След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 148 (7)

• 30 989
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, поздравявам и всички останали рожденници! Бъдете щастливи с близките си хора!

# 46
  • В центъра на България
Asha, безкрайни благодарности за новата тема. newsm51

Планет, клипа е приказен.

Момичета, невероятни сте. Благодаря.

Искам да споделя, че две седмици няма да имам възможност да ползвам компютър. Моля, някоя от вас да сложи новите серии на Bitmeyen Şarkı.

Мишел, прости ми че без твое разрешение ще сложа поста ти от предната тема, но това което казваш за качеството
на сериите е напълно вярно. Който иска може да ползва от там да гледа и новите, разбира се ако никой не се наеме да ги сложи.
Все пак знам, че всички сте ангажирани и с други задължения и може да ви липсва физическо време и за това.

Ние със Севи взимаме сериите от тук, картината и звука са кристални.
http://diziport.com/bitmeyen_sarki-izle

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 20:42 от bab4i

# 47
  • Варна
      МАЙДРИЙМ, МИЛА Hug

ТОЗИ ОТГОВОР БЕШЕ ЗА ТЕБ, А БЕЗ ДА ИСКАМ СЪМ ИЗТРИЛА ТОЧНО ТВОЯ НИК! Embarassed

Въобще, проблемите ми продължават и с Нета и с лаптопа!  Weary
      Но аз продължавам да се боря!  Naughty

ДАНАЙЯ, МАРИ-НК!  Hug Hug Hug
     Радвам се, ако съм успяла да ви предам моята емоция!  

ДАНАЙЯ вземам част от твой пост :
     "Яман е сбъдната мечта за Фери. Още по символично беше запознанството им- Тя се дави и в този трагичен миг среща едновременно Яман и  Нейния Яшар. За Фери  твърде голям залог - всичко което си е мечтала е открила ,но е застрашена !"  

Точно заради това очаквам Фери да се бори за любовта си, но не мисля, че тя ще надигне глава още с идването си в този дом. Предполагам, че ще даде време на новото си семейство да я опознае и приеме. Да - отношението на всички към нея е лошо. Но  досега да не е било различно? Тя е била харесвана и обожавана само в бара. А зад гърба й, и на улицата  всички са шушукали. И  тя затова иска да избяга от този живот. И е наясно, че няма да е лесно. Още мнооого обиди ще трябва да преглътне. И само двамата с Яман могат заедно да го преодолеят.
     Затова гласувах, че ще търпи заради Яман!
     Знам че действието в сериала е много динамично и винаги в края на епизода има неочакван обрат - но не бих искала толкова бързо да се предадат. Не очаквам най-голямата тайна на Ферайе да излезе толкова бързо. А не мога да предположа  какво трябва да се случи, за да се разделят толкова бързо! Значи сценаристите отново ще ни държат в напрежение.  newsm78

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 21:19 от Planet

# 48
              Радвам се, ако съм успяла да ви предам моята емоция!           

Планет, какво тук значи някакъв си ник?! Важна е емоцията и посланията! Прекрасно е! Сигурна съм, че ще откриваш нови красиви песни, а заедно ще дочакаме нови вълнуващи моменти, които ще претворяваш във вълшебни клипове! Hug

# 49
СВЕТЛЕ, здраве и спокойни старини на баща ти!
Весел празник!

# 50
  • В центъра на България

Ünlüler güzellik testini geçemedi
iPhone'un yeni matrak uygulaması "Çirkin-Ölçer" kimseyi beğenmedi; dünya güzelini bile!
17 Ekim 2010 Pazar, 15:48:11

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/562149-unluler-guze … -testini-gecemedi

# 51
bab4i, ще чакаме с нетърпение твоето завръщане, миличка! Hug
Колажът ти е много нежен!  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 20:58 от Mydream

# 52
  • Варна
     МАЙДРИЙМ, за първи път използвам турска песен в мой клип!  Embarassed

Но още като я чух  ме завладя!  Laughing И без да знам езика - разбрах смисъла й !  Laughing
     Чух вълшебните думички! И вече знаех, че ще направя клип с тази песен!
     Обикновено така ме спохожда музата! Дано да чуя и други толкова красиви песни!
     Защото емоцията, която ме завладява е невероятна!

# 53
    МАЙДРИЙМ, за първи път използвам турска песен в мой клип!  Embarassed

Но още като я чух  ме завладя!  Laughing И без да знам езика - разбрах смисъла й !  Laughing
     Чух вълшебните думички! И вече знаех, че ще направя клип с тази песен!
     Обикновено така ме спохожда музата! Дано да чуя и други толкова красиви песни!
     Защото емоцията, която ме завладява е невероятна!

Планет, аз не разбирам много от поезия, но има турски думи, които са натоварени с много красота и ми харесват като звучене: гюнеш, дениз, ялдъз, мелек и т. н. Всъщност преди "1001 нощ" не съм знаела, по-точно не съм се докосвала до смислеността на турските песни. Слушала съм няколко на Таркан. Но те нямат нищо общо с тези, които аз харесвам. Но тази песен, която ти си използвала, като че ли е написана за Ферайе и Яман, затова  и си е чакала епизода. Но важно е идеята, музата  и уменията да твориш.  Снимките, с които започваш и завършваш слагат невероятна рамка на твоята идея. Красивата, романтична връзка с мъжът на мечтите завърши с красива сватба. А за после не ми се мисли. Но нали и в "1001 нощ" се казва "след нощта настъпва ден".

# 54
Бабчи,благодаря за прекрасния колаж и за новините!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Ще те очакваме !! Hug

# 55
Мари,
Честит рожден ден!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.  Hug Hug

# 56
Планет,аз също като чуя хубава песен, възкликвам.
Но ти и всички,които правите клипове,веднага напасвате
текст, музика,подбирате точните моменти от филма,за да
бъде емоцията пълна.Не четкам никого, но който може,
си го може. А на мен прозаика,не ми остава нищо друго,
освен да ви се кефя и адмирирам. Hug Hug Hug

# 57
За анкетата гласувах ,че заради Яман Ферайе ще изтърпи всичко.Повечето от мислите  ги написах в предишния си пост,без да съм гласувала-така се получи. Laughing
И аз като Жането се надявам,че в един момент нещата ще се променят към по-добро-просто трябва в един момент и това  да се случи.
Към хората,които се надявам  първоначално да я подкрепят,Дилара и Мелек прибавям и   сигурното  приятелско рамо на Кара-този човек каза,че винаги може да разчитат на него.Какво ще се случи след разговора със Захиде,не знам,но дано да е за добро.Малко вероятно,но се надявам.Когато ,както казва Ферайе"стигнеш до края",понякога се случват и неочаквани неща.Ще видим..
Радвам се,че Перихан я има.Наистина,в този момент  тя не може да помогне на Ферайе,но е хубаво да знаеш,че наблизо  имаш приятел,който наистина е загрижен за теб.Интересно ми е как ще се развие и нейния живот в сериала.Какво ли са й отредили?

# 58
  • Варна

БАБЧИ     ПРЕКРАСНА РОЗОВА ЕМОЦИЯ!  БЛАГОДАРЯ ТИ!       newsm51

Малко съм объркана от превода на чичко Гугъл по повод статията.
     Като грозници ли ги определят ?  newsm78

# 59
Фреш,мисля си че нещата ще се оправят, защото Яман, този достоен човек, нали е възпитаван
в това семейство, от тази майка.В един от постовете си Жупетров беше казала, че характера е
постоянна величина.Но върху  основите може да се надгражда.Не напразно казват:
,,Липсват му първите 7 год,,.Затова съм обнадеждена, дано не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт