко хранене на Диди, да знаЙш!  Blush Тъй като последната губи ентусиазма си за хранене много бързо, пък аз съм си наумила като я храня с вкусни неща да ѝ набутвам поне 100-120мл манджа, та са едни песни, едни маймунджулъци, едни чудесии, само и само да си хапне (че то не мож' изкара само на едната цица, я!  Naughty ). И като съм "на ръба" се сещам при вас каква борба е, че и с безвкусни манджи и така някак се успокоявам. Сори, че е за сметка на твоето нещастие, ама това е положението!  Hug

Рали, Бела, Мери (и още който беше с болен бебок), да се оправят мъниците ви бързо!  Hug

Елфи, честито зъбче на нежната ИзабелPeace Как ѝ е Д-то?  Mr. Green Crazy

# 243
Любезна честит рожден ден! Пожелавам ти да си много обичана жена и майка

Танче много сладка Алечка  Hug

# 244
  • някъде тук
Танче,обещавам  Hug Алечка е супер ,шапката и отива много Heart Eyes Тъкмо преди малко моето бабе ми разказваше как ни е плела шапки на мен и сестра ми и сме били най нагласените в квартала Laughing
И Жоро не пълзи , прави някакви опити да се надига да става ама не се сеща как става номера Simple Smile

Не стигнахме до педи Жорката туку що стана,отпра сън почти 3 часа ,весел е яде каша дано не вдига повече.

П.С. Като казахте Малена та се сетих за моите снимки при Калина,много време ги бави вече  трета седмица и не са готови Rolling Eyes

# 245
Юхуу влюбена съм в чаровната Диди с тези хубави очи  Hug готова съм да я вземаме ако не е обещана   bouquet Hug

# 246
  • Бургас
Таньорче, аз намерих още  2 сайта,виж тук и тукHug

# 247
Много ви благодаря, момичетата! И за хубавите думи, и за линкчетата!  Hug Съни, НикаHug !
Ирка, страаашна шапка има Дидката!  Heart Eyes

# 248
  • София
Юхуу влюбена съм в чаровната Диди с тези хубави очи  Hug готова съм да я вземаме ако не е обещана   bouquet Hug

Мерси, Мий! Ми не е обещана, ама мераци имат Криси на Лайтинг и Васко на Слънчоглед! А те и двамата едни лични младежи...  Heart Eyes Преслав пък върви с двор с борче, така че съм вече сериозно затруднена.  Mr. Green

# 249
  Божееее,откъде тая енергия в това моето детИ?????? При все,че и нищо не яде и почти само на кърма кара,как не се изморява идея си нямам

Любезна,ЧРД и тук и от мен!!! Много разбирателство и любов ти пожелавам!

Шапките и на Диди и на Алето и на Макси са чудесни,много настроение ми носят,както и на Стас чорапките и шапката Simple Smile

За цикъла да кажа и при мен още го няма,а зъбето на Ели е все още едно...и кривотия за още поне 5  Mr. Green

За лигавенето,Ели беше така когато и беше по сериозна хремата,по 5-6 пъти съм я преобличала,хем и лигавниче и слагах.Сега откакто няма сополо си лигави доста по умерено

Желание за ходене Дългокоска има огромно,проходилка нямаме,няма и къде да я сложа в нашите 30кв,та як да ми е кръста само.За 5мин не мога да я накарам да стои седнала,все трябва да се катери някъде,да пълзи,изобщоооо... Та Танче,не залагаш на куц кон дет се вика  Joy Едва ли първа ще проходи,но няма и да е от последните явно.Ей я на в акция как слиза от дивана
 http://www.facebook.com/video/?upload#!/video/video.php?v=143832 … f_t=video_comment

Дано следващото е малко по-кротко и спящо и ядящо,че да имам стимул и за трето.Но като гледам,щом ти Мяу с тез 2 разбойнички мислиш за трето,значи се преживява някък  Wink

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 18:53 от silvery

# 250
охх щях и за гърнето да пише,преди си го ползваше Ели по предназначение,но вече като не иска да седи седнала и ако до 10-20 секунди не е свършила каквото там трябва,не се получава работата,щото за повече не мога да я накарам да си стои на дупето.Някой,ако има идея как да се справя с проблема, да свирка.Незнам разните там пеещи и свирещи гърнета дали ще са по подходящи  newsm78

# 251
  • София
Юхуу, това е положението, мацка Simple Smile БорбЪтЪ е безмислостно жестока  Mr. Green
Страхотни шапки сте изкарали ... Калина ще ползва на кака си шапката, а ако ме озари муза ще я заснема.  Rolling Eyes
Сил, Софи ми беше така... чакай включване с прохождане! Софи ми прави опити на 9, 10, 11 месеца, неуспешни, защото се опита да проходи тичайки на 1 г на рождения си ден успя, щото се светнА, че ако е бавничко ще стане  Laughing И на 1 г и 6 месеца тичаше с такава скорост, че не можех да я стигна  ooooh! Както виждаш, около 5 г ми отне да се реша на второ. За 3-то обаче, определено нямам сили  Rolling Eyes
Ники, Максо е разкошен! Шапката е трепач! Скара ли се с бившата лична?  Mr. Green
Танче, Алечка е бонбон! А бабето ти е изработила истинско произведение на изкуството, страхотна шапка!
Рали, радвам се, че Йони е по-добре откъм разстройство, бързо да се оправя и запушеното му носле! Дано утре да се похвалиш, че е здрав! Praynig
Цикъл нямам, не ми и липсва, зъби на хоризонта все още няма  ooooh!
С гърне нещо не ми се занимава сега точно, поне да пуснат парното, че много е студено вкъщи.
А, Любезна, честит ти племенник! Да е жив и здрав и всички ви много да ви радва! Ха дано да се разходиш скоро до Австрия та да се видите лично  Hug
Хубава вечер ви желая Simple Smile

# 252
  • София
Да живее свекърът! Три часа и половина днес беше с малкия, за да ходя на фризьор и на ресторант. Утре пак ще го ползвам за детегледач.
Ако не се включа пак, хубава вечер, а след нея - сладки и непробудни сънища на всички!

# 253
Добра вечер! Simple Smile
Болните да оздравяват бързо Hug
За притесняващите се от липса на зъбки-аз до сега дете без зъби не съм виждала тъй,че спокойно  Hug
Юхуу наредиха се много момци за хубавата Диди...пък аз тайно се надяваха за Яворчо да остане-гарантирам че е имотен,но съдейки по ръста на баща му няма да е много висок ...помисли си  Joy
За шапките ние нямаме още  Rolling Eyes все с качулки го извеждам,май е време да му купя.
slanchezara чудесно разбирам какво ти е ние нали сме в подобно полужение  Hug
За плетивата моята баба плете чудесно.....ама я мързи,все пак я навих за един пуловер и една жилетка да видим кога ще станат  Thinking
За гърнет-купихме,ама хич не ми се занимава с него сега ,а и Яворчо реве от него.
silvery все едно описа Явор,той е също толкова енергичен,за секунда немога да го оставя без да излазаил,покатерил се или висящ в опасност  ooooh!
Krissie Krust завидях ти благородно Hug
И послено да питам давате ли на дребосъците солети?Явор от днес гризе много настарвено ,явно му харесват.

# 254
EEE, да са живи и здрави такива свекъри и свекърви!!!
Jenny, на Марти сополките са от зъбките! Като се видим ще чуеш Борето как кашля! Направо настръхвам! Ама днес и излезе четвъртото зъбче както и предполагах! от 2 вечери спи и си казах, аа стана тихо, сигурно имаме зъбче! Първото отгоре!!!
И днес за първи път от няколко седмици ползвахме само един лигав! Като и изби зъбчето и спряха и слюнките! Ама тази кашлица, скоро няма да мине! Tired
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБЕЗНА!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА...

Общи условия

Активация на акаунт