Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 83 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Похвалвам LAZY  Laughing! Перфектна кухня, обслужване на ниво, приятна обстановка!

# 661

П.С - но засега в класацията ми за миди държи Кап. Кук и Глория Мар..Мисля да обядвам днес на второто и после да видя как е по морето..Wink

"Глория мар" в Несебър - пълен провал! Няма нищо общо със софийския ресторант, много съм разочарована!

Аз и от този във Влас много се разочаровах - нищо общо със софийския..((

Яна, Ла Ботега си е много добре..

Да похваля още едно откритие - Made in Home, на ъгъла на Аспарух и Ангел Кънчев..
Много приятна, различна кухня и заведение..
Мидите и десертите бяха божествени..

# 662
  • Viena
Днес бях в Ла Ботега,но за квартален си остава Руините,  chef

# 663
Здравейте, дали някой може да ми препоръча наистина хубави ресторанти/кръчми в Бургас и наоколо. Ще снова между Обзор и Созопол това лято, а по тези места не съм била вече 20 години и де факто, нищо не е същото от детските ми спомени.
Например в Бургас кои заведения си заслужават, кои са добрите рибни ресторанти и т.н. Ако може някой местен или почитател на тези места да се включи, ще съм много благодарна.
  bouquet

# 664
За Бургас може да погледнеш тук.
Но като цяло се приготви за разочарования.
Моята лична класация: Златна рибка, Луксор и Златна котва(само рибното меню). Като от последното нямам тазгодишни впечатления. И на трите малко им куца местоположението- на оживени булеварди са.

# 665
Днес бях в Ла Ботега,но за квартален си остава Руините,  chef

Е те нямат нищо общо, как може да ги сравняваш?

# 666
  • Viena
Е как от един и същи плод и зеленчук пазаруват. Laughing

# 667
beca, благодаря!   bouquet Отивам да чета темата.

# 668
Новото Memento в НДК - ако не са невръстните скейтбордистчета, от които не се чува нормален разговор и които едва не скочиха на главата на дъщеря ми - идеално. Всъщност - доста е слънчево  и има седалки от изкуствена кожа, които едва ли не изтръгнах от стола. Laughing Всъщност крайно време е да престанат да ги слагат по всички градини  ooooh!

Family на Гладстон - вместо да се правят на мексикански, да си станат нормална кръчма. Гуакамолето е мешана салата с резени авокадо Laughing, а фахитата е манджа с грозде Laughing Иначе сафридът не е лош.

# 669
  • София, България
Мексиканския в Албена не е лош. Има страхотен оркестър от 6 броя живи мексиканеца, които ми напълниха душата  Wink

# 670
Мексиканския в Албена не е лош. Има страхотен оркестър от 6 броя живи мексиканеца, които ми напълниха душата  Wink

Joy - Много се развеселих /с най-добри чувства /!

# 671
 Joy Joy Joy Не стига, че мексиканци, ами и живи Joy Joy

# 672
И то в Албена..

Мисля, че сериозно сте се объркали..освен ако не е някой нов мексиканси в Албена..

# 673
# 674
  • София, България
Съвсем живи са си мексиканците  Wink, носят от тея техните униформи и са съвсем автентични. Проверих ги, като си поръчах една мексиканска народна песен (поне аз си мисля, че е такава), която не  е много популярна у нас. За съжаление ресторанта явно не може да удържа на конкуренцията, защото освен мексиканската храна предлагат и друга кухня, но готвача поне е мексиканец, мисля че Луис Гомес се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт