Вятър духа, дъжд вали, Февруарчето усърдно все напред върви! (21)

• 22 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Ника,съжалявам,че се присъединяваш в клуба на падналите бебоци ! Важното е,че е добре Макси,а пък чувството е наистина ужасно. А за края на вечерта,дано пък да е добра,противно на очакванията ти.  Hug

Днес мислех да правя твоята кавърма,ама вместо свинско,се оказа ,че съм извадила пилешко от фризера. Mr. Green Яйца установих,че нямаме за омлет,та направих една яхнийка,горе долу се получи.Хубавото е че съквартиранта не е капризен.  Mr. Green

Елфи,Димана пък пие АМ от шише на Авент,1-ца.  Shocked Купих й биберон 2-ка и 3-ка и не ще. Много страннно,не знам защо така.

Някой да ме светне как протича педагогическото захранване,Силвъри,СлънчогледFlutter

Мяу,късмет на Лъвю с изпитанието и бързо отминаване на мигрената на теб.  Hug

Честити месечинки на Изабел на Елфи и Алекс на Теди ! Да са ви живи и здрави !

Нев, чисто кисело мляко яде само ако аз ям и тя естествено иска да опита и яде без проблем. Затова взех да чета за Педагогическото захранване. Ако й го дам с бисквити Плазмон горе -долу яде,ама ако е с обикновени хич не иска. Захар не съм слагала.  Peace
Бързо оздравяване на двамата ти сладура!  Hug

Спокойна вечер от мен !

# 661
  • Бургас
Привет, момичета!  Hug

Сложих детето да спи и си викам "я да попиша малко"...  Laughing

Не помня дали се похвалих с Ванковия четвърти зъб. И четирите са отдолу.  bowuu Сега чакаме включване от горните, тези дни ще е. Ужасно е крив, ръцете са все в устата.
Вече яде попара. Миии, изяде си я детето, въпреки че я бях направила като чорба.  Laughing А днес му дадох пюре праскови и ябълки с извара. По-късно му се появи нещо като зачервено на двете бузки, с леки пъпчици. Дали може да е от пюрето?
Иначе, какво друго... Не иска да пълзи вече, само да се изправя, да се опитва да прави малки крачки, да се катери. И в бънджито не иска да скача вече, а преди толкова много му харесваше.
Тези дни смятам да му дам кисело мляко, само, че още не знам какво. Бях ви питала преди за марка. А домашно не е ли добре?

Сетих се за пюрето на Хип с найлончето вътре. Ужасно! Веднъж открих обелка от картоф в едно пюре на Сънвал. Иначе, пюрета давам на Гербер, Сънвал (предимно плодовите), и любимите Бебивита.

НикаHug Не се притеснявай, всичко ще е наред!
Ще предам на Вени и Ради да се разпишат, че да не ги мислите.  Simple Smile

Бръмби и Бобиш, четох, че ходите на кафенце... Вътре ли влизате?
Питам, защото тук, в това смотано място, където сме, всички майки с бебетата ходят на едно кафе, но вътре, на затворено. Уж имало вентилация, ама пак си се одимява. Всички като лапнат по една цигара и ви е ясно какво се получава.

Съни, нали по едно време даваше на Диманка млякото с биберон от онези на Авент variable flow (ох, изскочи ми от акъла как е на български  ooooh!)?
Ванко яде с 3-ка биберон. За водата е 2-ка, ама той не пие вода. Само по няколко глътки на ден.

Мъжът ми ще е в отпуска от понеделник, мале, мале....  Laughing

А бе още много неща четох и щях да пиша за тях, ама ги забравих...

П.П. Бу има нова титла, да й е честита!

# 662
  • Бургас
Мили,те бяха на Tommie Tippie,ама у наше село ги няма и не ми се ходеше всеки път до Бамболиното,та затова взех Авент !  Mr. Green
Честит 4-ти зъб на Ванко!  Hug

# 663
Мимита,влизаме си вътре да.Кфето не е много голямо,а и честно казано вентилацията май не е от най-читавите,но по това време,в което ходим ,обикновено е още празно.Вечер е критичния момент с липсата на места.
От утре стартирам издирването на подходящи бебешки ботушки.За момента съм фиксирала 2-3чифта,ама по интернет не смея да поръчам обувки,че на моя момък от различните модели,различни номера му стават добре на крачулаците.Аз се зареждам за релакс с филмче.
Нежна,спокойна и романтична нощ!

# 664
Добър вечер!
Честита месечинка на Изабел!
Ники Hug радвам се,че на Максо му няма нищо!Твоята уплаха сигурно е била по-голяма от колкото него го е заболяло!Кекса омилостиви ли съквартиранта?
Неви когато Сиската беше болна не я къпах,а само дупата измихме.Киселото мляко и го давам чисто-без захар и бисквити,еми харесва си и натурално Simple Smile Купувам и Бор-чвор 3.6% .
Давам и по една-две бисквити обикновенни на Житен дар,но да си гризка.
Мяу  Hug
Днес обиколих града да търся термо-дънки и джинси,предлагат ми или много грозни и тънки или пък големи(тъкмо щели да и стават по-дълго време ooooh!) и се прибрахме с празни ръце.
Дано в понеделник разбера как да си намеря темата,че какъвто съм заплес Crazy а не мога без вас Hug

# 665
Да се разпиша на бързо и се трупясвам.
Мяу , поздравления за хубавите мерки на Люсил.
Неви , права си ,че няма нищо по-лошо от това да са ти болни децата.Дано се разминат леко при вас нещата.Аз съм със свито сърце,че тази вечер дребният беше с 37,5 температура,други симптоми няма ама знам ли.
Ника , съчувствам ти ,за съжаление май не останаха майки без паднаали деца.Важното е ,че всичко е на ред.Аз плаках повеве от Васката ,когато падна от спалнята.
В тази връзка ето ви предложение за нова анкета Laughing.
Оф лягам си и ви пожелавам спокойна и безревлива нощ.

# 666
Неви,  сори душко Sad Ай дано да ви се размине само с мърсоли  Praynig Аз много уважавам горещите душове, но ме е страх да ги прилагам при малките, поне за сега  Thinking Баба ми от малки ни "цереше" с вряла вода и вълнена ръкавица, 30 мин. и си кат нов, смейш ли са разболя после Mr. Green само кат се сетих за какво иде реч и се ободрих Laughing Та аз усетя ли ,че се скапвам - горещ душ, кофа чай с мед и лимони, един топъл сън и ... за кво ставаше дума Stop  
Ника, ай честито ,че ви няма нищо  Heart Eyes
Мяу Да се оправяш бързо Sad
Боже, като ви чета  Blush аз колани в количка никога не съм използвала, ни с Динка, ни с Тин  Rolling Eyes
Тази нощ беше доста забавна, но аз спах кат пън по едно време, защото просто не издържах, разделих домочадието на три лагера, всеки да крещи, хърка и кашля в отделна стая и на половин бедър на куФненското диванче отнесох плувката Crossing Arms Ми и Асан е хора пък  Crossing Arms Днес не съм пускала Динка на ДГ, нямах сили да я заведа, а и с тази непобедима кашлица, се страхувам да не лепне пак някой вирус Tired бяхме на док., нови лекарства, нови сиропи, аман вечееее  Close Close Close  Миото и днес се разболява, та сме го изгонили в кабинета му  Crazy, знаех си аз,че един ден ще се зарадвам на таз "хай фи" одая  Mr. Green
Желание за секс, ко беше туй ???
Слънчи, а и другите с подобни проблемни нехапващи дяца, да се хващат в ръце тез чавета и да не ви разиграват така,чеее не ме познават  Crossing Arms да са здрави ,пък  Crazy

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 23:14 от Любезна

# 667
Тази нощ няма да се спи... Twisted Evil Cry Crossing Arms #Cussing out

# 668
Сватя, елате ни на гости, малките да ударят един белот, а аз имам Бейлис и шоколад  Mr. Green и ако дадеш да ти подишам от тютюнят, равна няма да имаш  Crazy Crazy Crazy

# 669
Уффффф,ние се скарахме пак,ами кога ще ме разбере този мъж,че не искам да живея в този смотан град,апартамент да сме си купели,ама кой ще ти отпусне заем като те осигуряват на 500лв #Cussing out #2gunfire
Сега пък бусче искал да си купува,ама да забрави,парите са в моята сметка Naughty
Защо сме живеели под наем,грешни пари били,ами с майка му,баба му и дядо му на село ли да живея #Cussing outЗащо техните никога не са помислили за децата си като са им предлагали апартамент,те имали къде да живеята,ами деца ти ма патко....ще си оскубя косите вече,полудявам вече ooooh!
Казах си каквото ми тежи,сега ви пожелавам спокойна нощ и отивам да 1dishes

# 670
Малвина, споко бе  Hug аз отдавна не очаквам да ме разбере пол'винката , просто въртя - суча, да дойде на моЙта Crossing Arms що нерви похабих да му обяснявам и доказвам... файда нйенте  Laughing
Съветвам те, да не размишляваш над тази част, ама никак, действай по другите направления, далеч от техните и т.н.  Wink

# 671
Аз пък на мойта хубавица, дето въобще не е пила от шише с биберон й взех ей такова шише като я захранвах в шестия месец и си свикна да си пие от него сякаш винаги от такова е пила.  Peace От Кауфланд е и струва някъде към 5 лв, със силиконов накрайник е -  http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=_common&p=productphot … 0&height=auto

Малвинка, разбирам те напълно...  spoko Дано мъж ти да разбере в най- скоро време, че там не си в свои води и не си щастлива и се вземе в ръце, та да се приберете в Русе!  Praynig  hug
НевиHug !!! Бъди силна!!!
Ника, що така, бе, душа? Сложи ли и бакпулвер и сода бикарбонат?  Thinking Като го направиш още два- три пъти и ще му свикнеш, да не би да си го разбила много бързо?!  Thinking А иначе харесаха ли го твоите мъже?

# 672
  • София
Аз пак вампирясвам по незнайни причини. Народа спи от 9 часа.
Бяхме на консултация днес. Ясен е 9 кг и 72 см. Докторката ми каза да забравя за ДК до годинка. Никаква жълтък повече. До няколко месеца щял да го израсте тоз проблем. Хич не ми се нрави това с кухнята Crossing Arms Иначе сме здрави, Ясен по цял ден виси на нещо прав или си играе кротко в кошарата. Седи стабилно и се научи да сяда от право положение. Най-любимо занимание му е да обикаля апартамента като го държа за ръце но педи каза да ги нямаме такива упражнения повече Naughty Яде всичко без проблем.
На мен ми дойде цикъла и се успокоих. Може да се каже, че си бях 20 дни в див ПМС и побърках всички ама хормони...какво да се прави Rolling Eyes Нямам никакво желание за секс и какво ли не измислям вече да се отърва. Някак си ми е кофти да му кажа, че не ме вълнува хич секса.

Мяу, бързо да влизате в релси Hug Дано се размине мигрената Praynig

Ника, чак сега ли влизаш в клуба? Аз май открих сезона  newsm78 Ясен беше на 2 месеца. Прегръдки на Маски и на теб Hug Hug

malvina82Hug дано се разберете

Неви, дано е спокойно при вас и дано утрото е по добро Hug

Аз трябва да почета за киселото мляко. Стар беше пуснала линк и ще се гмурна да го търся. Мисля около годинка да давам ама няма да е зле да прочета.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 673
  • Плевен
Добро утро. Дано ви е хубав уикенда.
Ника, как успя тоз дундю да се изхлузи през коланите?! Добре, че му няма нищо...
Мяу, радвам се, че се появи. Няма с какво да се похваля - обичайното безсъние и нерви...Бабите му варят домашни супи и всеки ден си хапва месце човека. На тези бебета, които имат проблем с акането - давайте им кивита. Не направи реакция, харесва го много и ака по 3-4 пъти на ден и то все питки... Laughing Мачкам му го с вилица и му го смесвам с банан. Научил се е като се наака да започва да бръмчи, докато не го преобуя. Зъби няма.

# 674
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Чавето се събуди гладно в 7:00. Гладна,сърдита и с червено дупе (за първи път). Май нещо тия Пуфис не задържат достатъчно,досега с Памперс не е имало никакъв проблем.

Ел,браво за новите мерки на Яско !

Ника,как мина нощта?

Малвина,бързо да решите проблема и вие.

Pilio,радвам се,че се разписа.  Hug

Хубав ден !
п.с.Имам батерия за фотоапарата,отивам да наснимам Диманаnewsm44

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 08:25 от Sunny Sky

Общи условия

Активация на акаунт