Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 84 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Pinko,
и аз харесах "Маслината", но с едно на ум - бяхме единствените на късен обяд и чакахме ужасно много. Rolling Eyes
И калмарите определено не ставаха. Peace
Т.е - изобщо не са им пресни продуктите.. Crossing Arms

# 241
Очарована съм от Лайм - много приятна обстановка, вкусна храна и перфектно обслужване.
Вегетарианският сандвич беше чудесен, чаят е с таймер Peace

Стана едно от любимите ми заведения. Peace

# 242
Очарована съм от Лайм - много приятна обстановка, вкусна храна и перфектно обслужване.

Стана едно от любимите ми заведения. Peace

Подкрепям , но пространството е недостатъчно за толкова много фенове . Браунито с кафе и банан е много вкусно . Силно препоръчвам и тарта с кокос .

# 243
magarcho
странно е това което казваш , скоро ли е било?
ние бяхме онази вечер , определено това е вече нашият ресторант Peace

# 244
Беше преди НГ.
Оттогава не сме ходили.

# 245

Адрес или линк, ако имат сайт, че нещо не успях да открия в гуглето за него....благодаря  Simple Smile

Има едно местенце на Шишман, където приготвят великолепни супи, обаче ми изхвърча от ума как се казва  Thinking

# 246
  • София
Има едно местенце на Шишман, където приготвят великолепни супи, обаче ми изхвърча от ума как се казва  Thinking
"Супа стар"  Heart Eyes
Страхотни са супичките, персоналът също. Grinning

# 247

Адрес или линк, ако имат сайт, че нещо не успях да открия в гуглето за него....благодаря  Simple Smile

Има едно местенце на Шишман, където приготвят великолепни супи, обаче ми изхвърча от ума как се казва  Thinking

Виж тук - цък.

Някой ходил ли е в Spaghetti Kitchen ? Прочетох доста противоречиви коментари относно достъпността , обслужването и качеството на храната , но силно ме привлича интериора и смятам да пробвам . Сега забелязах , че плотовете на масите и в Lime и в Спагетите са еднакви  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 08:05 от nice

# 248
Някой ходил ли е в Spaghetti Kitchen ? Прочетох доста противоречиви коментари относно достъпността , обслужването и качеството на храната , но силно ме привлича интериора и смятам да пробвам . Сега забелязах , че плотовете на масите и в Lime и в Спагетите са еднакви  Heart Eyes.

На Лайм ми харесва именно, че е малко. Колкото по-миниатюрно, толкова по-добре за мен. Не обичам големите пространства за заведение.

Спагети китчън - категорично не ми хареса. Почти дословно преповтаря Спагети къмпани като меню. Прекалено силно овкусени салати, суха паста и високи за предлаганото цени. Интериорът е приятен, но нищо повече. Не бих повторила, определено.

# 249
"Супа стар"  Heart Eyes
Страхотни са супичките, персоналът също. Grinning

Точно те  Grinning

nice, благодаря !

# 250
Още един глас за "Маслината"
От доста време не можеше да ме изненада приятно заведение и най вече персоналът.
 Обслужването беше перфектно без да е натрапчиво и фамилиарно,храната вкусна и поднесена навреме. А рецината... Crazy препоръчвам!

# 251
Да похваля Воденицата, скоро не бях я посещавала - перфектен сервиз и чудесна храна!

И да се оплача от Тобако - толкова задимено, че просто не се дишаше Tired

# 252
А къде се забавлявате вечер?
Снощи бях в голяма чуденка къде да отидем..
Има толкова нови заведения (пиано барове и тн), а все се въртим в 2-3 от години..

# 253
  • София
Лайм - и на мен много ми допадна. Вкусна храна, приятно обслужване. Десертите се невероятни.

Маслината - били сме там 3 пъти. Първите два всичко беше наред, но последният обслужването беше ужасно бавно, забравиха ни 2-3 неща от поръчката и когато ги помолихме да ги извадят от сметката , направо ни се скараха.. Няма да повторя скоро. Храната обаче, трябва да призная, много ми харесва.

Ади'с Cook & Book -   приятно и изключително чисто заведение. Храната  е ок , но нищо особено. Като минус ще посоча ,че  има една дълга  и висока маса (за макс 8-10 души), на която наставят различни двойки,някои за кафе , други обядват .... Обслужването беше изкл бавно , но момичетата са приятни. През цялото време обаче имах чувството ,че ще започне курс за сватбени агенти.. По мое мнение не им и се получило на собствениците, аз поне не се почувствах уютно...

Момичета, споделете идеи за хубаво заведение подходящо за семейно тържество за около 30 души. Бих искала да е в центъра , с хубава градина, с добра кухня (ето това напоследък ми липсва...) Някой да е бил скоро с Къщата с часовника ?

# 254
Забележка към Лайм - нямат меню на английски. Десертите им наистина са чудесни!

Comercial
 е един от отличните примери за запазване на концепцията и качеството, сред топ 5 ми е за София Peace

За Ади`с това е поредният подобен отзив, явно наистина не им се е получило, жалко за хубавата къща Tired

Общи условия

Активация на акаунт