FarmVille - 34 тема

• 34 854
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз за правописа или пунктуацията няма да се заяждам, то така или иначе тръгна като добронамерена закачка с израза ...Защо пук не,ако те кефи...., който, да си призная, ми звучи сладко  Grinning

Обаче за това не мога да се съглася.

много хора като мен-запалени играчи,с желание за напредак,но ограничено свободно време.

Ми като ви е ограничено времето, играйте така, че да го използвате пълноценно. Това с ботовете не е игра, а постиженията не са постижения, или поне не ваши, а на ботовете. Колко лично твои постижения имаш в играта, и изпитваш ли лично удовлетворение от табелките, лентичките и различните благинки, които имаш единствено благодарение на някой бот или друга програмка? Как може някой, който оставя някаква програма да играе вместо него, да се нарича "запален играч"?

# 196
bialk ,
ма моля те ... сигурна съм, че ме разбра какво исках да кажа, нали?
В другата тема момичетата и момчетата се чудят, защо линковете са разграбени.

И да ти кажа, че преди сегашния ми подпис имах един който е мое верую "Не се обяснявай, затъваш!!!"  bouquet

Не можах да разбера намека с разграбването на линковете. Ако става дума за rainboweggs@abv.bg - това е фалшива фермичка с над 30 съседи. Пращам винаги пресни линкове /на порции/ без да се съобразявам кой е на линия и кой не е. Линковете на яйцата издържат само 3 клика, така че нормално е да се разграбват на секундата ако по същото време има 3 съседа онлайн в темата.

# 197
Жаррита мила,изпитвам голямо задоволсто и удовлетворение след всяко постижение,защото ползвам бота от 4-5 дни,за да натрупам малко кеш в една фалшива ферма.В основната го пуснах точно два пати да заварти конете за да събера пари да си разширя винарната.Линчувайте ме за този голям фермерски грях.Личните ми постижения са доста и съм доволна макар да ми е струвало часове висене на рефреша за да хвана нещо и заспиване над лаптопа докато цаъкам с мишката за да засея.Ако всички благинки ми ги даваше бота със сигурност щях да съм доста по-нагоре от 72-ро ниво.Съжалявам,че го нямаше биалк да ме стветне за бота по-рано,когато правех ферми като луда за да натрупам пари и да мога да пратя неща на фермера от Америка, та да получа кодове и да докопам заветните 200 кеш.Определено щеше да ми е супер лесно и да не ми се налага да будувам по цели нощи.Така че смятам че не е толкова зле да се ползва бот,който както прецени.То аз не му и разбирам много,но пак съм си доволна от тази програмка още веднъж благодаря на биалк.

# 198
Колко лично твои постижения имаш в играта, и изпитваш ли лично удовлетворение от табелките, лентичките и различните благинки, които имаш единствено благодарение на някой бот или друга програмка? Как може някой, който оставя някаква програма да играе вместо него, да се нарича "запален играч"?

Аз пък познавам наистина запалени играчи с по 10 фермички, най-слабата от които на 150 ниво, всичките с по над 20 000 кеш, склад, пълен на максимум с всевъзможни сгради и декорации. И всичко това благодарение на бота. Това не е само запаленост, а вманияченост.

Всеки избира начина си на игра. На мен експериментирането ми доставя удоволствие, но други предпочитат традиционния начин. Всички сме запалени щом играем и висим в тази тема. Това е общото между нас Simple Smile

# 199
  • Bapнa
В този ред на мисли, няма ли да има пак някой линк за 200 кеш  Thinking

# 200
Абе хора ама вие въобще не четете. Не става въпрос ЗА и ПРОТИВ Бота. А за това че не е хубаво да се агитира, обижда и т.н.
 bialk ти може да смяташ, че не обиждаш, но е факт че обиди доста хора тук, като се опита да ги обедиш колко е глупаво че играят без бот. За това стана проблема. Дано ме разберете правилно моля ви спрете на тази тема (нямам предвид да спрете да говорите за ботове) вече- кой прав кой крив да си остане назад и да почнем без заяждания и глупави забележки  Peace

lucky82 относно твоя пост , само ще кажа че аз също ползвам кредор, но нямам толкова правописни грешки  Tired, колкото до казармата не си права.

# 201
bialk такива неща пускай в тази тема, другата е само за линкове  Peace

http://www.fvnation.com/?page_id=280

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 11:20 от Slavaa

# 202
В един от сайтовете за играта прочетох следното заглавие:  The Wall Street Journal Report “Zynga transmits personal information about a user’s friends to outside companies”. Тази сутрин като влязох в играта дори ми поискаха достъп до възраст, пол и още нещо. Стори ми се нахално и дори им спрях достъпа до имейл-а. На някой друг изкочи ли му прозореца в който си искат допълнителен достъп?

# 203
bialk ти може да смяташ, че не обиждаш, но е факт че обиди доста хора тук, като се опита да ги обедиш колко е глупаво че играят без бот.

Съжалявам ако съм обидил някого Sad Целта ми не е била да покажа колко е глупаво без бот, а да разбуля някои митове относно farmvillebot. Когато започнах да играя тази игра и аз бях изключително предубеден по отношение на този софтуер. Не знам колко от посетителите тук са го правили, но аз съм наливал истински пари във фермата. Правех разширенията в първата си ферма с кеш, закупен чрез Paypal. Бях на косъм да закупя farmvillesecrets. Имах желанието да напредна колкото се може по-бързо. Никой не ми помагаше. Всеки искаше пари за тази цел, като цитирания сайт по-горе. След определено време обаче открих форума на бота и разбрах, че това със забранените ферми и закрити акаунти на ползващите бот е пълен мит. Мит, който се разпространява от сайтове като фармвилсикрътс за да могат да печелят като си продават тъпите ръководства и "тайни" за играта. Този мит се разбули окончателно след като от Зинга възстановиха достъпа ми до заключената ферма /заключена по моя очевадна хакерска намеса/. Разбрах, че това е само една игра. Игра, в която не си заслужава да наливаш пари и нерви. Игра за удоволствие. Не за съревнование и конкуриране.

Помогни на себе си и на останалите. Това е моето послание.

# 204
Отговарям тук на въпрос, изпратен ми на лични, понеже като се опитах да отговоря не се получи - запълнен лимит на пощенска кутия.

Въпросът е - Може ли да се заработва кеш с бота?

В момента кеш в основната ферма се печели много трудно с бота. Да не кажа невъзможно. Трябва да събереш и отвориш 1000 мистъри яйца /от златни нагоре/ за да се сдобиеш с 1-2 ФВ доларчета. Както и с минаване на нивата - до 100-тно ниво се дават по 1 кеш на ниво, след това - sorry. Промоциите с 2-3 кеша са друг източник на кеш в основната ферма, но те са изключително редки.

По-лесно е да си отвориш фалшива ферма да натрупаш малко кеш с бота като качиш няколко нива и да си пратиш някоя декорация от фалшивата в основната ферма.  

# 205
bialk имам едно въпросче, не е ли възможно да направиш едид блог или нещо подобно, в който да напишеш всичко което знаеш по въпроса за ботовете и тук да се сложи линк към него. Така няма през една две страници да се дъвка едно и също. Точно за такива неща беше уводната страница  Peace

# 206
Ами аз уж спретнах нещичко за ботовете в моя форум /Форума на Корница/, пуснах и линк тук, ама той не се посещава особено много. Затова предпочитам да си пиша тук - отговарям на лични, и оставям мнения. Надявам се да съм бил полезен.

# 207
Slavaa момчето цял сайт и форум има, но там явно я няма популярността Simple Smile

# 208
Slavaa момчето цял сайт и форум има, но там явно я няма популярността Simple Smile

Не е това, за което намекваш. Не ми трябва популярност. А и AdSensе вече не е това, което беше. Дори ми стана неудобно, че споменах за форума. Направих го във връзка с предложението на Slavaa. По-същата логика аз пък мога да помисля, че се прави опит да бъда разкаран. Но и това не е истина Peace

ПС - Ако имах подобни намерения, най-лесно бих ги реализирал с линковете за шарени яйца, но както виждате аз ги публикувам тук.

# 209
  • София
Сайтът е много хубав, а популярността е относително понятие, важното е да се харесва на хората, които го посещават.

Общи условия

Активация на акаунт