FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
абе вие тука го обарнахте на бит пазар.Големи разправии големи спорове.Искаше ми се да не вземам отношение,но немога да си малча, когато виждам  колко несправедливи сте с bialk.Не мислиа че вреди по ниакакав начин,даже напротив-помага на всички онези които не се правиат на толкова целомадрени да си добиват всичко с пот на челото едва ли не...Не умаловажавам труда на всички момичета допринесли за развитието на темата.Аз сащо многократно сам се вазползвала от помоща им и сам признателна затова.В сащото време обаче bialk,които разбуни духовете има не по-малак принос за напредването в играта,на много хора като мен-запалени играчи,с желание за напредак,но ограничено свободно време.Неговите напатствиа биаха изклиучително ценни за мен и искам от сарце да му благодариа и да му кажа да не обраща внимание на злобата,коиато се сипе срещу него.Даите да не мерим с двоен аршин-фалшиви акаунти може-линкове за 200 кеш и т.н.сащо,а бот не...Защо пук не,ако те кефи.Всеки има право на личен избор и както многократно се спомена форума е достапна за всекиго териториа и всеки има право на глас,а това че ниакои се вазмущават и сардиат ,като малки деца е наи-малкото неуместно и нелепо.нека всеки играе,както иска без да налага своето виждане на другите.Смисала все пак е да се забавлиаваме а не да празнословим кое е редно и кое не е...И молиа чувстваите се свободни да се заиаждате колкото искате за граматически неиздаржаниа ми постинг.Сори не сам ви на интелектуалното ниво да пиша грамотно на кирилица...каквото сварши кредора това е...

# 181
Честита годишнина и от мен! И аз имам повод да почерпя   party023  остарях  Sad
Сори за спама.

# 182
...Защо пук не,ако те кефи....

Извинявай, ама не мога да спра да се хиля, този пост е уникален...умопомрачителен...  bouquet

# 183
...Защо пук не,ако те кефи....

Извинявай, ама не мога да спра да се хиля, този пост е уникален...умопомрачителен...  bouquet

Hands Clap  AБСОЛИУТНО  hahaha

П.С. - сори за спама  Blush

Лъки82, а защо не пробваш да пишеш с тези клавиши, пък да видиш дали ще се получи

Подредба на буквите на кирилица спрямо латинските букви на клавиатурата

ФОНЕТИЧНА ПОДРЕДБА

А - A
Б - B
В - W
Г - G
Д - D
Е - E
Ж - V
З - Z
И - I
Й - J
К - K
Л - L
М - M
Н - N
О - O
П - P
Р - R
С - S
Т - T
У - U
Ф - F
Х - H
Ц - C
Ч - `~
Ш - [
Щ - ]
Ъ - Y
Ь - X
Ю - \
Я - Q

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 00:42 от viara_ara

# 184
Хили се бе душко,защо пук не,ако те кефи-хили се,нема лошо...не претендирам за интелект и грамотност,може и да сам леко забавна,а може и да сам по-руса,отколкото триабва,важното е че пет пари на давам,дали ми е умопомрачителен поста,дали е простоват,или каквото и да е...казах си мнението и това е... ЗАЩО ПУК НЕ...хаха...Може тоиа лаф да е хита на сезона:)Лека вечер на всички:)

# 185
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes
Алегра, честит рожден ден!!!   bouquet Много щастие ти пожелавам!

И аз не мога да спра да се хиля на съответния постинг  Laughing Определено не се правя на целомадрена, каквото и да означава това  Wink
Кредорът си е кредор, но дума умаловажавам няма  Mr. Green Използвай опцията проверка на правописа преди да публикуваш. Така ще има вероятност някой да те разбере  Peace

bialk, ако съм те разбрала погрешно, моля да ме извиниш!

Между другото днес в една от допълнителните ми ферми ми даде съобщение за лимитирана промоция Кеш срещу ФбК. Цъкнах на нея, 4-те кеш си бяха 11 кредита (вместо обещаните 10), но пък получих бонус тосканска крава.

# 186
абе вие тука го обарнахте на бит пазар.Големи разправии големи спорове.Искаше ми се да не вземам отношение,но немога да си малча, когато виждам  колко несправедливи сте с bialk.Не мислиа че вреди по ниакакав начин,даже напротив-помага на всички онези които не се правиат на толкова целомадрени да си добиват всичко с пот на челото едва ли не...Не умаловажавам труда на всички момичета допринесли за развитието на темата.Аз сащо многократно сам се вазползвала от помоща им и сам признателна затова.В сащото време обаче bialk,които разбуни духовете има не по-малак принос за напредването в играта,на много хора като мен-запалени играчи,с желание за напредак,но ограничено свободно време.Неговите напатствиа биаха изклиучително ценни за мен и искам от сарце да му благодариа и да му кажа да не обраща внимание на злобата,коиато се сипе срещу него.Даите да не мерим с двоен аршин-фалшиви акаунти може-линкове за 200 кеш и т.н.сащо,а бот не...Защо пук не,ако те кефи.Всеки има право на личен избор и както многократно се спомена форума е достапна за всекиго териториа и всеки има право на глас,а това че ниакои се вазмущават и сардиат ,като малки деца е наи-малкото неуместно и нелепо.нека всеки играе,както иска без да налага своето виждане на другите.Смисала все пак е да се забавлиаваме а не да празнословим кое е редно и кое не е...И молиа чувстваите се свободни да се заиаждате колкото искате за граматически неиздаржаниа ми постинг.Сори не сам ви на интелектуалното ниво да пиша грамотно на кирилица...каквото сварши кредора това е...

Напълно съм съгласна с мнението ти мила!С грешки - без грешки,смешно - тъжно,това е истината!От теб прочетох най-вярното мнение по въпроса, за или против ботовете! Peace Защо пУк  Joy , щото ме кефи!

# 187
  • London

Напълно съм съгласна с мнението ти мила!С грешки - без грешки,смешно - тъжно,това е истината!От теб прочетох най-вярното мнение по въпроса, за или против ботовете! Peace Защо пУк  Joy , щото ме кефи!

Ох тук не в пясъчник както казва Трейси ами направо скачане на ластик! Shocked

Не ми се иска да правя някакви заключения ама  нещо много нови юзери с еднакво мнение изпълзяха от някъде. ooooh!
Да помоля не съм идиот, но такова включване на нови които не могат две думи на кръст да напишат , но пък знаят какво е КРЕДОР за мен лично е смешно.
Аз пък мога да викна в подкрепа и съседката по етаж и ще стане "ако не ми вярваш на мен, питай Перо". smile3502

П.П.
Алегра честито и от мен.  bouquet

# 188
  • UK
Нали знаете, на неграмотна форумка - Кредора й е виновен. Никога не съм успявала да видя логиката на това, да обвиняват нещастния Кредор за крещящата си, безумна неграмотност някои хора. Ако някой не знае, ще реши, че това е егати ужасната програма. "Ниама самнение".

# 189

Напълно съм съгласна с мнението ти мила!С грешки - без грешки,смешно - тъжно,това е истината!От теб прочетох най-вярното мнение по въпроса, за или против ботовете! Peace Защо пУк  Joy , щото ме кефи!

Ох тук не в пясъчник както казва Трейси ами направо скачане на ластик! Shocked

Не ми се иска да правя някакви заключения ама  нещо много нови юзери с еднакво мнение изпълзяха от някъде. ooooh!
Да помоля не съм идиот, но такова включване на нови които не могат две думи на кръст да напишат , но пък знаят какво е КРЕДОР за мен лично е смешно.
Аз пък мога да викна в подкрепа и съседката по етаж и ще стане "ако не ми вярваш на мен, питай Перо". smile3502

П.П.
Алегра честито и от мен.  bouquet

Прегледах датата на регистрация на "новите юзери" и се оказа, че са от преди година. При това положение струва ми се съвсем естествено да знаят какво е Кредор - по всичко изглежда и друг път са изпитвали последствията от неправилната му употреба. Не е по-темата, но всъщност някой може ли да ми каже коя е причината да не се отчита броя мнения. Имам чувството, че съм писал тук цяла вечност, а броят на публикациите се е закотвил на 1 и не мърда.

# 190
  • UK
В някой подфоруми постнато мнение не се отчита, тук например, в Клюкарника - в повечето "общообразователни" - в "специализираните", като Искам Бебе, Кърмене и тн всичко се отчита.

# 191
  • London
bialk ,
ма моля те ... сигурна съм, че ме разбра какво исках да кажа, нали?
В другата тема момичетата и момчетата се чудят, защо линковете са разграбени.

И да ти кажа, че преди сегашния ми подпис имах един който е мое верую "Не се обяснявай, затъваш!!!"  bouquet

# 192
Запис, да не загубя темата!  Peace

# 193
Запис, да не загубя темата!  Peace

Запис и аз Peace
Взимам пуканките и идвам Mr. Green

# 194
Мисля (макар според някои,това да не ми е присъщо) ,че казармата вече я премахнаха,но явно сте решили тук да си спретнем нова."Старите" се обединяват срещу новодошлите и демонстрират колко силни са.Защо възприемате различните от вашите мненя "на нож"?В други мои постове,също написани неграмотно никой не се възмущаваше толкова.Имаше само леки забележки и съветчета,как да се справям с кирилицата.Да,обаче това беше,когато исках помощ от старите форумци,преди изобщо да се развихрят страстите за или против бота.Сега,когато изказах мнение различно от това на играчите за пример,станах крещящо,безумно неграмотна.Дали пък,ако бях оплюла биалк , сигурно нямаше да ви направи чак такова впечатление ужасната ми неграмотност.Хайде сега, кажете кое ви дразни повече -мнението,или граматиката,на тази изпълзяла отнякъде нова юзерка?Апропо следя темата от първата до настоящата страница и това че не сам се изявявала с полезни съвети и мненя,не ме прави новодошла неблагодарница,която не е наясно със заслугите на определени форумци.Въздържала сам се да пиша,не защото съм нямала какво да кажа,а защото взимах предвид неумението ми да пиша на кирилица и неисках да го натрапвам на другите.Всички неща които се изписаха на предните страници,ме накараха да си изкажа мнението,защото мислех че е по-съществено какво,а не как съм го написала.Няма нужда да спамя повече,пак ще си чета тихо и кротко и ако нещо ме провокира силно пак ще изпълзя да ви засипя с крещящата  си неграмотност.Защо пУк не,ако ме кефи...Ако този път ми се е получило по-грамотно,може да се захванете с пунктуацята. И там със сигурност нещо куца...Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 09:42 от lucky82

Общи условия

Активация на акаунт