Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 83 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
"Соренто" -срещу входа на Приморец. Градината е разкошна, вътре не съм влизала. Кухнята е отлична, цените-много прлични.  Peace

# 691
  • Варна
От събота сме в село до Дряново и сетне в Черни Осъм.Кой ще препоръча заведения за хранене там и наоколо.

# 692
Побут темата с въпрос дали някой е посещавал марокански ресторант Анет (на Ангел Кънчев)?
Случайно минавах от там и ми замириса хубаво  Crazy Та търся мнения  Laughing

Храна - вкусна. Обслужването подлежи на критика. Не може хляба (питките) и предястието да се носят след основната храна  Shocked Последният път като го посетих беше август и за външната градина имаше само една сервитьорка. Само една, а беше пълно с хора... Tired

# 693
"Соренто" -срещу входа на Приморец. Градината е разкошна, вътре не съм влизала. Кухнята е отлична, цените-много прлични.  Peace

Благодаря ти , Hug
разгледах му страницата! Изглежда приятно място! Peace

# 694
Бяхме на екскурзия до Велико Търново и искам да споделя страхотното впечатление, което ми направи една пицария в центъра на града. Казваше се "Щастливеца", ако не се лъжа, и атмосферата и кухнята им е страхотна! Определено го препоръчвам, ако посещавате този район Wink

# 695
Разгледах темата и си набелязах няколко заведения. Първото, което посетих беше "Червената къща", храната не ми хареса особено, а и чакахме едно шоколадово суфле 1 час, което е прекалено. Със сигурност не бих повторила, освен ако не се налага.
Скоро посетих и ресторант "Аромат" в Стрелбище. Останах изключително доволна, всичко беше перфектно, нямам забележки (което си е голямо постижение за мен). Със сигурност пак ще повторя  там Simple Smile

# 696
Да препоръчам Cinecitta Osteria Italiana  в Бояна. Обслужване, храна, атмосфера- 6 !    Peace

# 697
Разгледах темата и...Скоро посетих и ресторант "Аромат" в Стрелбище. Останах изключително доволна, всичко беше перфектно, нямам забележки (което си е голямо постижение за мен). Със сигурност пак ще повторя  там Simple Smile

link? sait?
Къде е?

# 698
  • София
Добро утро! Накой да изкаже мнение за ресторанта на Лео Бианки - Da papa (до Паркхотела) ?

# 699
този ресторант отдавна не е нито на Лео, нито на баща му. Не знам кой го държи и кой готви, знам само, че е скъп.

# 700
Разгледах темата и...Скоро посетих и ресторант "Аромат" в Стрелбище. Останах изключително доволна, всичко беше перфектно, нямам забележки (което си е голямо постижение за мен). Със сигурност пак ще повторя  там Simple Smile

link? sait?
Къде е?

Мисля, че това беше сайта http://aromatsofia.com/, адреса е улица „Дедеагач“ 11A  , в Стрелбище Simple Smile

# 701
Да препоръчам Cinecitta Osteria Italiana  в Бояна. Обслужване, храна, атмосфера- 6 !    Peace

+1
И на мен много ми допадна.
 Peace

# 702
  • София
Да си кажа и аз за Barbarossa - Osteria di Sofia. Ходихме няколко пъти в последните седмици. Салатите са много скъпи за това, което са. Не че са лоши, но не са нищо особено за да струват по 15 лева. И не че не бих дала 15 лева за салата, но очаквам да е различна и страхотна, а техните са си обикновени. Пиците са много хубави. След всички побългарени пици, които продават у нас, тези са наистина чудесни, на много приемлива цена. Телешкото става, по грешка поръчахме и някакви телешки черва, пълнени с нещо си, много вкусно сготвено беше, но си беше грешка, не обичам вътрешности Simple Smile Десертите много ми харесаха. От многото колбаси, които предлагат, не съм опитвала, защото ми идва много месо.
С две думи - чудесна обстановка, много малко хора (два пъти си бяхме сами в ресторанта), хубаво вино. Цените са леко по-високи да това, което предлагат, според мен. Разкошно еспресо.

# 703
като заговорихме за хубава пица, скоро ядох наистина много добра  и вкусна. Заведението се казва  chichi's, намира се на ул. Гладстон № 32, (от витошка и гладстон, като продължите по гладстон, по посока ул. Х. Ботев, след няколко метра от ляво). Цялото меню много ми допадна, следващият път мисля да пробвам пастата Simple Smile

# 704
  • София
Да поизтупам малко темичката.

От известно време се каня да похваля новия сръбски ресторант на Аксаков - Банкович(бившето Брасери или нещо от сорта). Страхотна кухня и обслужване. Имат и обедно меню. Каквото сме опитали просто е супер.

Общи условия

Активация на акаунт