Вятър духа, дъжд вали, Февруарчето усърдно все напред върви! (21)

• 23 072
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер, дами!  wavey

Танче, съжалявам за приятелката ти...  Confused Много млада си е отишла... и колко надежда е имало в нея...  Confused  Flowers Rose Flowers Rose
Пух, мноого ми е познато това  Rolling Eyes и аз я имам една такава в къщи  Mr. Green... СЪ-ЩА-ТА...  newsm61 На края на месеца ще дойде и ще стои до... април или май  newsm77 
Неви, да се сърди още малко съквартирантът  Mr. Green ще му мине ... А ти го давай, лабаво  newsm47
 Представям си какви глупости учат сега, то това днешното за учене ли е изобщо  Rolling Eyes
Това за свекървите не върви много, поне при моята  smile3516 Като й кажа направи това и това, тя започва "ама това как да го направя, ама онова така ли да стане" и хиляди такива изнервящи въпроси, и аз накрая си го свършвам сама  #Cussing out  Да си гледа в нейната стая предаванията и сериалите, поне да не ми пречи като не ми помага!  Rolling Eyes Пък за гледането на деца, чак сега Преско като стана на 5 години започна той да й се натриса, без тя да го вика по разходки и да играят на нещо  Angry Rage Думи нямам повече за нея!
Незнам кога се е въртяло това, което публикувах, но вчера ми попадна във ФБ и много ме впечатли, та затова побързах да го споделя с вас  Heart Eyes
Ел, успокои ли се вече?!  smile3503
Lightningspoko
балерина , всички сме депресирани май, на мен така ми действа есенното време, затварянето в къщи и постоянното търчане между домакинстването и децата  cry
Ника, честити ти новофризирани момчета  Hug и аз утре вечер ги подпуквам моите, че им се каня вече втора седмица!  Mr. Green

Лека нощ момичета!  newsm46 Да спите в кош и да сънувате златен грош!  smile3524 smile3503

# 76
ЗДравейте ! Добро утро !

Днес ставам с една година по - голяма и ви черпя виртуално  Party Party

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 07:35 от Lightning

# 77
Добро утро !

Lightning , да си здрава , много щастлива и обичана   bouquet ! Весел празник  Hug !?

Балеринка, да ти е жив и здрав мъжа ! Пропуснах да ви поздравя вчера  Blush !

Танче , не знам какво да ти напиша...Много съжалявам  Sad !

# 78
  • някъде тук
Добро утро и от мен!

Lightning, Честит рожден ден!  bouquet Бъди жива и здрава Hug

Танче, миличка ....съжалявам Sad

Още ми е депрекарско..........  и аз не знам защо Tired

# 79
Lightning, честит рожден ден! Здраве, щастие, любов и успехи!  bouquet

Пухич, няма ли как затвориш пансиона по-рано? Някоя тактика за разкарване да измислим.. Ама ако я храниш няма да стане, поне и спри дажбата.

Танче, не знам какво да кажа, много е гадно.. Да почива в мир, сигурна съм ,че няма да я забравите и е оставила следа във всичките ис познати.

# 80
  • offshore & overseas
 Flutter

# 81
  • София
Ду,

Влизам с новината,че ще ставам леля!!!  Heart Eyes baby_neutral Sunglasses Много съм щастлива и искам да го споделя с вас! Hug Живо и здраво да е и всичко да е наред! Praynig

Почерп....

Сега да се включа по така...

Лайт,честито! Много щастие,здраве,късмет и успех ти желая!   bouquet

Балеринке,живи и здрави и от мен! Дано не се случват на никоя от нас да разбира какво сте преживели!Важното е,че сте го преживели. Hug

Ел,ми честито! Аз си помислих колко ще е гот да се радвам пак на малко бебе без трябва да понасям и ревливата част... Whistling

Никааа,признавам те отвсякъде! Толкова оправна да си начи ! Hug Целувки на разбойниците. Heart Eyes

Мяу,специално за теб много гушки и верно твойто съквартирант много лежерно го раздава май... Rolling Eyes Поне от думите ти така ми изглежда,извинявай ако греша. Wink

Стар,не разбрах аз какъв бизнес си подхванала (ако искаш сподели Laughing ),но успех !  newsm10

Танче,моите съболезнования... Cry

Пухич,дръж сееееееееее !  Crazy

Балеринке,и аз нещо се чувствам така ,но от доста време с тенденция към засилване...А май нямам реален повод.Както се казва за някои чашата е наполовина пълна,за други наполовина празна.Еми искам да я виждам по първия начин !  Naughty

Моя малкия мъж заспива на цица и като искам да го преместя в креватчето става война!!!!!!  Close Twisted Evil Tired И не иска да яде гладки пюрета,вчера установих,че с парченца ги хапва екстра. Peace

# 82
  • София
Добро утро!

Lightning, Честит празник! Много здраве на теб и цялото семейство Hug

Miss_Butterfly
, чудесна новина!

Пухи, дръж се, мила! Предложението на Длчето много ми допадна Joy. Ще го запомня.

Танче, голяма мъка Cry Сигурно е на по-хубаво място...аз така се успокоявам.

И на мен ми е депресирано за да не се цепя от колектива. Сигурно е от гадното време. Гледахте ли каква зима ни чака според синоптиците Shocked ...-30 градуса. Аз не вирея на такива температури.

# 83
  • София
ДУ!  Grinning
Лайти, честит рожден ден, да си жива и зрава!   bouquet
Пеперудке, честито и дано всичко е наред до края!  Praynig
Танче, съжалявам...  Hug
el_P, нема да се пуашиш от зимата - първо могат и да грешат. Второ, баш пък ние хич може и да не излизаме в най-студените дни - в смисъл нито бързаме за работа, нито нищо.  Hug

Ще ги снимам гамените и ще ви ги представя довечера /защото големия е на градина/, много са ми сладки така еднакви, че и мъжо като тях.  Laughing
Мен депресия не ме е тръшнала, дори бих казала, че се намирам в обичайната си еуфория, ами се фърлих у размисли, защото се оказа, че свекър ми ще идва утре и ще стои три дни. Той поне ме кефи повече от свекървата. Ся обаче трябва да поразчистя и най-лошото - да сготвя.  Laughing
Максуел спа 13 часа, изпи едно мляко /дали не е рано да го захранвам с мляко след разстройството? Карай, свърши./ и ся кротко си е седнал в креватчето и си играе. Поне ще мога да изтъркам банята и ВЦ-то на спокойствие. Mr. Green После дъжд-не дъжд трябва да изпълзя навън с детето и да напазарувам.

# 84
Добро утро!

Lightning, честит рожден ден! Желая ти много здраве, прекрасни емоции и нека винаги се чувстваш ценена и обичана!  Hug
Тани, много жалко! Съжалявам за познатата ти! Толкова е млада! Sad Hug
Пеперудке, честито! Много хубава новина Hug

Пухи,  Hug Hug Hug! Наложи си да не се ядосваш заради свеки! Само на себе си можеш да навредиш  Naughty.

Ние ходихме на гости на моята в събота и съответно сега съм афектирана Close. Полази ми по нервичките с неща като: "Нещо е пожълтяло шишето за вода на Йони." Лоша майкиня съм аз...не мия посудите на сина си...(това за шише на Авент без бисфенол  Mr. Green) и мнооого други, но са толкова тъпи подмятания, че не намирам за нужно да ви занимавам с тях  #Cussing out. Не стига, че ходихме у тях, ами и отидохме и у сестра й, която живее с майка й (т.е. бабата на Емо, която е същинска напаст и майка му не може и на малкия пръст да й стъпи по проклетия  Twisted Evil.). Там ме довършиха  #2gunfire Mr. Green с въпроси като "Веднъж на ден ли му сменяш памперса?"  Laughing. Как да отговоря на толкова оригинално тъп въпрос  Mr. Green, кажете ми... Правех се, че не чувам или отговарях остро, но лаконично, че ако си бях отворила устата, нямаше да могат да ми я затворят, а не исках да си имам проблеми с Емо после  Close.
Както и да е, преживях срещата и този път  Crazy. А, забравих...щяла някой път да дойде да гледа Йони за 2 часа, за да мога аз с майка ми да ходя по магазините  Laughing Laughing Laughing. Няма да коментирам...но детето си няма да й оставя, не че се е забързала въобще да идва  Mr. Green.

Йони не си пада по лазенето, не се опитва да се изправя сам, но седи вече съвсем стабилно, продължава с манията по скачането и така. От 4 дни е на вълна "да, да, да, даааа", " нан, нан, нааа" и "айдеее"  Laughing. Много е готин  Heart Eyes.
Отчет от петъчната ни консултация - 8200 кг и 70 см. Качил е 500 гр, но на дължина не е порастнал този път. Тези дни ще включа жълтък, а след две седмици свинско и агнешко, които още не съм въвела. Предписа му Деавит поради липса на Вигантол и заради голямата фонтанела. Сложи му последния Синфлорикс и сега почивка от ваксини до годинка.

Това е от нас засега. По-късно отиваме на разходка.

Хубав и усмихнат ден!

# 85
Привет мами прекрасни   bouquet!

Lightning, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш винаги в добро здраве, да ти е леко на душата и сърцето, да получаваш много любов и да даряваш, да бъдеш желана и красива!  smile3525

Пеперудке, ще ти честитя като му дойде времето, нека всичко върви по вода, леко и безпроблемно! Чудесна новина!

Ника, ми снимай ги и тримцата  Mr. Green... Да разбираме, че Макс е по-добре, щом е пил и мляко...Не му бери грижа, най-вероятно нищо няма да му стане, ми ако беше по-малък, нямаше да яде сухари, ами пак мляко...
Хм, чудех се, дали Деа ще търпи дъждобран  Thinking...

Рали, пък и на всички със проклети свекита, едно  голямо  ignore2 и хич не им се връзвайте  Hug.

Тъй, очертава се два дни голямо валене, па че и духане (поне времето е в крачка с модата  Twisted Evil). И к'во ш' прайм сЯ? Може пък и да открадна малко въздух, не се знае...
Момичета, който може да мол-ува, завиждам ви, щото ние си нямаме мол и няма къде да си губим времето...А по закрити детски кътове хич не си падам, щото е все едно да си заведа детето на ясла или детска градина... Все някой кашля, киха и т.н....

Ай, до после, че трябва да готвя, чистя и простирам (а къде, незнам, нямам място от неизсъхнало пране, имам и две перални чакащи на опашка за пране  Mr. Green)...

# 86
Добро утро,въпреки,че за мен не е много добро!
Ще рискувам здравето на малката и на обяд ако не плющи голям порой излизам,че не издържам.За утре се е нагласила ако не вали да излиза с нас..
Благодаря на всички за разбирането Hug
Пина мила съчувствам ти Hug

Лайт честит рожден ден!Да си здрава и много щастлива  bouquet
Рали браво на Йо за качените грамчета!Представям ти какво ти е било при тази среща!Дано не се налага да преживяваш скоро пак Hug
Пеперудке честито! Grinning Все такива хубави работи да има!
Ника и аз харесвам свекъра повече,направо е страхотен човек!
Нев пробвала ли си да заведеш Деа в "Дъгата" на Сиската много и харесва там?Малко след Виенската сладкарница е.Иначе и аз искам да имамее мол!

# 87
  • До Балкана
Lightning, честит рожден ден ! Много щастие, любов и късмет ти пожелавам! nbirthday
Рали и на теб не ти е лесно! Shocked Браво на Йони! Hug
Пеперудке, честита ви хубава новина!Нека са здрави и всичко да е с прекрасен бебешки финал!  bouquet
Много дъжд при нас, а така ми се скита! Tired
Хубав ден ви пожелавам и една успешна и позитивна седмица! Heart Eyes

# 88
  • offshore & overseas
Здравейте, момичета!

След 4 поредни нощи НЕспане изглеждам като прясно ексхумирана, но по-лошото е, че така се и чувствам. #Puppy dog

На мен не ми е депресивно, щото съм порядъчен оптимист, дори когато съм отчаяна, не изпадам в депресарски настроения, но си признавам, че доста се поуморих напоследък и искам да спя, да спя, да спя... а имам да работя, работя, работя...

Но стига за мен!

Да ви почвам по ред на номерата:

Lightning, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Днес да се поглезиш и да те зарадват все с хубави подаръци!

Пеперудке, страхотна новина!! Лека бременност на сестричката ти и здраво бебче на финала (класически форОмски поздрав, но друго не ми идва). Тя не беше ли по-мъничка от теб?

балеринке, мила, зло да ви забрави!! Да не ви се случват никога повече такива инфарктни състояния!! А и ти каквато си емоционална... не ми се мисли как преживяваш!!

Вижте нещо емоционално..(поне за мен де)... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=528807.0
Ради, просълзих се и аз. Надали има някой... притежател на човешко сърце, който да не се трогне...

Коте,благодаря за новата тема и анкеттата !  Hug Казах ли ти ,че си страхотна на аватар?  Hug
Благодаря и аз. Горд собственик съм на някои от нещата, без въобще да Флизат в употреба. Един дъждобран се опитвам да ползвам, но и това не ми се удава, щото малкия дзверко не го трае. Вещиците и суочовете ми оплетоха езика и на мен.

Ел, честит ти нЕгатив! Не се депресирай заради времето! Една люта зима на мечешката кожа с/у еленските рога край камината, на свинско и винско, не е никак лошо прекарване на времето. А Яско щом си пада по татко му, глеЙ да се скатаваш по-честичко с туй извинение. Twisted Evil

Танче, поуспокоила си се гледам! Упс, съжалявам за твоята приятелка! Нека почива в мир, а ти вечно да я помниш изпълнена с живот! Weary

Стеле, линк, линк, линк! newsm18 Пък ти Оди ги съди!

Пухич, е*ати наглото същество е твойта свек*рва!! #Cussing out Не е истина -- човек да се чуди къде да се дене и да не иска да се прибира в собствената си къща!! Това е толкова недопустимо! #2gunfire Надали ще ти е комфи да ти се върти из куФнята, ама що не я паркираш да готви и мие чинии? Поне опитай, да видиш сеир...

Готина е идеята на Далчето. Че ако туриш стрихнин, Сиянка ще трябва да остане без мама за дълго време... Иначе предполагам, че идеята ти се върти из главата.

Никич, признах те (за пореден път)! Аз съм силната, викаш, да, бе, да -- как не!! Свекър ти ше го туриш на мЕсто, пък после ще се смеем всички дружно. Аре чакам снимки и аз.

Рали, и на теб не ти е леко, посетила си около 3 свекърви за 1 ден. Twisted Evil Мисля, че точно с игнор мож ги постави на място, иначе само си Абиш нервите.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 10:28 от Мяуче

# 89
  • София
Така, санитарните възли са чисти, поне ако го хване нещо свекъра, ще знаем, че със сигурност е от готвенето ми, не от лоша хигиена.  hahaha Laughing Mr. Green

Рали, посмях се на твоите преживелици, много цветно си го описала!  Laughing Поздрави за добрите мерки на Йо!
Поне се дрънкат само с теб, докато моята винаги намира кусури на децата ми, което ме докарва до ярост - например за Максуел - "очите са му много жълти" /ми кви да са на няколко-дневно бебе със жълтеница/, "плешив е" и "главата му е крива", което както се сещате, ме взриви.  Rage Въпреки, че никога не съм имала претенции, че децата са ми красиви, симетрични и пропорционални - все пак смятам, че е крайно неумесно да го констатираш пред току-що родила жена.

Неви, моите и двамата търпят дъждобрана /то и къде ще ходят - мятам го и не ги питам/ - Макси му е интересно да го пипа.
А на теб горещо ти препоръчвам да си вземете сушилня - едно, че проблема с прането вече просто не е проблем и второ, че от филтъра /той е на вратата и се чисти след всеки цикъл/ вадя по една топка власинки и космаци - специално за власинките - ми това нещо го дишаме на практика.  Rolling Eyes Ей сега и аз имам две перални, ще ги натъпча наведнъж в сушилнята и след 2 часа ще са по шкафовете.  Peace

Мяу, заради коя от двете не спа?  Twisted Evil  Hug Да не е снахичката?

Аз докът се натутам и той човека си заспал. ми ще го изчакам да се наспи, то се видя.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт