След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 148 (7)

• 32 364
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Д О Б Ъ Р  Д Е Н   И  Л Е К А   С Е Д М И Ц А   Н А   В С И Ч К И !!!  bouquet  bouquet  bouquet

П.П.  Да се похваля Blush Blush С  най-подробни инструкции А Н И от далечно  ЧИКАГО ми помогна да се науча да свалям кадри от клип,което
        за мен беше отдавна мерак да се науча  Rolling Eyes,за което и БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!!!

Ето от моите опити #Crazy Joy

Керем е наясно,защо Онур е бесен #Crazy

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 12:11 от krasminikif

# 601
ГОНИ,ТВОИТЕ СНИМКИ  НИ РАДВАТ.ВИНАГИ НАМИРАШ НЕЩО НОВО.
ПРОДЪЛЖАВАЙ!
КРАСИ,БРАВО!ДЕРЗАЙ!
ГОЛЯМ КЕФ Е, КОГАТО НАУЧИШ НЕЩО НОВО.

# 602
  • София
Н А Д Е,БЛАГОДАРЯ ЗА КУРАЖА  Heart Eyes Heart Eyes

ОЩЕ НЕ МИ Е МИНАЛО ОТ СЪБОТА ВЕЧЕР И ВСЕ СИ МИСЛЯ,КАКВО ПРЕДСТОИ,А СЪБОТА Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧЕ #Crazy newsm78
НО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ  ТЕЗИ ОЧИ И ИГРАТА НА БЕРГ,НЕ,НЕ САМО ИГРА,ТЯ П Р Е Ж И В Я  ТОЗИ МОНОЛОГ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 17:49 от krasminikif

# 603
Sutra ne propustite prvi dio 'Šeherezadine delicije'!
Jedina kuharica s potpisom slavnih glumaca iz serije "1001 noć" u ponedjeljak donosi izvorna turska jela s detaljnim vodičem o gastro običajima

13:20 | 24.10.2010. | Piše: 24sata

http://www.24sata.hr/metro/sutra-ne-propustite-prvi-dio-sehereza … -delicije/196586/

# 604
Краси,радвам се за теб  bouquet

# 605
КРАСИ,ТОКУ ЩО ИЗГЛЕДАХ  НАЧАЛОТО НА ЕПИЗОДА,КОЙТО БЯХ ПРОПУСНАЛА.
ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ СПИРАТ ДА МЕ ИЗНЕНАДВАТ.
НАПРИМЕР НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА БЪРЗО ДА СЕ ОЖЕНЯТ.НЕОЧАКВАХ ДА ПРОЯВИ СМЕЛОСТ И ВЕДНАГА ДА Я ЗАВЕДЕ В ДОМА СИ КАТО ЗНАЕ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОТИВ НЕЯ,НО ИЗПОВЕДТА НА ФЕРАЙЕ НАПРАВО МЕ СМАЯ.НАЙ-МАЛКО ТАКОВА РЕШЕНИЕ СЪМ ОЧАКВАЛА,НО ТОВА Е ДОБРЕ ЗА УСПЕХА НА СЕРИАЛА.КОГАТО СЕ СЛУЧВА ТОВА, КОЕТО ОЧАКВАШ ПОСТЕПЕНО  ГУБИШ
ИНТЕРЕС.
ФЕРАЙЕ БЕШЕ НЕВЕРОЯТНА.С ПРЕКРАСНАТА СИ ИГРА МЕ НАКАРА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТЯ НАИСТИНА Е  ПРЕЖИВЯЛА ТОЗИ УЖАС.БРАВО!ХАЛИТ НЕ МОЖЕ ДА НЕ Е ГОРД СЪС СВОЯТА
СЪПРУГА.ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА РАЗБЕРА, КАКВА ЩЕ БЪДЕ РЕАКЦИЯТА НА ЯМАН.
СЕСТРАТА НА ЯМАН,НО НАЙ ВЕЧЕ МЕЛЕК ПРОЯВИХА РАЗБИРАНЕ И СЪЧУВСТВИЕ,НО ЗАХИДЕ
ОСТАНА ВЯРНА НА СЕБЕ СИ-ЛЕДЕНА.

. 
[/b][/b]

# 606
  • София

ЛЕДЕНАТА  "ГОСПОДАРКА" Sick Mr. Green

# 607
  • Варна

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! Hug

НАДЕ,  Напълно съм съгласна с теб. Изповедта на Фери беше напълно неочакван ход на сценаристите.
      Но и толкова затрогваща! Точно затова с Даная я направихме  в клип!

ДАНАЯ       newsm51

В поясненията към клипа съм написала : Изповед, която ще разтърси всеки, който има сърце!

ИЗПОВЕД НА ЕДИН ОБЪРКАН ЖИВОТ

# 608
ДАНАЯ,ПЛАНЕТ,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!ОЦЕНЯВАМ ТРУДА ВИ. omm omm omm omm omm omm omm omm

# 609
ПЛАНЕТ,ДАНАЯ,

БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 610
ПЛАНЕТ,ДАНАЯ  Hug Hug Hug
В този клип Ферайе ни запозна с живота си-по-точно ,вие го направихте! Hug
Една мъчителна изповед на жена,преживяла толкова болка ,но успяла да съхрани душевната си чистота,да не се озлоби
и да  се бори за щастието,което заслужава.
Берг се справи невероятно с тези моменти в серията .
Сега със сигурност нищо няма да е същото.Много неща ще се променят за всички.
И последно-не знам как ще постъпва Захиде,но видях състрадание и симпатия в Дилара и Мелек,а това е добре за начало.
За Яман няма да говоря-достатъчно ,беше да се вгледа човек в очите му,насълзени и изпълнени с болка!
Много ви благодаря за труда и желанието ви да ни изненадвате всеки път толкова приятно!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 15:55 от fresh13

# 611
Планет,Даная newsm51, благодаря Ви за превода!

Много се разчувствах от изповедта на Фарайе,колко болка и мъка е преживяла. Берг е просто невероятна!

# 612
Много трогателна изповед!
Две силни жени изправени една срещу друга. Едната,
Захиде, силна с добро семейство зад гърба  и авторитет в града.
Създала и управлявала със здрава ръка порядките в дома си.
Другата Ферайе, също силна личност-изградила се като такава
от нещастията и тегобите в живота си.И въпреки тях, тя израства
като достоен,чист и непорочен човек.Любовта на Яман й дава
сили да се бори, за да запази семейството си.
Не може да не се разчувстваш, след тази изповед.
Все ми се струва, че в душата на Захиде, намери почва съчувствието
и след време то ще избуее.
Оптимистът в мен ми казва, че няма хора с каменни сърца. Дано не се лъжа!

# 613

Sheherazade arrives to Croatia
25. 10. 10. - 14:00

http://www.croatiantimes.com/news/Panorama/2010-10-25/14633/Sheh … rrives_to_Croatia

А в България?

# 614
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hug Hug
Вчера влязох при Вас да си напиша коментара и прочетох, че PLANET I DANAQ ще преведат изповедта. Тогава реших да изчакам клипа и тогава да пиша за да не Ви досаждам.
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА МОМИЧЕТАТА ЗА ТАЗИ ИЗПОВЕД.

Сега, да си направя коментара... Thinking
Гледах серията и аз като Вас смятам, че екипа постави с тази серия много висока летва. Направо всеки един момент беше покъртителен. Всички актьори се справиха блестящо, даже и Сервет който не понасям. За Берг и Бюлент нямам думи...просто бяха страхотни. Изповедта ме разплака и на турски, но сегаааа... newsm45 newsm45 newsm45
Какъв извод си извадих аз...?
Захиде няма да се промени. Толкова лош и властен човек не се пречупва лесно. Тя няма лесно да преживее конфронтацията с цяла Урла, думата не й беше зачетена от Яман. Започна да губи властта. Ами сега ако всички се надигнат да недоволстват...какво би станало?Така, че при нея мисията е "ИМКЯНСЪЗ" ooooh! ooooh! ooooh!
Дано Яман застане зад гърба на жена си(което ми се ще изкренно да вярвам), така Фарайе би се справила по-лесно в това гнездо на оси. #Crazy #Crazy Crazy Crazy
За съжаление лъжите остават. Не е разкрила още за Топрак, всичко виси във въздуха около него...А Сервет...??? Не ми се мисли като почне да се разплита тази история. Сервет и той няма лесно да се примири...нали е отхвърлен все пак. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
До тук с ДЪЛБОЧИНАТА, сега малко по ведро...
Чудя се на Ферайе как се въздържа срещу това социално зло Захидето...?  #2gunfire #2gunfire
Колко търпение има в тази жена? Аз ако съм на нея...един прав ъперкът между очите на свекито  box скачам и отгоре трупешката и после я прескачам...еййй тва не се търпи бееее. ooooh! Crazy
И ако Мелек и Дилара надигнат глави...майкоооуууу...не искам да я мисля дъртата невестулка.
Нали, така или иначе най-вече в тях й е силата? Набива им шамарите и всичко е ток и жица. Искам да видя как ще посегне на Ферайе... Mr. Green
Накрая дъртото пък може и да си тръгне на някъде и да остави хората да живеят спокойно.(тържество на надеждата пред горчивия опит... Joy)
По отношение на Топрак, аз смятам, че дъртото може да е замесена в намирането и закупуването на бебето. Няма нищо нереално. Ялова дъщеря, тъп и наивен зет. И тогава се намесва СЪСЛАРА и почва да бърка в казана на живота на хората с големия черпак. Колко му е да го измисли и направи...иначе би загубила подкрепата на най-личните тузари в града. Било е възможно да наритат дъщеря й в трътката.  Peace
И накрая...Селма...от нея пък какво може да се очаква? ooooh! До сега мене лично винаги ме  е изненадвала с постъпките си. Очаквам да направи едно...а тя прави друго. Много интересен образ който си заслужава да се изкоментира обстойно.
Оффф...свърших...СОРИ за дългия пост, но чувствата ме връхлетяха и реших да си поразсъждавам на клавиатурата. bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт