Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Мерси, мерси, девойки! Hug Hug Тъпкано да ви се връща! Mr. Green Crazy
И на другите с нови придобивки - честито и със здраве!    bouquet

jully m, знам коя е другата Красавица! Wink Heart Eyes

Невена, ей на това викаме спринцовка и е пълно с парфюм за проба! Joy

# 136
  • Бургас

Разкажете за Майкъл Корс!
Невена, подозирам, че няма да ти допадне - аромата е с подчертана тубероза, аз го харесвам, не е тежък и главоболен. Сравняват го с Цветния воал на Том Форд.Спринцовките използваме за да си изпращаме пробички на аромати - тук празни виалчета не се продават и това ни е един доста евтин и ефективен вариант да транспортираш минимално количество парфюм от точка А до точка Б - има си и много недостатъци, но все пак .......

Честито Бижутка, напомни му/ на миуото/, че на година ти се полага поне по един Шанел

# 137
Честито Бижутка, напомни му/ на миуото/, че на година ти се полага поне по един Шанел
Joy Добре! Hug Догодина може да поискам един буркан Беж или Коромандел за гъзария Crazy Кога станах цигане, кога ми почерне гъза!? Mr. Green Crazy (разбирай - от един час има първия Шанел в живота си, вече за буркани от по 200 мл мечтае!)

ПП. Между другото метнах торбичката с парфюма някъде(дори не помня къде, май в трапезарията) и дори не съм го разпечатила. Нали го имам вече, спокойно ми е! Утре ще го водя на работа, да види как се изкарват парички за такива парфюми.

# 138
  • София
за срещата - кой какво иска / кой какво ще носи?
И друг важен въпрос къде точно ще се срещнем в 14.30, на входа, пред нашето зелено кафе или пред/в Сефора?

jully m, харесваш ли го Michael Kors? Той има много малко почитатели тук заради натрапчивата тубероза.
Денси, не само че го харесвам- ами откакто го познавам сън не ме ловеше да го имам. Е ,сега вече съм спокойна  newsm24

# 139
аз съм от многобройната група на Везните - не предполагах, че сме толкова много!
асцендент Стрелец, Луна в Стрелец...амииии, широка душа, кво да ви кажа...
знам си, че и в моите любимци, както и в настоящите ми притежания повечето са от различните подгрупи на ориенталската категория, но има също chypre floral, chypre fruity, floral woody musk. и алдехиди мога да понеса, и гума. не отричам никоя група, а си мисля, че има парфюми, които стоят отвъд категорията си или пък са неправилно определени. първото, което ми идва на ум, напр. е Miracle Forever - Lancome, мой любимец, който е поставен в категория Ориентал-Ванила, но за мен има модерно шипрово звучене!

днес съм с My Queen и се размазвам от кеф - като че ли го преоткрих в по-хладно влажно време!

за сряда още не съм сигурна дали ще дойда. много искам, но завися от няколко човека!

# 140
  • София

Невена, подозирам, че няма да ти допадне - аромата е с подчертана тубероза, аз го харесвам, не е тежък и главоболен. Сравняват го с Цветния воал на Том Форд
Аз не намирам никаква прилика с Воала Embarassed Но е страхотен  Mr. Green

# 141
За мен Майкъл Корс има много общо с Цветния воал. newsm78
Бижу,честит ти първи Шанел!  HugОще много,които ти харесват,да го последват при теб!

# 142
  • София
Бижууууу, честито! Е, сега вече и рождения ти ден може да идва  Hug добре подготвена си за него. На този празник ти върви на страхотни парфюмни подаръци Simple Smile А консултантката там си я убила на място  Laughing

Аз също предлагам събирането за срещата на пейките вътре при главния вход, а който не ни познава - нашата банда се забелязва отдалеч, шот сме убави и ароматни  Crazy Последните няколко пъти сядахме в кафето срещу Калиопе на първия етаж - Fashion's Victim, може пак там. Някой нещо иска ли от мен? http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=7725

# 143
днес съм с My Queen и се размазвам от кеф - като че ли го преоткрих в по-хладно влажно време!
Лю, разкажи за него. Аз го имам от днес и още не мога да го разбера добре. Мааалко ми напомня на Kingdom, но не е толкова опушен като него. Пона аз така го усещам. Rolling Eyes Освен това усещам нещо зелено в него. И всички лаконично го описват като виолетков, пък на мен не ми е такъв.

taffy, Атти, Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 23:40 от Бижy

# 144
  • Paris, France
Невена, ей на това викаме спринцовка и е пълно с парфюм за проба! Joy

Боже!!!!!  Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

Е, аз парфюми без пръскало не съм виждала от поне 10 години. Как ги пълните? Малееее, мноу съм изостанала начи. Не се ли разливат в чантата? Това за да не носите голямото шише ли?

Невена, подозирам, че няма да ти допадне - аромата е с подчертана тубероза, аз го харесвам, не е тежък и главоболен. Сравняват го с Цветния воал на Том Форд
Аз не намирам никаква прилика с Воала Embarassed Но е страхотен  Mr. Green

И аз не намирам прилика с воала. Даамане, добре си ме разбрала Laughing. Не е като да не го харесвам, но едва ли ще ми стане любим. Пръскала съм се, даже не пръсках отгоре с друг а само го измих със самун hahaha. Може би ще го пробвам отново.

Леле как ви завиждам за срещата. Пожелавам ви приятно прекарване и много нови приключения с парфюми.

Аз! Искам да се напръскаш обилно с Венеция и да се отъркаш в мене бааавно и омазващо Joy. Искам да ми разкажеш за Бал а Версай, защото никак не го понасям и ми се гади от него и за парадокс грийн на Джакомо, защото нямам къде да го помириша а едва ли скоро ще си го купя.

# 145
Бижутка (много готино име, да го взаимстваш!), честит Шанел, да се множат!  Grinning
Много си обичам Сенсюелният Алюр и аз  Simple Smile

Аз днес си имам Цветен воал. Обаче е по-различен от спомените ми (далечни). Определено сега ми е повече Цветен воал от колкото Орхидея  Simple Smile

# 146
Невена, изпращаме си ги по пощата за проба например - тук не се продават виалчета  Confused
бутилчета от 10 мл. с пулвелизатор се продават, но по-малки - не
пръскаш парфюма в нещо /капачката му обикновено/, дърпаш с иглата, опаковаш без да махаш иглата и готово  Laughing

# 147
  • София
Бижууууу, честито! Е, сега вече и рождения ти ден може да идва  Hug добре подготвена си за него. На този празник ти върви на страхотни парфюмни подаръци Simple Smile А консултантката там си я убила на място  Laughing

Аз също предлагам събирането за срещата на пейките вътре при главния вход, а който не ни познава - нашата банда се забелязва отдалеч, шот сме убави и ароматни  Crazy Последните няколко пъти сядахме в кафето срещу Калиопе на първия етаж - Fashion's Victim, може пак там. Някой нещо иска ли от мен? http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=7725

Аз имам вече  телефони и ще ви намеря Grinning
Атти , този ми е интересен: http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Jardins-de-Bagatelle-3809.html
Аз май нямам какво да предложа по-интересно, но ако някой иска нещо http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=30133

# 148
  • Бургас
Лю, разкажи за него. Аз го имам от днес и още не мога да го разбера добре. Мааалко ми напомня на Kingdom, но не е толкова опушен като него. Пона аз така го усещам. Rolling Eyes Освен това усещам нещо зелено в него. И всички лаконично го описват като виолетков, пък на мен не ми е такъв.
и аз преди доста време си признах, че направо насилвам въображението си за да открия виолетките тук. За колежката ми /бившата/ е "сладникъв" ейййййййй как го мразя това описание - за мен обаче не е грам сладък. Тръпчив ми е и от целия аромат най-осезаемо усещам горчиви бадеми /на всякъде, където в приамидата на парфюм видя да пише sweet almond аз го усещам горчив, ако въобще го намирам вътре де. За мен сладкия бадем е млечен, такъв на който можеиш да му обелиш ципата на люспа. И другото, което се откроява при мен е дървесно-пачулеста тръпчива /отново/ база. Ми много си го харесвам  Blush нищо, че не ми е теменужено бонбонен, какъвто е за много хора  Blush На кингдъм не ми прилича, дори никак, ама нос, какво да го правиш  Outta Joint

# 149
Атти, ако е възможно Ириса на Ерме, и Нощната красавица на Фрагонар Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт