Не знам вече какво да правя и реших поне да споделя с вас!
По време на бременността ми изчетох страшно много материали и посетих доста лекции за това, колко е полезна кърмата за новороденото! Бях твърдо убедена, че аз ще кърмя!!! Повярвайте ми костваше ми много усилия...
Сега обаче имам обратния проблем... Искам вече порасналото ми кърмаче да яде и други неща, а то не иска и да чуе! Захраних го късно (на близо 7 месеца), заради Атопичен дерматит с оризова каша. Отначало хапваше, после изведнъж спря! Само да види лъжицата, затваря уста и си обръща главата. Пробвала съм всичко - плодове, зеленчуци, месо; варени, печени, сурови; домашни, купешки пюрета и детска кухня. В повечето случаи дори не иска да опита какво му давам или лапва 1 лъжица и после не иска повече! Оставям го сам да си поиска нещо от масата, давам му, а той го облизва и хвърля на земята... Не съм му давала да суче по 8 часа и пак не иска да яде нищо!!!
Вече започвам да вярвам на упреците, че много късно го захраних и се обвинявам, че детето ми не получава достатъчно разнообразна и полезна храна!
А и няма пълноценен сън, защото се буди по 5-6 пъти на нощ да яде! 
Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, моля да сподели кога започна да си хапва детенцето му и как!
-на 8мес с 8 зъба (започнаха да го тормозят от 4-ия)-захраних на 8,5 мес., но пюретата са колкото да опита нещо различно от кърма..не бързам за никъде...дори намеренията ми бяха да го захраня още по-късно 

, само дето моята г-ца е 10м. Какво ли не пробвах, но без резултат. Оставяла съм я само с баща й за по-дълго време - не яде. Ако много огладнее, тогава започва великия рев, докато не се появя аз да й дам да суче
Притеснявам се, че е и много слабичка. Дано скоро проядат вече