FarmVille - 34 тема

• 34 853
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, искам да попитам запознатите, ако играя мистериозната игра от фалшив профил, спечеленото мога ли да го изпратя на истинския профил....или няма начин ?  Thinking

# 661
На мен ми е изскачал прозорец "не може да се публикува на стената на потребителя" при хора, които са запалени играчи. Днес на два пъти прозорецът за връщане на трюфел не се доотвори. И прочие. Не бързай да ги разкарваш. Аз на ден шервам поне по 5 златни трюфела, и само два пъти са ми връщали...

няма ... сега обяснявам на едното маце за какво иде реч  Laughing

# 662
Благодаря на вси4ки които откликнаха на молбата ми за съседи   bouquet

# 663
Аз си взех само 10 кутии, 15 берачки за животни и 20 за дървета и ми писна да рефрешвам, пък и ГЮ ще ми напълни кутията и без това. Grinning
За любителите на лесното: просто си пускам РЕЛОАДЕРА на 5 сек - не е нужно да цъкам  Laughing

# 664
Добре де, какво става пак с тоя Фейс? Никакви приложения не се отварят #Cussing out

# 665
Линка за Delivery все още работи  Shocked
Забелязах нещо странно - ВСИЧКИ подаръци, които приемам мога да ги приема по 2-3 пъти Shocked

# 666
Ново костюмче има. Както и утре може да се пазарува за последно за Хелоуин. А и между другото- нещата от промоцията на макдоналдс вече струват.....0 пари. Който взел-взел.

# 667
  • София
На мен ми е изскачал прозорец "не може да се публикува на стената на потребителя" при хора, които са запалени играчи. Днес на два пъти прозорецът за връщане на трюфел не се доотвори. И прочие. Не бързай да ги разкарваш. Аз на ден шервам поне по 5 златни трюфела, и само два пъти са ми връщали...

Винаги връщам, никакви технически проблеми досега не съм имала, но никога не съм получавала златни трюфели  Sad
На мен само кафяви, и от време на време черни ми пращат, за съжаление. А хората, при които пише, че не може да се публикува на стената, са си забранили публикациите - дали нарочно, или без да искат, не знам, прекалено са много, за да ги питам всичките.

Някой да знае, дали са увеличили лимита на подаръците? Че всеки път, когато някой кликне на пълната ми хранилка, храната отива в кутията с подаръците, а тя е достатъчно препълнена и без това, не ми се иска да почна да губя нещата, които пазя.

# 668
  • Бургас
Линка за Delivery все още работи  Shocked

При мен работят всичките Peace
А  деливъри кутиите отново отварят всичко друго, но не и това, което ти трябва Close На единия акаунт си пратих сигурно 100 кутии, от които само около 20 ми даде материали, другите бяха лопати и части Tired 

# 669
Ново цвете...скоро

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 08:59 от rostan

# 670
  • London

Eх сега да пуснат да се прехвърлят и разни други работи по фермите и съседите ехееееееее. Crazy

Чакам да си метна мафиотската машина и пръстена ... ех мечтииии.

И между другото този индивид в ляво ама много ми прилича на една крава от Картуун дето ходи на два крака и вимето и е напред (не знам как се казва този шедьовър) и онази кокошка със зъбите дето е.

# 671
здравейте,исках да ви попита дали знаете нещо дали ще се пуска за засаждане във фермата,защото аз съм запълнила всичко-днес запълвам и последното и вече няма да има какво да засаждам.... Sad  newsm78

# 672
здравейте,исках да ви попита дали знаете нещо дали ще се пуска за засаждане във фермата,защото аз съм запълнила всичко-днес запълвам и последното и вече няма да има какво да засаждам.... Sad  newsm78
Ми.... как да го кажа. Точно един пост преди твоя съм писал, че скоро ще пускат ново цвете за засаждане. Друго засега няма в базата. Картинки сигурно има, но реално в базата няма друго ново.

П.П. А и градината е почти готова. Сигурно другата седмица ще я пуснат и нея.

(първо тука сте го видяли)   Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:34 от rostan

# 673

И между другото този индивид в ляво ама много ми прилича на една крава от Картуун дето ходи на два крака и вимето и е напред (не знам как се казва този шедьовър) и онази кокошка със зъбите дето е.

Ха ха ха прилича вярно е! Крава и пиле се казва детското и го рисува Румен Петков ( Чоко и Боко ).

# 674
Как да стигнем до 100-тнo ниво, респективно да заработим 100 FV  … а 5 /пет!/ минути

ПС - Методът може да се използва и в основната ферма за супер бързо качване на нива, както и за презапасяване с гориво /при колекция С001/ в комбинация с GiftBox /Enable Fuel = On/.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 12:02 от bialk

Общи условия

Активация на акаунт