Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честиииииит  Hug

# 241
Куражче, честит Уоманизатор. Откъде го взе с това симпатично несесерче? Heart Eyes

# 242
  • Враца
След малко ще излизам на среща с приятелки.
Двоумя се м/у Уоманити и Орхидеята  Thinking

# 243
  • София
Навън времето е за Уоманити!
И аз го тествах и съм влюбена!
Много ми трябва тоя парфюм, да знаете! Mr. Green
Прекрасен е. Като съчетание ми напомня Оде Стар - в смисъм лекото и тежкото.
Смокиня и трева. Това усещам аз и ми стига.
Ох, тоя Тиери.

Тествах и ВИПчето пак.
Всъщност много приятно, ежедневно парфюмче, което на моята кожа седи еднакво с Ричи-Ричи.
Кисели цветенца и кремест завършек.

Лейди Милиън на блотер - мнооого цветя. Може би за пролетта.

И класическия Дюпонт на блотер - верно е хубав и женствен, но ако е преседял прекалено дълго придобива кофти миризма.

# 244
м/у другото почти всичките ми по близки приятелки през годините са били Близнаци или Везни...това със зодиите е много интересно Peace

Козирог съм с асцендент Лъв и луна във Везни. По отношение на парфюмите съм зодия мешана скара . Харесвам както флорално-плодови, така и цветно-ориенталски аромати.
По принцип харесвам миризмата на кожа, велур, дори на обущарско лепило, на досега не съм попадала на аромат, който да ми напомня на кожа. Може би малко опит имам с ароматите или не ми е толкова силно развито обонянието. В някои парфюми надушвам нещо млечно-органично, което ужасно много ме кефи, но не мога да определя какво може да е. Някакви жокери?

Пробвала ли си тези, кожени са:

http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chane … -Russie-7144.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Montana/Parfum-de-Peau-2385.html

За млечното, кажи поне кои са парфюмите, иначе само можем да гадаем!

Бижу, честито и със здраве да си ги носиш, не само Шанелите Mr. Green. Днес един, догодина 101!

Разкажете за Майкъл Корс!
Аз вече споменах в предишната тема, че "онова млечното" съм го надушвала в екла д'арпеж на Ланвен, струва ми се, че съм го усещала и в онзи прословут парфшм на Ейвън Little black dress.
Иначе тези кожените определено не съм ги провала. Ще ги имам предвид. Peace

# 245
Buttinksy, мисля, че на теб Кели Калеш ще стои страхотно. В него има доволно количество кожа, плюс рози за разкош (ма не онези рози на селските девойки Laughing).

# 246
  • Belgium
Тъкмо щях да кажа на Бътинка, да внимава с Кели Калеша - ужасно непоносима ми е тая кожа в него, не се търпи.

Първо пробвай заължително  Laughing

# 247
О, Смарт, непременно ще го подуша при първа възможност, щом ти ми го препоръчваш. Hug
Атти, да ти е живо и здраво детенцето и да порасне голяяяяма парфюманка

# 248
Вивинка,непременно тествай Мошино Котюр,не е за насляпо,а малки разфасовки има тук

http://parfyumi.net/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF% … D0%B5%D0%BD%D0%B8

Бутинка,подкрепям останалите Кели Калеш не е за насляпо Naughty

# 249
Само на мен ли Moschino Couture никак не ми харесва? Така и не открих красотата в него. Абсолютно безразлична ме остава.
Кели Калеш? Заради натрапчивата кожа го размених.

Гаф на Клое?

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 19:17 от densi

# 250
densi - и на мен не ми харесва Котюра - имах го и го махнах почти веднага. Не ми беше безличен, а дразнещ Mr. Green

# 251
Не,не само на вас Wink
бях безразлична към него,после ми беше сапунест,после изчезваше за няколко минути от кожата ми и така до снощи Wink Май като спряха да го лансират фенките му тук и го заобичах,хейтърка ли съм к'ва съм незнам,ама това е положението Crossing Arms

Много ми харесва рекламата на този Heart Eyes,за разлика от аромата Rolling Eyes

# 252
Това на Клое не е гаф, по-скоро са искали да се покажат либерални. Стела е добра, но не е велика като Yves Saint Laurent Heart Eyes

# 253
м/у другото почти всичките ми по близки приятелки през годините са били Близнаци или Везни...това със зодиите е много интересно Peace

Мими, давай да се сприятеляваме. Всичките ми приятелки са Козирози. И всяка една от тях е носела непоносими за мене парфюми. Всичките зелении като Фирст, уайт линън, П. Пикасо, Каботин, Тендър пойзън и рози като Парис и подобни ги давах на най-добрата си приятелка. Сега ги харесвам. тук най-добрата ми Козирожка носи МЪЖКИЯ!!!!! Лагерфелд класик и от него ми се повръща. Най-любопитното е, че носът, композирал любимата ми Румба (тя не го харесва) и Лагерфелда е един и същ. Противоположностите....

...

Разкажете за Майкъл Корс!

Приятелчета Hug
Нито един от изброените не харесвам Grinning зелении обичам според зависи...някои ми харесват,други не.По рано харесвах много тежки и мъжки аромати,но сега залагам на по леките.Много ме кефят леко химичните,остри парфюми- Нарцисо Родригес,на Сисли Луната,Зен на Шисейдо....но имам и сладички-Кристобал,Венеция,Класик,Еуфория....както и други каоито нямат нищо общо с останалите-Шанс,Мис Диор,Гучи и така.... Grinning Така,че както казах....типичен Козирог съм,но тегля нещата като Везна...понякога накланя на едната страна,друг път на другата Grinning

На Майкъл Корс имам любими парфюми...като изключим Островите  всички останали ми харесват,като най много Michael Kors by Michael Kors...много хубави цветни парфюми...за съжаление не притежавам нието един от тях....за сега Mr. Green

# 254
  • в голямото село
Мерси за линка, Годесс Hug Ще го тествам щом го придобия съвсем скоро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт