Скоро МАЙчето ще лази, как ли мама ще го пази? №9

• 22 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Привет от Добрич, ние с малката сме на гости на нашите, ще поседим 20-тина дни да ни погледат малко Mr. Green
Честито на всички 5 и 6 месечни рожденици  bouquet Hug
Честито и на озъбилите се мъничета Heart Eyes
Славче браво за статистиката  bouquet много е добра Peace
Много съжалявам че не можем да дойдем на срещата,но като се върнем ще наваксаме, дано да е хубаво времето и си изкарате супер Wink
Тук цяла сутрин валя, но сега се опитва да изгрее и след малко ще се отправяме на вън, ще ходя да накупя пюрета и от утре започваме и ние да се клепаме Laughing

# 211
Влизам набързо ..после ще ви чета подробно. Hug
Честито на всички бебчета които празнуват днес да са живи и здрави и много послушни. Hug Hug
Много се радвам за Андреа.Стискам палци всичко да мине успешно и благополучнао. Peace Praynig Hug
Аз тия дни шофирам.. Mr. Green Crazyи нямам време за нищо.Използвам една съседка докато може да ми е дружка.Уф май се справям добре за сега ... Whistling Blush
Айде като имам как ще ви изчета.
А приятна ви среща.Усмивки .  bouquet
Бръм аз ще гледам да дойда на срещата но не обещавам.Ще ми бъде интересно.  bouquet

# 212
Благодаря за песничките  Hug Сега се сетих за коя точно говорите. Майка ми я пееше лятото на Белла ама само с "Бела Белинда нанана"  Laughing

Ох, косата ми настръхна - не съм чела назад, но явно нещо кофти се е случило. После ще се включа по темата като ви изчета.

Мира, каня се и аз скоро да почвам шофьорските курсове, че тук при нас без кола е трудна работа, но мнооого ме е страх  Crazy Ама ще трябва да се прежаля заради децата  Peace

Честито зъбче на Бела на Беборанче и на всички други озъбили се мъници!  Mr. Green

# 213
  • София/Сливен
Много благодаря за посрещането.
Не бях писала тук, защото не бях казала на никой за бременността си. Бяхме на път да се откажем от идеята за трето дете. Преди две години загубих бебе (това ми се случва за втори път - първия е между първите двама), после в продължение на година опитите бяха безуспешни. И понеже вече имахме 2 деца, решихме да прекратим. А то точно тогава станало...  Grinning После не всичко беше наред и реших да не казвам на никой най-вече заради децата, за да не ми се налага да обяснявам защо щяхме да имаме бебе, а сега изведнъж няма. Но не се наложи, всичко мина без проблем до края.
Като се роди бебето, беше пълна лудница, през лятото повече навън. А и с 5 деца на разходка (моите и на сестра ми) после не ми се сядаше на компютъра. Иначе не съм от много срамежливите. В Бг-мама съм от почти 6 години. Преживях и да ме хокат (темата беше отчетната за щерката), в резултат на което спрях да пиша изобщо. Но след няколко месеца ми се наложи, защото се озовах в София с 2 малки деца без да познавам никой, без да знам къде да отида. Та чрез форума намерих личен лекар, детска градина за големия (малката беше малка - тъкмо проходила). След известно време майките от тази тема ми станаха много добри приятелки, но за съжаление обединиха всички теми за 2004 година в една и не ми се пише там. После започнах да пиша в тортената тема и въобще в готварския, познаваха ме. След пауза от около 1 година там, вече имаше нови хора, темата върви по много различен начин и там не пиша.

xybavelka, много се надявах да се видим през лятото, но нищо, - другото лято.

Ууу, то много стана, ама аз като започна да обяснявам и изпускам много често основната си мисъл Laughing

# 214
  • София
Аз да ви се оплача, че Мартин вчера го ухапа едно куче в моята работа, така се нахвърли върху него, събори го на земята, едва откопчих детето с шутове по главата на  кучето. Кучето е вързано на входа и Мартин с кой акъл хукна към къщичката му, кучето ме познава и детето го е хранило, то иначе лае, а Мартин е много страхлив, за проклетия зверът не излая изобщо, направо изскочи от колибата и го блъсна на земята, добре, че бях до него и го изтеглих, онова беше като побесняло, отърва се само с ухапване по дупето и страхотен шок. Биха му ваксина за тетанус и се надявам да няма проблеми. За капак днес го водя на градина и ме посрещат с новината за варицела в групата, той не е бил контактен и направо си тръгнахме, да не донесе нещо на Меги, така че сега съм с двамата за неопределен период от време.
Захранването на Мегата върви добре, милото не харесва особено оризовата каша, но пък отваря устичка пред всяка лъжичка, след седмица ще пробва и зеленчуково пюре, да видим дали ще й е по-вкусно.
Вчера питах педиатърката пак за Вигантола, обясни ми , че щом нямат препоръка от Министерството на здр. за спирането на приема му от бебета, да си го давам смело, сега съм се зачудила какво да правя.
Андрея, страхотни новини, стискам палци, този път всичко да завърши успешно, много здраве и късмет ти желая.
Меги, добре дошла, много хубаво, че нещата при теб са се стекли така хубаво накрая, майната им на злословниците, да са ти здрави дечицата и да не ти пука.

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 16:06 от buni

# 215
  • гр. София
 Laughing ето ви Бела Белинда в БГ вариант http://www.youtube.com/watch?v=O8oIRzfm9R0 - майка ми винаги така ми я е пяла  Laughing

# 216
Laughing ето ви Бела Белинда в БГ вариант http://www.youtube.com/watch?v=O8oIRzfm9R0 - майка ми винаги така ми я е пяла  Laughing

Готина песничка,а и клипа е чуден  Laughing Слагам я във фаворитите   bouquet

# 217
Буни, ужас какво сте преживяли, дано всичко да е наред Hug

Борис днес цял ден е кисел и плаче и е някакъв ужас. Вчера спинка цял ден и беше толкова кротък, а днес само киселее:(

Ставам, че няма как пак надава вой.

# 218
  • София

Готина песничка,а и клипа е чуден  Laughing Слагам я във фаворитите   bouquet

хихи, и аз така Simple Smile Габче много й се кефи Simple Smile

Нелка, това беше първото, което намерих - сръбското...  Joy  че се чудех на кого беше оригиналът, ама нямах време да гледам  Simple Smile

# 219
  • София
Страхотна песничка! моите родители я пеят на Габи, но вместо Белинда слагат Габи  Mr. Green Сега ще я науча и аз да й я пея  Peace

# 220
Здравейте,

Включвам се и аз да почерпя, тъй като днес ставаме на 5 месеца  Grinning

Не пиша много, но следя темичката.
Може ли паролата за албума, ще кача и аз малко снимки на малкия Кики.  Peace

# 221
  • Sofia
Buni, ужас просто  ooooh!
Аз не можах да прочета, но да споделя мерки и теглилки и чакам desex да пише - значи 6200гр/65см  Grinning Нели, това с гаража ми е до болка познато  Crazy

Разходката ни беше супер, с някои мами се поразминахме май, моята Криска сега заспа, а и малко хапна. Явно добре се надумка на обяд на въздух (vivid_v, ние ТАМ се хранихме и без особени поражения)

# 222
ура ура  newsm44 Андрейко се наака до уши  hahaha след седемдневно неакане такава бомба ми направи и такава смрад, че сега проветрявам къщата  Laughing  добре, че си бяхме у дома,а не в парка, че...... Joy

леле това с кучето е ужасно  ooooh! направо живо да го одереш  Twisted Evil

честито на месечковците и другите празнуващи Simple Smile))))

# 223
  • София
Буни, много нерпиятно преживяване. Дано всичко е ок вече!

Меги, добре дошли при нас! Как се радвам на мами с повече от 2 деца  smile3501  надявам се да ти хареса тук  Hug

Леле, Ани, какви сте фиНи! Браво. Мойта мома/вашата наборка - с 2 кила отгоре  Mr. Green Крисето е истинска дама, няма да се хлепа на публично място, я Wink :-*

Злати, и аз така почнах да й я пея сега  Heart Eyes

Честити 5 месеча, ЕмПи Simple Smile Честит двоен празник и на Хубавелка! Simple Smile

На Габче при една от големите гънки на крачетата й се е подсекло - бели й се кожичката и е зачервено.С какво да намажа?
И, Ани, за крустите - викаш доволна си от това на Мустела? Че и по нейната главица забелязвам таквиз неща...

Отправяме се към банята, малкото повръщалце трябва добре да се хигиенизира  hahaha

Натииииииииии, браво!!!  smile3501 smile3501 smile3501

# 224
Ние се завърнахме от разходка преди половин час, Ивката доволно проспа цялата разходка  Grinning

Ани, абе вървят си ръка за ръка в мерките наш'те моми  Mr. Green Ние сме 6000гр/63см (т.е. +500гр и +3см)  Peace Биха ни Синфлорикс, другата седмица ще ходим да ни сложат и Пентаксима, докато има, че за другия месец не се знае  Whistling
Педката ме пита дали й давам кисел Joy, ама навреме се усети, че аз съм "оная, дето дори сокове не дава на детето" и не дочака моя отговор  Laughing

Buni, ужас! Добре, че си била наблизо   ooooh!

Нат, айде честито! Браво на Андрейко!  Hug

ЕмПи, честита месечинка!   bouquet

За Пловдивската срещичка, аз съм на линия. Дано само нещо не се обърка в последния момент   Rolling Eyes Щяхме днес да ходим в Пловдив с мъжо, че имаме да свършим някои неща и по магазини да пообикаляме, той също има и негова си работа да свърши, но го убедих да отложим за петък, та ще съм на линия.  Grinning Ако не успея да дойда навреме и не ви намеря, ще звънкам на Змейка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт