FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Виена
Отрицателният баланс,може да се оправи и по друг начин...Аз писах и на съпорта на Зинга,но и във форума на бота.С пугинг fvManager
беше.Сега ще погледна,и ще напиша какво точно се правеше...
Отваряш си плугинг fvManager,Purchase,намираш фазана,който струва 2 млн. и пишеш 100 например...Buy Animals,To Do и на следващия цикъл би трябвало всичко да е наред.Поне на мен това ми помогна.
P.S.Преди да направиш всичко това,обаче трябва да си разчистиш долния ляв ъгъл във фермата.Направи си повече място,защото бота ще купи 100 фазана.

Е, хубаво де ... сега на една потребителка се опитвам да й махна отрицателния баланс, но е само 15 ниво и не могат да се купят фазани ... и кво да купувам, то и място няма Simple Smile Какво, купувам 10 барн-а и колкото мога да събера сгради там и да й дигна нивата ....
Въпросната потребителка да си даде съгласието ?
Ами...Не знам  baby_neutral.Аз съм доста над 15то ниво  Rolling Eyes.Споделих какво ме посъветваха.Не съм толкова на "ти" с бота.

# 646
Преди малко направих грешката да спра бота преди да беше завършил цикъла и ми изчезнаха вилата, шарената къща и още 2 къщи #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ще си купиш нови, споко. Ама не четете, не четете и после ботът е виновен...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534015.msg16664173#msg16664173
Не съм казал, че не чета...просто компютъра заби и трябваше да го рестартирам...

# 647
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=&cat=f … 330036a960659b01b$$ccF(NVSZ32kAP)-UzNKZxQ)k!tL,MNNRM5Byhuf6vqhE-cHuR40mG,sggCL&next=reward.php%3FfrHost%3D100001476412568%26frId%3D1d51d320beaef122a13b8cdd97fe592b%26frType%3DFoalFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
ето едино малко диво мустангче ,дано успее някой да го вземе  Praynig

# 648
Ъъъъ, нещо спря да ми зарежда от "подаръците" на bialk.Дали грешката е в моя телевизор....или ги спряха...

редакция- оправи се.

# 649
# 650
Ъъъъ, нещо спря да ми зарежда от "подаръците" на bialk.Дали грешката е в моя телевизор....или ги спряха...

редакция- оправи се.

Работят - поне аз от няколко часа грабя с пълна сила Laughing

# 651

редакция- оправи се.

Работят - поне аз от няколко часа грабя с пълна сила Laughing
Аз си взех само 10 кутии, 15 берачки за животни и 20 за дървета и ми писна да рефрешвам, пък и ГЮ ще ми напълни кутията и без това. Grinning

# 652
Взех си фертилизатори - много, много благодаря!

Искам да се оплача от съседи, които не връщат труфели, а играят!  #Cussing out  не са от тук, но ме дразнят и ако се повтори ще ги разкарам... не е честно според мен!

# 653
Искам да се оплача от съседи, които не връщат труфели, а играят!  #Cussing out  не са от тук, но ме дразнят и ако се повтори ще ги разкарам... не е честно според мен!

Да, гадничко е. И на мен ми се случва да пускам, даже по два-три линка на стената на някой, а после...  Tired

# 654
Къде да погледна за новите неща от кутийте?

# 655

http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/10/27/Нова-мистериозна-иг … с-нови-награди-4/
Аз успях да ги взема в другите ферми (чрез линкове естествено)

# 656

http://www.telme-bg.com/wordpress/2010/10/27/Нова-мистериозна-иг … с-нови-награди-4/
Аз успях да ги взема в другите ферми (чрез линкове естествено)

Мерси, marto.
Нещо не ми харесват тези хелуински работи, ще чакам нещо друго Tired

# 657
Искам да се оплача от съседи, които не връщат труфели, а играят!  #Cussing out  не са от тук, но ме дразнят и ако се повтори ще ги разкарам... не е честно според мен!

Да, гадничко е. И на мен ми се случва да пускам, даже по два-три линка на стената на някой, а после...  Tired

благодаря  Hug за тези две хубавици дето им се ядосах днес .... си мисля, че или са неграмотни или егоистки...

# 658
  • Bapнa
Или им забива шерването на трюфела и след няколко минути чакане натискат червеното хиксче  Whistling  Mr. Green

# 659
На мен ми е изскачал прозорец "не може да се публикува на стената на потребителя" при хора, които са запалени играчи. Днес на два пъти прозорецът за връщане на трюфел не се доотвори. И прочие. Не бързай да ги разкарваш. Аз на ден шервам поне по 5 златни трюфела, и само два пъти са ми връщали...

Общи условия

Активация на акаунт