Вятър духа, дъжд вали, Февруарчето усърдно все напред върви! (21)

• 23 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Мяу, да ти е живо и здраво бабчето!   bouquet

Давайте отчет за озъбили и неозъбили се бебоци в новата анкета (ние още сме с нулев брой). Grinning
Резултати от предишната:
Кои от следните продукти сте използвали? Памучни пелени  30 (2.1%)
Плот за преповиване  59 (4.2%)
Протектор за матрак  45 (3.2%)
Чувал за сън  57 (4.1%)
Обиколник  44 (3.1%)
Възглавница за подпиране на бебето  10 (0.7%)
Бебефон  35 (2.5%)
Овлажнител за въздух  4 (0.3%)
Мрежа против насекоми  32 (2.3%)
Шезлонг  46 (3.3%)
Кенгуру  46 (3.3%)
Сенници за кола  26 (1.9%)
Чувал за количка  41 (2.9%)
Чадър за количка  59 (4.2%)
Дъждобран за количка  72 (5.1%)
Термобокс/термочанта за шишета  29 (2.1%)
Термос  28 (2%)
Гъба за баня  13 (0.9%)
Шапка за след баня  12 (0.9%)
Клечки за уши с ограничител  59 (4.2%)
Ножичка/нокторезачка с ограничител  57 (4.1%)
Лепенки за пъп  15 (1.1%)
Четка за крусти  18 (1.3%)
Четка за миене на шишета  45 (3.2%)
Стерилизатор  50 (3.6%)
Нагревател за шишета  5 (0.4%)
Отцедник за шишета  4 (0.3%)
Бебешки прах за пране  76 (5.4%)
Бебешки омекотител за пране  31 (2.2%)
Помпа за кърма  68 (4.9%)
Сутиен за кърмачки  47 (3.4%)
Подплънки за кърма  52 (3.7%)
Предпазители за зърна  19 (1.4%)
Капки против колики  70 (5%)
Възглавница за кърмене  10 (0.7%)
Музикална играчка над леглото  65 (4.6%)
Кантар  21 (1.5%)
Общ брой гласове: 83

# 286
Привет и от мен!
Днес нещо неподходящо за разходки времето Sad Моя мъник заспа по никое време и още спи, а трябваше да обядва, та сега съм в размисли като се събуди пюре ли да яде или каша, че то явно едното ще го пропуснем днес.
Мяу, да е жива и здрава баба ти и още дълги години да ви радва вас и тя да се радва на внуци, правнуци и пра-правнуци! Калина е опасна с това чорапче, само където помислих че ще си го скрие зад фотьойлчето, ама тя здраво си го разнася Simple Smile

Неви, не знам утре подходящо ли е за кръв на Деа, след като вчера са и слагани ваксините, или да изчакате до понеделник. На нас лекарката ни каза че трябва минимум три дни да минат след ваксините преди да се взема кръв, за да е показателно изследването. Ако прецениш питай лекарката ви. А спокойно, то домакинството няма да избяга.

Аз сутринта реших като изпратих каката на училище да не си доспивам както обикновено, а да направя меденките по рецептата на Юхуу (благодаря, страхотни са, бързи и лесни), че да изненадам милото (от 8 дни е командировка и довечера вече трябва да си дойде). И запретнах ръкави да ги забърквам, но взе че спря тока, та ги замесих на свещи, че то в 7 ч. още тъмно Simple Smile Почаках, но тока не дойде и тъй като в тъмното без кафе, че още не го бях направила, нямаше какво да правя си легнах да доспивам, та ги изпекох по обяд.

Хайде, толкова запомних от прочетеното. Приятен ден на всички!

п.с. И ние сме беззъби Simple Smile

# 287
Здравейте!

Днес цял ден не мога да сколасам да се отчета, че имах гости от Варна. Сега ги изпратих и ще се стягам за танци.

Мяуче, да ти е живо и здраво бабенцето! Спокойна старост й желая!  bouquet
Котенце, мерси за анкетката!  Hug Аз гласувах с 2 зъба, че от месец все с толкова си стоим.  Mr. Green
Нев, успокой топката, душко!  Hug Ама натоварена програма те чака след февруари, де! Crazy Дупе да ти е яко!
Успех на всички учащи се! Аз веднъж писах дипломна(за бакалавъра "Туризъм") и веднъж ходих на държавен(за магистратурата "Корпоративни финанси"). На дипломната изкарах 5,50, ама бая време я мислих, 'щото беше изцяло творческа, върху мое си изследване. За държавния падна голямо четене, ужас просто и изкарах 4. Стискам палци за всички изпити!
Далче, как върви шофьорлъка, мила?  Hug
Ралче, да дадете отчет после! Wink

Хубава вечер, дами!  Hug

# 288
Радост76, специално вчера питах педката дали е удачно да се дава кръв след ваксина и според нея нямало причина да се промени картинката (или както там се нарича  Mr. Green ). Гле'Й сЯ к'ва работа, единия казва може, а другия не може... и ниЙ к'во да пра'им според тях  newsm78...

Таничка, успокоявам се, душо, че още имам време да се порадвам на малкото си съкровище  Hug... Просто се замислих, че хич не ми липсва стреса и напрежението на работа, ама пусти ангажименти и пари...

Мойто миО пък го раздава много въодушевено и смело, радва се повече от мен на дадения ми шанс, все едно, че е забравил колко кавги имахме покрай големия, докато поотрасне и моите постоянни отсъствия и закъснения от работа...Ама ще се сети и аз да му мисля после  Twisted Evil.

Тъй, диването днес спа 3 пъти по 30 минути и сЯ идва големия зор...
Баткото пък го наказах да не играе на компа и очаквам война и от него, но  Crossing Arms няма да му се сдам...

Сватяяяяяя, не просто изоставам с план графика, ами с петилетката съм в края на предишната  hahaha..... МноУ зле работЪтЪ, ама утре ще наваксвам с к'вото мога...

Ай засЯ до после..

# 289
 Joy С тоя тайфун станах като Ел с флекси бед. Mr. Green hahaha Ама Мяу, на тебе Иробот ти не требе щом си имаш тайфуна. Mr. Green

# 290
Здравейте,да се отчетем,Марти е скромните 7,300кг и 71см(+300г,+1см) ще се борим за приза най-ниско тегло.Педито и сестрите не ми вярват колко много яде малчо,само дето не му харесват бисквитките плазмон в млякото,а дадох 11лв за тях ooooh!
Направиха ни втория синфлорикс и нещо не могат да се разберат трети ще има ли,няма ли да има,че ние сме с личен лекар и педи отделно Crazy
Пак имаме обрив след спанака и карфиола,този път от червена чушка и педи само свива рамене и нищо конкретно не казва #Cussing out
 За зъбчета,още нямаме,едно се белее от 10 дена,но още не е изкарало Mr. Green
Да се похваля че бяхме два дни в Димитровград и Стара Загора на гости без малкия,то било много хубаво и ползотворно за семейните отношения,а и ощастливихме дядо и баба да се грижат за Марти Grinning
Мяуче,да е жива и здрава баба ти!
s.newa и при нас се получи същото спане,та ще видим тази вечер кога ще се предаде на съня Rolling Eyes
Sunny76 възхищавам се на кулинарния ти ентусиазъм  chef,с триста зора правя нещо за ядене,а за сладки и тем подобни забрави Crazy
Бързо оздравяване на всички болни!

# 291
  • София
malvina82, за обривите от храни - спираш въпросната храна и опитваш отново след 3 месеца. Ако пак се появи обрив, забравяш за нея за неопределено време.  Peace Големият ми син получи обрив от карфиол като бебе - спрях го, дадох отново след годинката и нямаше проблем.

# 292
Мяу да е жива и здрава баба ти  bouquet
Клипчето на Халюша ме разби имаш много умно дете, нито за секунда не си остави плячката, страхотна е  Hug
Такааа и ние бяхме на консултация кг.- 9,850(+450) за сантиметрите нищо не мога да кажа защото мисията е невъзможна да го сложат легнал и при единствения опит това да се случи го изкараха че се е смалил с 2 см, така че си го водя в записките че си е 73,5. Моето дете е разрушител Cry хай-голямо удоволствие му доставя да си чупи играчките, в резултат на което лаптопа му замина, пумпал имаше,ама вече е разбит newsm78 ако не си бръкне в купата с яденето настава драма.
 Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 293
Малвинкаааа, твойто Тино си е ОК  на кг Stop
Мяуче, жива - здрава бабета Hug

Мисля, че два приема трябвше синфлорикс ако се ваксинира през 6-9 месец Rolling Eyes
Ех, де ми е "кампутаучето", имах инфо и по двата въпроса  Cry

# 294
  • Плевен
Мяу, честит рожден ден на баба ти. Да ти е жива и здрава и много да я радвате. Не познах, че това е Калина, добре че момичетата са написали...
Тин е все така - сополи, кашлица, няма глас все още, венците го болят - абе скръб. Но бяхме цял ден навън, облечен, завит - спа до откат. Ами това е, ще лягам, че вероятно пак ще съм нощна смяна. Лека.

# 295
 Привет! Grinning

Тук съм, чета ви, но нямам време да се завъртя, та камо ли да пиша. У нас всичко живо е болно /без мен, не ми е позволено Naughty/. Запушени носове, сополи, безсънни нощи, повръщане от сополи, а от днес при баткото се включи и ужасна кашлица. Елия зачестява акането, може и на разтройство да го обърне. МъжО е със запушен нос и кашлица. На мен ми предстои самообесване, ама мъжо вика, че нямаме въже, та обмислям фърлАне или гръмване.

Много поводи за поздрави изпускам- рождени дни, племенници, баби....Поздрави на всички ви, макар че ми се щеше поотделно, но...

Изчаквам банята да се освободи от мъжовото присъствие там и е мой ред. Лека нощ!

# 296
http://bgbaby.net/forum/index.php?showtopic=260&mode=threaded&pid=4127
Малвина, ето тук пише, че ти е в норма дитету Hug
А тоз дето го е кръстил ултра мобайл тоз малък боклук  #2gunfire схванаха ми се ръцете при 30 мин. ровене в нета  Tired

# 297
Любезна,мерси за инфото,тази таблица не съм я срещала,важното е да е здрав и жизнен,майка му и баща му имат кг в излишък и за него Laughing
Балерина,Merijaan бързо оздравяване на всички болни Praynig

# 298
Малвинка, здравей скъпа...  Hug Акостира ли вече  Mr. Green То голяма обиколка дръпна из България  Mr. Green Но нищо, сега ти се е паднало!  Wink
Не се притеснявай, за Марти! Много си е добре детето, нали го видях! Таман да не му тежат килата като на нас... хайде, хайде... фин и здрав момък да расте  Flutter
Е що пък се набута 11 лв за "Плазмон"?  Sunglasses Сега ти ще си ги хапваш... Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 23:50 от pina_preslav

# 299
Като гледах Инка никак не и тежаха килцата,тя не се спря през цялото време,много енергия има мацката Mr. Green
Едва се завърнала и само чакам някой да ми вкара нова муха и да тръгна нанякъде,може би ще е по случай 8 декември,нищо че от 3-4години не сме студенти,важно е повод да има Laughing
А за плазмона мисля да го слагам в кашата,дано там да мине номера,ако не ще е в моето мюсли Crazy

Общи условия

Активация на акаунт