Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета,
и малчо много се радва на баща му и така му гука, но после се сеща, че иска при мен и започва един рев....А свекъра е с брада, е няма такъв рев значи, като го види и не може да спре Joy
Иначе ние през ноща също се храним на два часа, а понякога и на един. Не, че е толкова гладен, колкото да си цокне за отпускане Simple Smile
Исках да ви попитам вие давате ли Деавит? Педито каза да му давам по една капка всеки ден, но с този вит. А вътре..... за сега аз  разчитам на слънцето, може би зимата чак ще му дам ако до тогава не се завърне Вигантола.

# 361
 Здравейте!!!
    Аз днес съм с двамата и е пълна лудница.Явор е добре,тази сутрин пак ака малко рядко,но имаче дивее за 100  ooooh! Извеждах ги малко към центъра,хапнахме с Явор разни готови неща,пихме от машина -аз кафе,той шоколад Laughing,пързаляхме се.Добре,че Таня кортува в количката и гласеца й не се чува.
  Направо за бравих на кой какво искам да кажа Rolling Eyes
    Славче мерси за инфото Hug,то и моята докторка каза същото,а и Таня сякаш надуши какво й мисля и сякаш по малко криви окото навътре  Thinking
  Буни стискам палци леко да я изкарате варицелата.Явор с еразболя от варицела като бях в началото на 9 месец #Crazy,тогава с епобърках от притеснения защото аз не съм карала нито една шарка,но той я мина много леко даже разбрахме че е щарка вече като отминаваше  Whistling Whistling,имаше само няколко пъпки.аз не с еразболях явно имам природен имунитет Mr. Green
   Незнам кой питаше за пюретата-Таня в началото нещеше домашни,започнах да й ги давам смесени и сега постепенно намалявам купеното за сметка на домашното.Мисля,че домашното си е по добро,никога не се знае какво точно има в купеното newsm78
  Меги много сложна тая работа с тия спагети Rolling Eyes не е за мен hahaha
   Таня в никого не плаче,само гледа и се смее.Снощи разправям на мъжо как следобед е спала 3,5 часа,а той --се бие в гърдите и вика-по хубаво бебе неможе да ти направя Mr. Green Joy
   оф айде,че Явор ме гони искал да гледа за мики и да яде супа Crazy
       Hug

# 362
Тия дни ви изтървах нещо  Whistling

Да кажа първо за нашите пъпки по главата след лъжичката картоф. Не се стърпях и вчера звъннах на лекарката, тя ми каза да не се втелявам, ако е алергия няма как да не разбера и да продължа да си давам на детето картофено пюре. Та вчера и днес продължавам да му давам пюре, няма никаква реакция и се приема изключително добре (облизва се като голям човек  Laughing) Трябва обаче да вкараме скоро нещо разхлабващо, че 2ри ден няма ако. При нас се случва често де, не е изненада, но предполагам картофа ще го спече повече.

Отивам да ви дочета и да разгледам чудесата на Меги  chef

# 363
гледам за дерматити говорите - впрочем се казва атопичен дерматит, а не атипичен  Simple Smile - Мартин има такъв дерматит. получи го още като бебе - съпътстващо заболяване на алергията към протеините. балсама на д-р тайс е много добър и е на прилична цена.

благодаря за поздравленията за дребоса  Hug  Heart Eyes

днес е по-търпим моя беб. паднал му е малко гласа и много смешно писука  Laughing гледайте каква съм гадна - той болничък, а аз му се подигравам  Mr. Green

# 364
Хелоууу,

да питам: някой въвел ли е успешно картоф(домашно приготвен). При нас е драма, даже като види лъжицата почва да пищи и ще ми отиде по дяволите цялото захранване. А си и мислех картфа да ми е основа при въеждането на други зеленяуци като чушка, зелен боб, броколи и т.н. Май, сгреших като започнах със сладката тиква и ябълката, сега по - безвкусния картоф ни е проблем  Thinking

Честито на месечковците  Heart Eyes

# 365
  • София
Ники досега е ял морков, тиква и морков с картоф - всичко купешко. Днес му дадох картоф с тиквичка и сякаш най му се ослади, но едва ли изяде повече от 50-60гр.

# 366
Хайде и ние да се отчетем 7900(+500) и 68 см.(+3). За сега си е спокоен от ваксината и няма Т.  В понеделник ще ходим да дадем кръв и урина.

И съм много бясна не ни даде направляние за ортопед, тя моля ти се преценила че няма нужда #Cussing out тези педки от всичко ли разбират newsm78. Аз все пак ще си го заведа на платен преглед.

Дудунски, на  д-р Тайс кремчето е страхотно Peace

Ох щях още да пиша, но нещо се изнервих на докторката и сега ми е ужасно нервно Sad

# 367
  • София
Росита, защо не смесиш картофа с нещо въведено вече. Например към тиквата да сложиш няколко лъжички от картофа и така да увеличаваш количеството. То дори не се ли прави така? Аз така правя.

Дилянка, вие хепатитната ваксина ли бихте? И аз се чудих дали няма да ми откаже направление за ортопед като вече веднъж педиатърката ни е давала..  Thinking

# 368
Росита, защо не смесиш картофа с нещо въведено вече. Например към тиквата да сложиш няколко лъжички от картофа и така да увеличаваш количеството. То дори не се ли прави така? Аз така правя.

Дилянка, вие хепатитната ваксина ли бихте? И аз се чудих дали няма да ми откаже направление за ортопед като вече веднъж педиатърката ни е давала..  Thinking

да Злати хепатитна. Мисля че това е задължителен преглед и нямат право да ни отказват, но на мен не ми се разправя.

# 369
Мале какво става днес?
Няма никой тук - почти никой,нищо не е писал цял ден  newsm78 Май всички използват хубавото време за разходки  Peace
Ние днес се видяхме със Спирито и Берин.Голяма е сладуранка малката  Heart Eyes Раздава само усмивки и е невероятно сладко бебче  Hug

# 370
  • Под кленовите дървета
Аз тъкмо си получих пратките от пощата - Змейче, Десекс, голяяямо благодаря Hug
Дилянски тя НЕ МОЖЕ да отказва направление, още повече прегледа на 6 месеца.

# 371
Дилянкааа, браво за хубавите мерки на Борисчо Simple Smile

Росита, смейсвай картофа с нещо, което харесва, аз също много трудно пробутвам картоф ( като цяло зеленчуковите де) хем започнах с картоф. Не го иска и купешко и домашно ... иска да й е сладичко ... таааа както казах преди - слагам вътре банан или друг сладък плод Simple Smile

Лекарите НЯМАТ ПРАВО да отказват направления, НО МОГАТ и го ПРАВЯТ (за наше огромно съжаление). Последния път ми отказаха направление за гинеколог, защото ми била дала за ендокринолог ... така чееее ... ши**на работа ...

# 372
Здравейте и от мен. Simple Smile
Днес пробвах да дам морков, ми няма такава погнусена муцка като моята, не иска, набутах 2 лъжици в млякото. Ще имам проблеми със захранването аз, така беше и с АМ, през всички видове минах и сега е на фризовом, като от няколко дни му се мръщи. Кърмата и е най-вкусна, но имам само за 2 хранения.
Сега се чудя да изчакам ли със захранването или да взема друго пюре. newsm78
Исках да попитам плодови пюренца кога се дават? В сми те нещо като десерт ли са, с тях замества ли се ядене? И вие кога въведохте кашите?

# 373
Уф, народе, смесих го първо с морков, днеска - с тиква и пак не ще човекът.Освен да въведа банана и аз и ще се прилъгваме. Сега купих едно на ХИП с тиква и картоф, да видим да не би в моето приготвяне да е проблема. Утре ще видим. Виж кучето не отказва, че и с кърмица беше приготвено. Mr. Green

# 374
То май и моето куче ще яде пюренца, така или иначе яде всичко и това няма да откаже. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт