Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 83 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Мидената ферма в Панчарево - вкусно, но порциите са малки, мидичките са много, ама много дребни и цените са леко височки.

# 631
Преди няколко седмици в морската мидена също бяха много дребни и песъчливи. Иначе не забелязах някаква промяна - все така вкусно си е.

# 632
Преди няколко седмици в морската мидена също бяха много дребни и песъчливи. Иначе не забелязах някаква промяна - все така вкусно си е.

Морската Simple Smile
На Русалка, нали?
Ти в левия или в десния ходиш, че аз от една тема за Мидената ферма се хвърлих в истинска дилема кой е по-най-най  Mr. Green

Иначе, вкусно си беше, признавам, но аз много обичам миди, въобще морска храна  Heart Eyes

# 633
В тази до Каварна. Десния.

# 634
"Глория Мар" и "Мармалад" мога да похваля, предвид изредените ми по-горе "изисквания"..)

# 635
"Глория Мар" и "Мармалад" мога да похваля, предвид изредените ми по-горе "изисквания"..)

Глория Мар и на Марината във Свети Влас е перфектен Peace

# 636
  • София
Моя колежка похвали и Мексиканския ресторант на Марината в Св. Влас също.

А аз все се каня да похваля Марая Фюжън на Кристал. Честичко го посещаваме за обяд.
Винаги имат чудесен избор в обедното меню и храната е вкусна, порциите са прилично големи. Персонала също е много точен. Цените са ми леко височки, но качеството и обслужването компенсира. Сега лятото са обособили много приятна градина с фонтанче и хубава сянка и е подходящо за гадни пушачи като мен   Mr. Green

# 637

Глория Мар и на Марината във Свети Влас е перфектен Peace

Явно там са се погрижили за персонал...........
В Несебър миналият месец сервизът беше под всякаква критика  Close

# 638
  • София
В Мидената ферма на Панчарево, аз не съм ходила никога признавам си, предлагат ли други морски неща като октопод, калмари, риби средиземноморски и вкусно ли е?

# 639
В Мидената ферма на Панчарево, аз не съм ходила никога признавам си, предлагат ли други морски неща като октопод, калмари, риби средиземноморски и вкусно ли е?

Основно миди предлагат. Има и риби, но нищо особено- попчета и цаца  Laughing
Посетихме преди една седмица и доста разочарована останах, за разлика от предишните посещения. Изключително бавно и некомпетентно обслужване.
Иначе, като цяло кухнята е хубава  Peace

# 640
Вкусни миди ми се хапват - но в София Simple Smile? Кажете къде...може и други морски нещица  Crazy

# 641
Вкусни миди ядох в италианския ресторант Чинечита (дано не бъркам) в Бояна  Peace Имаше и други морски неща, но не прекаляваха Simple Smile

# 642
Само като се спомене италиански ресторант в София и косата ми настръхва Laughing Един сполучлив не съм уцелвала досега освен Ла Капанина. Преди време.
Има нов - Барбароса, на мястото на Остериа  ди София. Надявам се да е по-сполучлив и адекватен от предшественика си Peace

# 643
Вкусни миди ми се хапват - но в София Simple Smile? Кажете къде...може и други морски нещица  Crazy

"La Botega" отскоро предлагат миди. И давата вида ги пробвах - много са добри.

# 644
Само като се спомене италиански ресторант в София и косата ми настръхва Laughing Един сполучлив не съм уцелвала досега освен Ла Капанина. Преди време.
Има нов - Барбароса, на мястото на Остериа  ди София. Надявам се да е по-сполучлив и адекватен от предшественика си Peace

И аз щях да питам за Барбароса. Разбрах, че собствениците са италианци.

Общи условия

Активация на акаунт