Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Козирог съм с асцендент Лъв и луна във Везни. По отношение на парфюмите съм зодия мешана скара . Харесвам както флорално-плодови, така и цветно-ориенталски аромати.
По принцип харесвам миризмата на кожа, велур, дори на обущарско лепило, на досега не съм попадала на аромат, който да ми напомня на кожа. Може би малко опит имам с ароматите или не ми е толкова силно развито обонянието. В някои парфюми надушвам нещо млечно-органично, което ужасно много ме кефи, но не мога да определя какво може да е. Някакви жокери?

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 21:41 от Анонимен

# 121
  • София
Ейййй, кога успяхте да изпишете толкова Rolling Eyes
Само се обозначавам и се връщам да чета. Още един благороден инат в полза на Овнетата Mr. Green
Вашият Асцендент е:   Везни 27°56' 35"
Вие сте зодия:  Овен 07°06' 55"
Луната ви е в:  Везни 03°02' 45"

Предпочитанията  ми са в полза на всякакви флорални ориенталци и шипри, тук- там се прокрадват и изключения!

п.п. Моля, някой да ми остави едно телефонче на ЛС за срещата! За сега се очертава / дано не ми мине котка път/  да мога да се класирам към 15.00ч-  и тъй като никой не познавам  Cry да имам някаква връзка! Hug

# 122
Вашият Асцендент е:       Дева
Вие сте зодия:    Скорпион
Луната ви е в:    Водолей - това последното не го знаех до сега... Само огнен знак ми липсва.  Sad

Хихи, моите резултати са точно същите, но обърнати: зодия Дева, асцедент Скорпион, луна във Водолей.... Crazy Hug

Попаднах на интересно ново издание на Ейвън съвместно с Herve Leger:

http://www.nstperfume.com/2010/06/05/avon-herve-leger-femme-homme-new-fragrances/

И двата аромата имат интересен състав. Ще се душат.

# 123
Карен, ще ги пробвам Ferre by Ferre, Valentino V. Иска ми се по-скоро пудрено-креместо, като козметика, не като храна Blush

# 124
Ето какво излезе от калкулатора.
Вашият Асцендент е:       Овен  09°56' 44"
Вие сте зодия:    Риби 01°27' 37"
Луната ви е в:    Овен 17°00' 58"
С две думи  двойно рогата риба.  Joy
Моето амплоа са ориенталските парфюми.
Всичко що е ориенталец: виолетки, рози, мускус, ванилия, е за мен.

# 125
Слънчева зодия - Близнаци
Лунна зодия - Близнаци
Асцедент - Лъв
Венера - Лъв

сега разбрах защо с Мими толкова се обичаме, въпреки че е Коза  Laughing Луната й във Везни е в съзвучие с моята в Близнаци   Heart Eyes

Ти си направо жестока комбинация Grinning....м/у другото почти всичките ми по близки приятелки през годините са били Близнаци или Везни...това със зодиите е много интересно Peace

# 126
Имам си Уоманити 80-тицааааааааааа   261uu  Hands Clap  smile3540 newsm44
Малкия десетичен изрод си отивааааааа.....

пп: халките на 10мл и 80 са абсолютно еднакви като размер.

пп2: вие ми се смеете за Клое-то, но според мен Ириса много ми се набива и в него, и в Инсоленс и затова много ми приличат  Thinking. Не съм ги душила едновременно, затова не мога да кажа дали буквално като аромат или просто като усещане ми напомнят едно за друго.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 22:51 от GagaMaga

# 127
Хайде, можете вече да ми честитите първият Шанел! bowuu Laughing Имам си чудесна петдесетичка Allure Sensuelle Party
Мацката в Сефора ми вади някакво тестерче кремче на КМ и аз такава муцуна направих, че тя ме изгледа ей така Shocked с въпроса "Не го ли харесвате" и аз конфузно - ами... не. Вади ми следващия виал, не помня на какво, ама нещо, което не харесвам. И аз обясних : Госпожице, имам 30 парфюма, и познавам още три пъти по толкова, може ли аз да кажа какво искам? Тя се разсмя и ми каза да избирам. И избрах ... Идилията едт Joy много съм зле! И без това дават рядко нещо, а пък аз точно това да взема! ooooh! На ММ му дадоха новият Bleu и той, моля ви се, искаше да си напръска колата с него!!! ooooh! Обаче взе, че го хареса и каза аз да му го купя Crazy Joy
Пък не пропусна и да си напръска китката, да видел какво ми купува, та сега мирише по-хубаво от мен Crossing Arms щото аз съм с My Qeen (Красавице, Hug Heart Eyes).
Имам и подарък 5-6 спринцовки пробички, ама съм на тагадък от 16 часа насам и дори не знам на какво са! Blush Утре ще ги тествам и благодаряяяяяяяяяяяяяяяяя  bouquet после ще разкажа! Hug

# 128
за срещата - кой какво иска / кой какво ще носи?

# 129
Бижу, честито  Hug
Гагче, честито и на теб  Hug , днес и за разходих Уомани и в това време ми хареса.

# 130
  • София
Честито  Gaga,
радвай му се и си го пръскай  с кеф Mr. Green
Аз пък от днес си имам това ,благодарение на една форумна красавица Hug Heart Eyes
Бижу  smile3508

# 131
  • Paris, France
м/у другото почти всичките ми по близки приятелки през годините са били Близнаци или Везни...това със зодиите е много интересно Peace

Мими, давай да се сприятеляваме. Всичките ми приятелки са Козирози. И всяка една от тях е носела непоносими за мене парфюми. Всичките зелении като Фирст, уайт линън, П. Пикасо, Каботин, Тендър пойзън и рози като Парис и подобни ги давах на най-добрата си приятелка. Сега ги харесвам. тук най-добрата ми Козирожка носи МЪЖКИЯ!!!!! Лагерфелд класик и от него ми се повръща. Най-любопитното е, че носът, композирал любимата ми Румба (тя не го харесва) и Лагерфелда е един и същ. Противоположностите....

Козирог съм с асцендент Лъв и луна във Везни. По отношение на парфюмите съм зодия мешана скара . Харесвам както флорално-плодови, така и цветно-ориенталски аромати.
По принцип харесвам миризмата на кожа, велур, дори на обущарско лепило, на досега не съм попадала на аромат, който да ми напомня на кожа. Може би малко опит имам с ароматите или не ми е толкова силно развито обонянието. В някои парфюми надушвам нещо млечно-органично, което ужасно много ме кефи, но не мога да определя какво може да е. Някакви жокери?

Пробвала ли си тези, кожени са:

http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chane … -Russie-7144.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Montana/Parfum-de-Peau-2385.html

За млечното, кажи поне кои са парфюмите, иначе само можем да гадаем!

Бижу, честито и със здраве да си ги носиш, не само Шанелите Mr. Green. Днес един, догодина 101!

Абе, говорите за спринцовки, явно е парфюмен жаргон. На кое викате спринцовки? На вайълите ли? 5-6 спринцовки newsm78, не мога да си представя какво е????

Разкажете за Майкъл Корс!

# 132
Абе, говорите за спринцовки, явно е парфюмен жаргон. На кое викате спринцовки? На вайълите ли? 5-6 спринцовки newsm78, не мога да си представя какво е????

Невена, на спринцовка използвана вместо виал  Laughing

# 133
за срещата - кой какво иска / кой какво ще носи?
И друг важен въпрос къде точно ще се срещнем в 14.30, на входа, пред нашето зелено кафе или пред/в Сефора?

jully m, харесваш ли го Michael Kors? Той има много малко почитатели тук заради натрапчивата тубероза.

# 134
предлагам вътре, пред входа на самия мол - имаше май 1-2 пейки - повечето се познаваме, а непознатите ще се присламчват към всяка по-голяма група красавици с въпрос 'вие ли сте или не'  Joy

Общи условия

Активация на акаунт