Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Нати,аз или разтварям във водичка и и давам или няправо няколко гранулки в устичката и да си ги смуче  Peace
Дилянски,честит рожден ден!   bouquet
Мирчо,честита месечинка  Hug
Радунка,браво за хубавите резултати - все така  Wink
ДеЩоВиДи,добре дошла сред нас  Hug Дай малко снимки на дечицата да им се порадваме и ние  Peace
Аз днес ще се отдам на подреждане и чистене.Добре че времето е кофти,че иначе нямаше да се стърпя и щях да изляза по разходки цял ден ......... ама утре вече искам да е топло пак  Praynig

# 571
Херцог, аз вече дадох банан. Просто наистина трябва да се наблюдава детенцето.
Браво на Джулиан! Той май ще е първенеца на форума!  Hug

Дилянски, честит рожден ден! Да си жива и здраво и много обичана!   bouquet

Да ви кажа малчо вече започна да се заиграва сериозно с играчките, та мога вече и аз да почина.
И от няколко седмици започна понякога да спи на една страна. Много е сладък!

Мирчо, честита месечинка! Вие сте само един ден по малки от нас! Hug

Ние сме на линия за утре, само кажете час. Ние ядем наобяд около 12 часа пюрето, та ще видим за колко можем да се класираме.

нати аз разтварям осцилокцинума с малко водичка и му го давам

# 572
  • София
Здравейте и от мен!
Аз се позагубих малко, но ме лепна някакъв вирус с разстройство и повръщане. И температура се опитах да вдигна. Беше ужасно. Добре, че моя Боби си остана у дома и гледа бебка. Аз нямах сили за нищо. Днес съм малко по-добре.

Ани, аз за среща да дойда ще ми е трудно, ако е през седмицата. За Оражила по-добре с теб събота или неделя да се разберем нещо.

Десекс (Нели), не съм те забравила. Утре ще ходим при педката и ще ти изпратя паричките за гризалките. Просто тези дни ми беше невъзможно да излеза.

Не съм ви чела и само ще поздравя всички празнуващи! Да сте живи и здрави!

# 573
Херцог,аз на Ади давам банан от около месец.Тя не е захранена,но баща и като яде банан и го гледа и се облизва.И япробвахме - дадохме и да ближе банан и тя си близка,много и е сладък.Сега като види банан и откача.Започва да маха с ръчички и иска да и дадем.Затова и гризлката на Нуби (Десекс,мерси отново) влиза често в употреба  Peace

# 574
Херцог,аз на Ади давам банан от около месец.Тя не е захранена,но баща и като яде банан и го гледа и се облизва.И япробвахме - дадохме и да ближе банан и тя си близка,много и е сладък.Сега като види банан и откача.Започва да маха с ръчички и иска да и дадем.Затова и гризлката на Нуби (Десекс,мерси отново) влиза често в употреба  Peace

Алексче, щом си и дала банан, дори и само да го смуче, си се води за захранена Simple Smile много хубаво, че бебка го е харесала - то май няма дете, което да не го харесва  Laughing ще видиме и моя маймун като го захраня как ще го понесе  Simple Smile

много тъпо в това гадно време - даже и гости не може да си поканиме заради хремата на Андрейко  Sad одеве изкара завидно количество сополи  Crazy да се надявам до ден два съвсем да му минат, че днес ни е 7-ми ден  Crazy

честито на празнуващите   bouquet   bouquet   bouquet

# 575
  • Sofia
УТРЕ СМЕ НА ЛИНИЯ ЗА МОЛ-А  Peace Ще нося Оражелите  Peace
Злати, ще се разберем с теб нещо  Hug

Да похваля ЗУПКА-та на Гербер - Крисето само отваряше устичка като рибка - не позволи на една капчица да излезе навън  Grinning Засега съм взела само зеленчукова, но мисля, че и месните ще й се усладят  Peace

# 576
Добро утро, то вече не е утро но....

ни е вчера бяхме на консултация, 7100 кг. и 70см. сложиха ни и последната ваксина. сега чак на годинка като стане. Искам да ви питам някой ще слагали допълнително някакви ваксини?

За утре ако има организация за среща може и да се класираме, че миналия път в парка дойдохме късно и не ви открих, а и нямам на никой телефона.

Това моето дете се спука от сън, снощи е заспала  в 6:30часа и тази сутрин се събуди в 7 часа яде и заспа та до 9 откара и сега пак спи Thinking странна работа.
 Да поздравя всички за вчерашния празник, да са много здрави. Разбира се и всички който имат месечинки днес  bouquet

Някой беше писал за пъпчици около устата от лигите, ние се видяхме в чудо направо беше кошмар. И така или иначе докторката не ни помогна особедно, аз набързо предписах Елоком та се оправи милото. И сега като започне да се възпалява пак я мазвам веднъж и няма проблем.

# 577
  • София
Аз пък да похваля Ники като цяло - от вчера рязко увеличи изядено количество и почти не се цапа, а като му е празна устата се сърди и посяга към лъжицата да не забравям какво трябва да правя. Днес даже ми се наложи аз да му огранича количеството, защото не искам да замествам хранене поне докато се върна на работа, което ме очаква след НГ.

Надявам се утре да успея за МОЛ-а.

# 578
  • София
Здравейте,

и ние в никъде не можем да излезем днес заради дъжда, но пък за сметка на това бебчо е много добричък и си играе самичък, папа си пюретата и спииии. Grinning

А пък аз имам време да ви поизчета. Видях, че една мама беше писала, че ще захранва с кашички. Моето диване ги яде от около 2 седмици и доста му се услаждат, но какво беше учудването ми когато тръгнах да купувам млечна каша за пръв път - установих, че повечето млечни каши са със сухо мляко, а не адаптирано. Зарових се във форумите по този повод  - ми да нямах грешка - набутано е със сухо мляко и това си е #Crazy. Досега открих само две марки, които са с адаптирано мляко и съответно според мен са доста по - подходящи за мъниците (особено тези, които досега са на изключително кърмене или имат проявена алергия към нещо). Така, че имайте го на идея, за да не стане някоя беля.

# 579
Добър ден и от нас, ние бяхме на разходка с мъника ,че ходих да си взема Хубито от пощата Нели много благодаря   bouquet
Честит Рожден Ден на Дилянка ,жива и здрава и много щастлива бъди  Hug

# 580
Здравейте в този дъждовен ден  Mr. Green Имам да ви дочитам 20 странички Joy

На патерица - Честит първи имен ден на малките именници!

Dilqnski, Честит юбилей! Жива и здрава, много щастлива и обичана!  baloni

Добре дошли на новите мами!

Дано всички сополиви бебоци кажат скоро сбогом на тези сополки и да не се разболяват повече тази зима  Praynig

Ние днес ставаме на 5 месеца и минаваме да почерпим скромно   party023  party023  party023
Честита месечинка на Виктор на Мирчо!

А за зъбките - наш'та беба има 2 бели точки на долния венец и от 1 седмица е подивяла, постоянно крещи и си яде ръцете, не признава никакви гризалки, от както видях точките й давам Дентокинд, Калкарея фосфорика, ама нещо ефект още не виждам, пак почна да се буди към 3, направо си е веселба. По обяд е като бабите - давам също и Деавит и Биогая, поне се кефи на капкомерите и приема всичко с охота  hahaha

# 581
  • София
Здравейте и от нас в това дъждовно време!

Честити месечинки на всички бебчета, празнували в последните дни!

Честит имен ден на Димитърчо и честит рожден ден на патерица на Криси!

Дилянски, честит юбилей! Всичко най-хубаво!

Добре дошла на Деси и Тео бебе  Heart Eyes прекрасно е мама с толкова много дечица. Дано каките да помагат Simple Smile

Ние в последно време все на някъде щъкаме и хич не съм имала време да чета във форума. Пусна компа и до там.... Да видим дали утре ще успеем да дойдем на срещичката..

Габче е доста крива напоследък, много мрънка, буди се с писъци (гледам и руги бебета са така..), но още нищо не се белее, само е леко подуто долното венче. И направо не знам какво да я правя... Дори и на ръце понякога реве, което вече е прекалено, защото не ми остава нищо друго, освен да я оставя да недоволства и да ми надува главата  ooooh!

Иначе и на нея й хъхри нослето, от вчера й капя физ. р-р, много се сърди, и й дадох Вит. С, него по го понесе. Да минават всички бацили, дето са подгонили и малки, и големи, че....

Имам час за ортопед (за МЕН  #Crazy ), че лявата ръка много ме боли, това от носене на гюлленцето... Мислех да ходим с количката, дъждобрани, аз с гумените ботуши, обаче май ще оставя дребното с майка ми и ще отида с колата...

Оф, отивам да я гушна, че пак надува гайдата... как не мога да ви я пусна да я чуете, какъв глас само вади... (а, напоследък казва едни мамамамамамамама, тя ам ам не е чувала, де  Mr. Green та майка й се радва, радва, нищо, че още надали е осъзнато Simple Smile )

# 582
 Crazy Пфуууу, Дани днес е много сърдит от сутринта, какво ли не опитах  ooooh! Побърках се  #Crazy
Накрая пуснах музика, потанцувахме, пях му и го изморих  smile3508 сега спинка доволно Simple Smile
Днес му дадох малко ябълка, ама никаква реакция нито се облизва нито се мръщи  Thinking, аз му дадох две лъжички утре ще пробвам с повече да видим ще има ли някакъв интерес Wink
Много гадно  , в тоя дъжд никъде не мога да мърдам Sad

# 583
Ееееех софиянки как само ви завиждам за това,че има къде да се срещате.Ние тук в наше село си нямаме подходящо място.На скоро откриха едно детско клубче в което обаче се пуши smile3530,а аз не смятам за редно там,където се събират дечица да е задимено.И май ще си меря улиците цяла зима сама.Защото другите мами мнооооого ги е страх да не простудят бебетата.Пък мен така или иначе ме обявиха за"майката на най-разголеното бебе дето и студ не я плаши"-поне да затвърдя мнението за мен Mr. Green
  И да не забравя честит празник на всички които днес празнуват  bouquet

пп: Отново моля за паролата за албумчето

# 584
Малини благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт